Egészségmegőrzés Samsung mobilalkalmazással

forrás: Prím Online, 2015. szeptember 25. 14:22

A Samsung bemutatta az egészségmegőrzést és aktív életmódot támogató mobilalkalmazásának új generációját. A S Health 4.5-ös verziója a korábbi kiadásoknál interaktívabbá vált, és új, még egyszerűbben használható funkciókat kínál felhasználóinak. Mindemellett az alkalmazás már nem csak a Samsung, hanem más gyártók Androidot futtatató készülékein is elérhető.

A S Health alkalmazással nem csak a mindennapi sporttevékenységünket követhetjük nyomon, de segít a napi edzésterv betartásában és a kitűzött céljaink elérésében. Az S Health legújabb verziójának köszönhetően az olyan célkitűzéseink, mint “legyünk aktívabbak”, “étkezzünk egészségesebben” vagy “érezzük magunkat kipihentnek” már nem csak üres vágyálmok.

 



Az S Health 4.5-ös verziója több újdonsággal is szolgál. A nyitóoldalon például gyors áttekintés kapunk a napi céljainkról és eredményeinkről. A személyre szabható kezelőfelülten könnyen beállíthatjuk saját egyéni céljainkat, és egy pillantással ellenőrizhetjük a fejlődésünket, vagy utoljára mért teljesítményünket. Az új sebesség-szabályozó, útvonalválasztó és a teljesítményt összefoglaló funkciók, valamint az energiatakarékos mód is abban segít, hogy célkitűzésinket megvalósítsuk. A támogatást nem csak a „személyi edzőnktől” kaphatjuk meg, eredményeinket az alkalmazás új verziójával még egyszerűbben oszthatjuk meg a különböző közösségi felületeinken.

A Samsung Galaxy és Gear eszközökbe beépített szenzorok segítségével átfogó képet kaphatunk egészségi állapotunkról és edzéseink eredményéről. Ezt például a pulzusszámra, vérnyomásra, vércukorszintre, testsúlyra, ételre, víz és kávéfogyasztásra vonatkozó adatok elemzésével biztosítja az alkalmazás.

 



A S Health zökkenőmentes kapcsolatot biztosít a Samsung okos kiegészítőkkel és okostelefonokkal a Samsung Galaxy S3 készüléktől kezdve, és mostantól a más gyártók androidos készülékeivel is kompatibilis.
 

Mobilalkalmazás ROVAT TOVÁBBI HÍREI

Az érettségire való felkészülésben is jól jöhetnek az okostelefonok

Az emelt szintű szobeli érettségik már nagyban zajlanak, alig két hét múlva pedig a középszintűek is elkezdődnek. A diákok számára fontos, hogy koncentráljanak, összeszedjék gondolataikat, és rendezetté tegyék hétköznapjaikat az ideális felkészüléshez. A HONOR által ajánlott alkalmazások pontosan ebben segítenek.

2024. június 7. 09:55

Kövess minket a Facebookon!

Cikkgyűjtő

További fontos híreink

Marad-e az AI homály a vállalkozások körében?

2024. június 3. 13:02

Az Everguest szoftvere felforgatja a turizmus állóvizét

2024. május 27. 17:30

Minden második magyar internetező volt már áldozata kibertámadásnak

2024. május 22. 14:37

XX. E-KERESKEDELMI KONFERENCIA BY SAMEDAY

2024. május 17. 14:47