A Honor zászlóshajója megérkezett Európába

forrás: Prím Online, 2015. augusztus 28. 09:18

A Honor bemutatta új zászlóshajójának európai verzióját. A digitális generációnak készült, egy kézzel is kényelmesen kezelhető honor 7 teljes fémvázzal és számos innovatív funkcióval érkezik, melyeket egy dedikált „okos” gombbal és mozdulatvezérelt ujjlenyomat-olvasóval lehet aktiválni.

Egykezes felhasználásra tervezett, tartós fémház

A honor 7 fémháza prémium tapintási élményt kínál. Az 5,2 hüvelykes méret, a jól elhelyezett gombok és szenzorok emellett lehetővé teszik az ergonomikus egykezes használatot.

 



Még okosabb ujjlenyomat-olvasó


A készülék keret nélküli, fémből készült ujjlenyomat-olvasója lehetővé teszi a 360 fokos, gyors beolvasást. Így a honor 7 bármilyen szögből felismeri az ujjlenyomatunkat. A szoftver emellett öntanuló, így a felismerési pontosság folyamatosan növekszik a használat közben. Az intuitív mozdulatvezérlés pedig lehetővé teszi a különböző akciók végrehajtását a hívások fogadásától kezdve a fotózásig.

Magas teljesítmény azoknak, akik folyamatosan használják a készüléket

Az A53 architektúrára épült, intelligens HiSilicon nyolcmagos Kirin 935 processzornak, a 3 gigabájtnyi RAM-nak és a 16 gigabájtos belső tárhelynek köszönhetően a honor 7 elegendő erővel rendelkezik ahhoz, hogy zökkenőmentes teljesítményt nyújtson. A készülék „L” alakú alaplapja mindeközben kizárja a melegedést.


A konnektivitást a Huawei Signal+ technológiája és az intelligens kettős antenna felépítés biztosítja, amelyek együttese a gyártó szerint nyolcvanszor jobb sebességet és erősebb jelet biztosít a versenytárs készülékekhez viszonyítva.


A 3100 mAh kapacitású akkumulátor ezalatt hosszú rendelkezésre állási és használati időt biztosít, ami a gyorstöltési lehetőséggel együtt a honor 7-et ideális társsá teszi a folyamatosan internetező vásárlók számára.

 



Multimédiás képességek segítik a kreatív használatot

A készülék 20 megapixeles fő kamerája a Sony IMX 230-as szenzorára épül. A Honor saját PDAF gyorsfókuszálási technológiája és az f2.0 fényerejű objektív kombinációja lehetővé teszi, hogy a honor 7 még rossz fényviszonyok között is jó minőségű képet készítsen, akár 0,1 másodperc alatt. Az előlapi, 8 megapixeles kamera ezalatt széles látószöget, f2.4-es fényerőt és beépített LED fényt kínál. A Honor képjavító technológiájával és panorámafelvételi képességével tökéletes szelfi és csoportos szelfi eszköz. 


A kreatív fotósoknak a honor 7 egyedi filterek egész sorozatát kínálja, az újdonságként érkező „Finom étel” szűrő pedig várhatóan a gasztrobloggerek kedvence lesz. A fényfestési képességnek köszönhetően emellett többféle, vibráló és művészi képet készíthetünk.

Intuitív formaterv és okos funkciók

A honor 7 vázán helyet kapott egy egyedi „okosgomb”, amelyre három különböző alkalmazás vagy funkció indítását lehet beállítani, így egyszerűen és gyorsan indíthatóak például a Google keresések. A hátlapon található ujjlenyomat-olvasó eközben kioldóként is szolgál, és lehetővé teszi a szelfik elkészítését a készülék forgatása nélkül.


A hangvezérlés aktiválása után a készülék figyel a beállított ébresztőszavakra, és értelmezi a parancsokat. Így a „Honor, where are you?” mondat kimondására a honor 7 válaszol, és segíti a telefon megtalálását. További kényelmi funkció, hogy azonnal képernyőképeket menthetünk, ha középső ujjpercünkkel duplán rákoppintunk a képernyőre, illetve képernyőkép-kivágást készíthetünk, ha egyszer koppintunk a képernyőre, majd ujjunkkal kijelöljük a kivágásra szánt részt.
 

Mobiltelefon-készülék ROVAT TOVÁBBI HÍREI

A HUAWEI Pura 70 Ultra a DXOMARK történetének legmagasabb pontszámmal rendelkező kamerás okostelefonja

A HUAWEI Pura 70 Ultra lett a legjobb okostelefon-fényképező a DXOMARK független tesztlabor szerint.  A Huawei nemrégiben mutatta be legújabb zászlóshajó-készülékét, amely rögtön átvette a vezetést a szaklabor okostelefon-kamera rangsorában. A Pura 70 Ultra hátlapján egy 50 megapixeles Ultra Lighting főkamera kapott helyet változtatható rekeszértékkel és optikai képstabilizátorral, továbbá egy 40 megapixeles ultraszéles látószögű kamera és egy 50 megapixeles Ultra Lighting makró telefotó-kamera, elöl pedig egy 13 megapixeles szelfikamera.

2024. május 15. 11:30

Újgenerációs, sajátmárkás készülékek a Telekomnál

A Telekom május 23-án piacra dobja az újgenerációs, saját márkás készülékeit, a T Phone 2 5G-t és T Phone 2 Pro 5G-t. A telefonok nagyobb teljesítményű processzorral, fejlett kamerarendszerrel és kiváló minőségű kijelzővel érkeznek, hogy optimalizált játék- és streaming-élményt nyújtsanak felhasználóiknak.

2024. május 14. 20:58

Kövess minket a Facebookon!

Cikkgyűjtő

További fontos híreink

Továbbra is Christian Klein az SAP első embere

2024. május 7. 13:17

Magyar siker: Nemzetközi díjat nyert a TIME magazintól a nyelvtanuló-applikáció

2024. május 3. 19:59

Megvannak 2024 legvonzóbb hazai munkaadói

2024. április 29. 11:38

Ingyenes digitális platform segít a tanároknak és diákoknak az érettségire való felkészülésben

2024. április 20. 11:36