A tőkebevonás leghatékonyabb módszerei a KKV-AKADÉMIÁN

forrás: Prím Online, 2015. január 27. 13:11

Több pénz és jobb feltételek várhatják 2015 első félévében a befektetést kereső vállalkozásokat, de a tudatos felkészülés továbbra is elengedhetetlen. A Piac és Profit következő rendezvényének fókuszában a tőkebefektetések állnak majd, ahol számos kérdésre választ kaphatnak a résztvevők.

Érdemes a vállalat új innovációira külön startup-vállalkozást indítani, mert befektetővonzó. A befektetők egyre szívesebben fordulnak a startupok felé, a startupok pedig nélkülük nem boldogulnak. Miért kedveli a tőke az új, innovatív, akár a világgazdaság színpadán is sikerekkel kecsegtető startup vállalkozásokat?

 

Magyarországon az utóbbi két évben (lehet, hogy a Jeremie programoknak köszönhetően) a kockázati tőkebefektetők érdeklődése erősen a startupok felé irányult. A stratégiai befektetők érdeklődése is megváltozott. És ha nem vagyunk startupok? Számíthatunk-e  a befektetők figyelmére, s azt mivel érhetjük el? Hogyan tegyük startuppá a cégünkben keletkező innovációs tartalmazó fejlesztéseket?

 

Többek között ezekre a kérdésekre keresi a választ a Piac és Profit KKV-AKADÉMIA Befektető- és startupkereső című következő rendezvénye, mely február 5-én lesz.