Samsung prémium hangszórók okostelefonokhoz és tabletekhez

forrás: Prím Online, 2014. április 30. 16:12

Új termékkategóriát indított útjára a Samsung világszerte, köztük hazánkban is. A Samsung Level prémium készülékeit okostelefonokhoz és táblagépekhez tervezték. 

A sorozat négy tagja a Level Over, a Level On, a Level In és a Level Box, amelyek segítségével zenehallgatás közben is fogadhatnak hívásokat a felhasználók.

 

 
 

Level Over

 

A Level Over a Samsung csúcskategóriás fejhallgatója, amely kimagasló hangminőségével, kényelmes, ergonomikus kialakításával, érintésvezérlésével és a Bluetooth kapcsolódás lehetőségével győzi meg a felhasználókat. A fejhallgató 50 mm-es dinamikus meghajtója neodímium mágnesből készül, amely az átlagos mágneseknél 30%-kal erősebb, így mélyebb, természetesebb hangzást biztosít, miközben a biocellulózból készült élmentes kialakítás meggátolja a membrán és a keret közti rezonanciát, így szüntetve meg a recsegés jelenségét. A Level Over egy hibrid típusú, aktív zajszűrő technológiát is alkalmaz, amely a fejhallgatón belülről és a külső mikrofonról érkező hangokat egyaránt megszűri a kristálytiszta hang érdekében.

 

A Play áruházból és a Samsung Apps-ból egyaránt letölthető Samsung Level alkalmazás a Level Over által nyújtott felhasználói élményt még tovább fokozza a testreszabható Samsung SoundAlive hangszínszabályzóval. A SoundAlive lehetővé teszi a felhasználók számára 3D-hangzás, mélyhang-, és hangtisztító hatások beállítását is, legyen szó zenéről, internetes tartalmakról, játékokról vagy filmekről. Az alkalmazásban 25 előre beállított hangzásvilág is megtalálható, például a pop, a rock, a jazz, a koncert és a kávézó. A Samsung Level mindezek mellett tartalmaz egy intelligens hangerőszabályzót, amely az esetleges halláskárosodástól óvja meg a felhasználókat, illetve egy kifinomult szövegfelolvasót is. 

 

Level On

 

A Level On a kompakt stílust ötvözi a kimagasló kényelemmel, hangrendszere pedig magával ragadó zenei élményt kínál. Kialakítása révén a természetes hangok teljes terjedelmét nyújtja, miközben rugalmasan csillapítja a levegő áramlását 40 milliméteres, dupla rétegű membránjának köszönhetően.

 

 

Level In

 

A Level In ámulatba ejtő hangminősége tökéletes bármilyen zene vagy hanganyag meghallgatásához, köszönhetően erős, háromutas hangszóróinak, így a felhasználók az alacsony, közép-, és magas hangok minden részletét egyaránt kiélvezhetik.

 

 

 

Level Box

 

A Level Box egy fémből épített hangzásában és megjelenésében egyaránt prémium minőségű, mégis kompakt méretű Bluetooth-hangszóró. Nagyméretű (56 mm), sztereó hangszórójával és passzív hűtésével a rendszer kiegyensúlyozott, erőteljes és tiszta hangminőséget nyújt. Tervezése során nagy figyelmet fordítottak a zajcsökkentésre és a visszhangok szűrésére, beépített mikrofonja pedig telefonhívások és konferenciahívások esetén is tökéletes hangminőséget garantál.

 

A készülék a beépített NFC segítségével egyszerűen összekapcsolható egy kompatibilis okostelefonnal, csupán a két eszközt kell egymáshoz érinteni, az NFC-t nem támogató eszközök pedig Bluetooth-on kapcsolódhatnak, amely mindössze egyetlen érintéssel beállítható. A hangszóró vezérlése kimondottan egyszerű a rajta található gombokkal, a számok lejátszása megállítható, a hangerő szabályozható, illetve hívások fogadhatók vagy elutasíthatók ezek segítségével. A Level Box újratölthető akkumulátorával akár 15 órán át is hallgathatók a zenék vagy egyéb hanganyagok. 

 

A Samsung Level sorozat május közepétől lesz elérhető Magyarországon. 

 

 

Specifikációk:

 

Samsung Level Over

 

Hang

50 mm-es biocellulóz membrán neodímium mágnessel

Aktív zajszűrés

Bluetooth

BT 3.0 / apt-X, SBC

Kialakítás

Nagy rugalmasságú szivacs a fülpárnán

Egyenletes, bőrhatású anyag a fejpánton

Csatolófelület

Intelligens érintésvezérlés / 3.5 mm fülhallgató-aljzat

Funkciók

S-Voice

Bluetooth párosítás

Két mikrofonos zajcsökkentő és visszhangszűrő rendszer

Beszélgetés (zenehallgatás) / rendelkezésre állási idő zajszűrővel :

15 óra / 30 óra

Beszélgetés (zenehallgatás) / rendelkezésre állási idő zajszűrő nélkül:

30 óra / 200 óra

Doboz tartalma

Prémium hordtáska / Micro USB kábel

Leválasztható audió kábel mikrofonnal és távirányítóval

Adapter repülőgépekhez

Méret és tömeg

175 x 190 x 78 mm, 350g

 

 

Samsung Level On

 

Hang

40 mm-es dupla rétegű membrán

Kialakítás

Kényelmes fülpárna és fejpánt

Csatolófelület

3.5 mm fülhallgató-aljzat

Funkciók

S-Voice

Doboz tartalma

Prémium hordtáska

Leválasztható audió kábel mikrofonnal és távirányítóval

Méret és tömeg

161,75 x 181,4 x 70,4 mm, 209,8g

 

 

Samsung Level In

 

Hang

Háromutas hangszórórendszer

- 2 lengőnyelves hangszóró (HD hang a magas és középmagas hangokért)

- 1 dinamikus hangszóró (mély basszus)

Csatolófelület

3.5 mm fülhallgató-aljzat

Funkciók

S-Voice

Doboz tartalma

Prémium hordtáska

4 szilikon- 3 memóriahabos fülhallgatógyűrű

Tömeg

15,7g

 

 

Samsung Level Box

 

Hang

56 mm-es nagyméretű sztereó hangszóró passzív hűtéssel

Bluetooth

NFC, Bluetooth párosító gomb

Kialakítás

Kompakt, fém kialakítás

Funkciók

S-Voice

Kihangosító (konferenciahívásokhoz)

Beépített mikrofon, zajcsökkentő és visszhangszűrő

Doboz tartalma

Micro USB kábel, gyorstöltő, 3.5 mm-es audió kábel

Méret és tömeg

164,3 x 62,3 x 69,2 mm, 600g

Megoldás ROVAT TOVÁBBI HÍREI

3 árulkodó jel, hogy a cég IT csapata már nem versenyképes

Szinte követhetetlen tempóban fejlődnek a vállalati szolgáltatásokat támogató IT-rendszerek, a cégek pedig komoly piaci hátrányba kerülhetnek, ha nem tartanak lépést a változással. Az ügyfelek és a munkatársak igényei egyre csak nőnek, a versenytársak szolgáltatásai pedig rövid idő alatt gyorsabbá, kényelmesebbé, átláthatóbbá válhatnak a miénknél. 

2024. május 9. 18:01

Rákapcsolt az Euronics: már aznap megérkezhet a grill vagy a hűtő

Egyre népszerűbb a vásárlók körében az aznapi kiszállítással vagy áruházi átvétellel történő rendelés az Euronicsnél. A megrendelés napjára házhoz szállítást ígérő szolgáltatás tavaly nyáron indult, idén pedig még szélesebb időablakkal lehet már rendelni Budapesten belül. Az online leadott rendeléseket pedig az áruházakban is át lehet venni akár még aznap, ez a szolgáltatás már országszerte elérhető ingyenesen. Az ilyen módon rendelt termékek toplistáján ott vannak a ventilátorok, a kávék, a mosószerek, és az állateledelek, de rendeltek már asztali grillt is így.

2024. május 9. 16:20

Elérhetővé válik az automatikus munkabérelőleg

Automatikus Munkabérelőleg Rendszer (AMBER) néven biztosít új szolgáltatást a MagNet Faktor a Kulcs-Soft-tal partnerségben. Az új megoldás segítségével a bérszámfejtő szoftvert használó cégek alkalmazottai gyorsan és egyszerűen juthatnak a már ledolgozott munkanapok után járó fizetésükhöz. A munkavállalók mellett a vállalkozásoknak is kedvező ez a lehetőség: az adminisztratív terheik csökkennek, a bérfizetés pedig rugalmassá válik.

2024. május 9. 14:28

Üzembe állt a Siemens e-kamion töltője

A világon elsőként a felső-ausztriai Laakirchenben, az autópálya melletti OMV-töltőállómáson helyezték mindennapos üzembe a Siemens e-kamionok tankolására is alkalmas új csúcstöltőjét.

2024. május 9. 12:59

Ezeket a munkaköröket válthatja ki a magyar cégeknél a mesterséges intelligencia

Az elmúlt években figyelemreméltó fejlődésen ment át a mesterséges intelligencia, ami mára valamilyen formában szinte minden felhasználóhoz eljutott. Persze, ahogy az a nagy technológiai áttörések esetében lenni szokott, az MI megítélése is meglehetősen vegyes, valamint arról is megoszlanak a vélemények, hogy milyen gazdasági következményeket hoz magával és milyen hatással lesz a munkára. 

2024. május 9. 11:27

Kövess minket a Facebookon!

Cikkgyűjtő

További fontos híreink

Továbbra is Christian Klein az SAP első embere

2024. május 7. 13:17

Magyar siker: Nemzetközi díjat nyert a TIME magazintól a nyelvtanuló-applikáció

2024. május 3. 19:59

Megvannak 2024 legvonzóbb hazai munkaadói

2024. április 29. 11:38

Ingyenes digitális platform segít a tanároknak és diákoknak az érettségire való felkészülésben

2024. április 20. 11:36