Beköszöntött a virtuális valóság a Xerox új irodai berendezéseivel

forrás: Prím Online, 2017. október 27. 09:53

Az idei évben a Xerox a dokumentumkezelés terén hatalmas áttörést jelentő technológiaváltást hajt végre. A vállalat megújítja az irodai portfólióját, és ennek köszönhetően a hagyományos nyomtatók, multifunkciós nyomtatók helyébe az okos, egymással összekapcsolódó munkahelyi asszisztensekként működő berendezések lépnek. 

A 29 új, ConnectKey kompatibilis eszköz teljes körű piaci bevezetése októberben zárul. Ebben a hónapban debütálnak világszerte, így Magyarországon is a kisebb munkacsoportok igényeire szabott, illetve az egyre inkább virtualizálódó irodai dokumentumkezelési folyamatokat segítő Xerox VersaLink C500/C505 és C600/C605 modellek.

 

Mind a négy új VersaLink berendezés egyszerű és biztonságos segítséget nyújt ahhoz, hogy a kis- és közepes méretű munkacsoportokban, illetve az egymástól távol lévő csapatokban dolgozó kollégák, helytől függetlenül, gyorsabban és hatékonyabban hajthassák végre dokumentumkezelési feladataikat. Közülük a Xerox VersaLink C500 színes nyomtató legfőbb ismérvei közé az akár 45 oldal/perces nyomtatási sebesség, a 1200x2400 dpi felbontás, a 12 centi átmérőjű, személyre szabható színes érintőképernyő tartozik, valamint a mobil nyomtatási funkció, illetve a felhő-összekötetés biztosítása. 

 

Szintén a dolgozók könnyebb munkavégzését segíti a 18 centiméteres, személyre szabható színes érintőképernyővel ellátott Xerox VersaLink C505 színes multifunkciós nyomtató is.  Ez a berendezés ugyancsak képes akár 45 oldal/perces sebesség mellett a nagyfelbontású, 1200 x 2400 dpi-s nyomatok elkészítésére. További hasznos megoldásai közé tartozik az egységes címjegyzék, a duplex automatikus dokumentumadagoló (DADF). Utóbbi kiegészíthető további nagy kapacitású, 2000 darab papírt tároló adagolóval is.

 

Az előző kettőhöz képest a Xerox VersaLink C600 színes nyomtató még nagyobb sebességre kapcsol. Az 1200 x 2400 dpi-s felbontás mellett akár 55 oldal/perc gyorsassággal sokszorosíthatóak vele a nyomatok, amelyek pontos paraméterei a 12 centis színes érintőképernyőn állíthatóak be pillanatok alatt. Ennél a berendezésnél is gondoltak a távolban dolgozókra, és a funkciók közt elérhető a mobil nyomtatás, illetve a felhő-összekötetés. A C600-sal megegyező műszaki jellemzőkkel rendelkezik a 18 centis színes érintőképernyővel felszerelt Xerox VersaLink C605 azzal a kitétellel, hogy ez a modell már multifunkciós nyomtatóként állítható munkába a vállalatoknál.

 

 

Akárcsak a korábbi Versalink eszközöket, a most bemutatkozó gépeket is ellátták a Xerox App Gallery-vel annak érdekében, hogy a vállalkozások a számtalan applikáció között válogatva a saját elvárásaik szerint alakíthassák ki és szabhassák személyre munkafolyamataikat. Ezen túlmenően az egyetlen gombnyomásra történő felhő hozzáférés és a többszintű biztonsági funkciók teszik még vonzóbbá a Xerox VersaLink sorozatot a kisebb munkacsoportok és az egymástól távol dolgozó csapatok számára. 

 

Magyarországon először együtt szeptember 8-án, a CHS Hungary Kft. Partnernapján, az Üdvözöljük a jövő irodájában – The Future of Work nemzetközi rendezvénysorozat hazai állomásán sorakoztak fel az új ConnectKey portfolióhoz tartozó okos eszközök. Utána szeptember végén a Xerox Magyarország új stratégiai disztribútora, a Ramiris őszi partnernapján lehetett kipróbálni ezeket a hatékony munkavégzést támogató, kiemelkedő felhasználói élményt nyújtó, illetve napjaink mobil- és felhő technológiájú környezetéhez illeszkedő berendezéseket.  Mostantól pedig mindegyik VersaLink modell elérhető a Xerox hazai partnereinél, márkakereskedőinél. 

Megoldás ROVAT TOVÁBBI HÍREI

Jön az év legnagyobb innovációs és startup fesztiválja

A 2015-ben indult Startup Safari Budapest hazánk egyik legnagyobb startup konferenciájaként idén ismét megnyitja kapuit, június 11-én 12 helyszínen közel 100 előadással és interaktív programmal várja az érdeklődőket, melynek során számos hazai szakember mellett nemzetközi előadókkal élőben is lehet majd találkozni és kérdezni tőlük. Nemcsak üzleti, hanem mélyebb technológiai és innovációs témákkal foglalkozik az esemény, angol és magyar nyelven egyaránt.

2024. május 16. 19:47

Teljes mértékben napenergiával működtethető a Lenovo üllői gyárának innovációs központja

Új, a nagy teljesítményű számítástechnikai (HPC) innovációkat ellátó napelemeket telepített a Lenovo üllői gyártóüzeme. A vállalat 2023 októberében átadott létesítményében működő globális innovációs központja ezáltal azt is biztosítja, hogy az ügyfelek 100%-ban napenergiával tesztelhessék a HPC-munkaterhelést.

2024. május 16. 14:43

Így működnek majd a távfelügyelt boltok

A közelmúltban jelentették be, hogy rövidesen Magyarországon is elindulnak az első úgynevezett „hibrid” boltok, melyek nappal a ma ismert formában, a megszokott nyitvatartási időn kívül pedig személyzet nélküli üzemmódban várják a vásárlókat. A lehetőség technikai feltételeiről, illetve a használatának módjáról a megoldást fejlesztő Laurel Kft. május 15-i retailkonferenciáján közöltek részleteket.

2024. május 16. 13:01

Kövess minket a Facebookon!

Cikkgyűjtő

További fontos híreink

Az IKEA Kreativ megérkezett Magyarországra

2024. május 15. 17:52

Továbbra is Christian Klein az SAP első embere

2024. május 7. 13:17

Magyar siker: Nemzetközi díjat nyert a TIME magazintól a nyelvtanuló-applikáció

2024. május 3. 19:59

Megvannak 2024 legvonzóbb hazai munkaadói

2024. április 29. 11:38