Két hétig korlátlanul elérhető a gasztrocsatorna a MinDig TV nézők számára

forrás: Prím Online, 2018. február 4. 11:38

Két hétig kódolatlanul érhető el a LiChi TV műsora minden MinDig TV néző számára, a 49. programhelyen. A 2018. február 5-18. közötti időszak alatt 750 ezer háztartásban a TV2 Csoport gasztrocsatornájának főzőműsorait ingyenesen láthatják a nézők.

A TV2 Média Csoport Kft. és az Antenna Hungária Zrt. megállapodása alapján kódolatlanul fogható a MinDig TV nézők számára február 5. és 18. között a LiChi TV.

 

A TV2 Csoport gasztrocsatornája februárban is színes programkínálattal, változatos műsorokkal várja a konyha szerelmeseit. A Fickó f-fel adásaiban a világhírű szakács Gordon Ramsay, az étteremkritikus Giles Coren-nel egy ultramodern étteremben mutatják meg, mi menő manapság a gasztronómia világában. Ramsay Mindörökké Gordon sorozatát is itt láthatják a nézők, melyben konkrét recepteken keresztül ismerteti meg a hobbiszakácsokkal azokat a konyhai technikákat, trükköket, praktikákat, amelyeket a neves séfképző iskolákban tanítanak a hallgatóknak. Nem hiányozhat a LiChi TV képernyőjéről Jamie Oliver sem, aki A pucér szakács epizódjaiban saját otthonában készíti el a barátokra és családtagokra szabott finom és gyorsan összedobható ételeket. A Sütimesterben Anglia legjobb amatőr cukrászai csapnak össze, hogy tudásukkal lenyűgözzék a szigorú zsűrit.

 

Természetesen a magyar ízek is terítékre kerülnek, legyen szó a legfinomabb húsételekről, amelyeket a Hentesek tesznek az asztalra, vagy éppen kedvenc desszertjeinkről, amiket a Süti suli Mónikával adásait követve készíthetnek el az édességek rabjai. A Torkos csütörtök apropóján február 15-től négy napon keresztül 20 órától családi filmeket kínálunk, amelyek természetesen valamilyen módon kötődnek a gasztronómiához. 15-én a Férjhez mész, mert azt mondtam, 16-án a L’ecsó, 17-én a Bor, mámor, Provence, míg 18-án a Kőkemény család várja a LiChi TV nézőit.

 

A LiChi TV az E jelű, országos lefedettségű multiplexen fogható a 49. programhelyen, a vétellel kapcsolatos információ a www.mindigtv.hu oldalon található. Abban az esetben, ha a felhasználó nem látja a csatornát a programlistában, egy automatikus újrahangolást kell elvégezni a dekóderen vagy a beépített DVB-T tunerrel rendelkező tévékészüléken.

E-világ ROVAT TOVÁBBI HÍREI

3 árulkodó jel, hogy a cég IT csapata már nem versenyképes

Szinte követhetetlen tempóban fejlődnek a vállalati szolgáltatásokat támogató IT-rendszerek, a cégek pedig komoly piaci hátrányba kerülhetnek, ha nem tartanak lépést a változással. Az ügyfelek és a munkatársak igényei egyre csak nőnek, a versenytársak szolgáltatásai pedig rövid idő alatt gyorsabbá, kényelmesebbé, átláthatóbbá válhatnak a miénknél. 

2024. május 9. 18:01

Rákapcsolt az Euronics: már aznap megérkezhet a grill vagy a hűtő

Egyre népszerűbb a vásárlók körében az aznapi kiszállítással vagy áruházi átvétellel történő rendelés az Euronicsnél. A megrendelés napjára házhoz szállítást ígérő szolgáltatás tavaly nyáron indult, idén pedig még szélesebb időablakkal lehet már rendelni Budapesten belül. Az online leadott rendeléseket pedig az áruházakban is át lehet venni akár még aznap, ez a szolgáltatás már országszerte elérhető ingyenesen. Az ilyen módon rendelt termékek toplistáján ott vannak a ventilátorok, a kávék, a mosószerek, és az állateledelek, de rendeltek már asztali grillt is így.

2024. május 9. 16:20

Elérhetővé válik az automatikus munkabérelőleg

Automatikus Munkabérelőleg Rendszer (AMBER) néven biztosít új szolgáltatást a MagNet Faktor a Kulcs-Soft-tal partnerségben. Az új megoldás segítségével a bérszámfejtő szoftvert használó cégek alkalmazottai gyorsan és egyszerűen juthatnak a már ledolgozott munkanapok után járó fizetésükhöz. A munkavállalók mellett a vállalkozásoknak is kedvező ez a lehetőség: az adminisztratív terheik csökkennek, a bérfizetés pedig rugalmassá válik.

2024. május 9. 14:28

Ezeket a munkaköröket válthatja ki a magyar cégeknél a mesterséges intelligencia

Az elmúlt években figyelemreméltó fejlődésen ment át a mesterséges intelligencia, ami mára valamilyen formában szinte minden felhasználóhoz eljutott. Persze, ahogy az a nagy technológiai áttörések esetében lenni szokott, az MI megítélése is meglehetősen vegyes, valamint arról is megoszlanak a vélemények, hogy milyen gazdasági következményeket hoz magával és milyen hatással lesz a munkára. 

2024. május 9. 11:27

Új pályázatok segítik a hazai innovációk szellemitulajdon-védelmét

A Nemzeti Kutatási, Fejlesztési és Innovációs Hivatal vissza nem térítendő támogatás formájában 500 millió forint keretösszeggel hirdet felhívásokat hazai vállalkozások, kutatóhelyek, illetve magánszemélyek számára szellemi alkotásaik levédetésére, elősegítve azok hatékony hasznosulását akár a nemzetközi piacokon is. 

2024. május 9. 09:54

Kövess minket a Facebookon!

Cikkgyűjtő

További fontos híreink

Továbbra is Christian Klein az SAP első embere

2024. május 7. 13:17

Magyar siker: Nemzetközi díjat nyert a TIME magazintól a nyelvtanuló-applikáció

2024. május 3. 19:59

Megvannak 2024 legvonzóbb hazai munkaadói

2024. április 29. 11:38

Ingyenes digitális platform segít a tanároknak és diákoknak az érettségire való felkészülésben

2024. április 20. 11:36