A Fujitsu diktálja a tempót a virtualizált scale-out SAP HANA rendszereknél

forrás: Prím Online, 2018. április 19. 13:41

A nagyméretű rendszereiket SAP HANA platformon futtató vállalatok hitelesített scale-out teljesítménnyel optimalizálhatják kritikus virtualizált infrastruktúrájukat az adatközpontban. A Fujitsu PRIMEQUEST nagyvállalati szerverek új SAP által hitelesített teszteredményei igazolják, hogy a kiszolgálók lépést tudnak tartani az SAP HANA-n futó rendszerek által használt adattömeg gyors ütemű növekedésével – hozzájárulva ezzel a digitális átalakulás sikeréhez.

Az adatáteresztő kapacitás, a sebesség és a skálázhatóság terén szigorú követelményeket támasztó SAP Standard Application Benchmark tesztek segítségével az ügyfelek és a partnerek kiválaszthatják az IT-megoldásaikhoz legmegfelelőbb hardverkonfigurációt. Az SAP HANA-hoz kidolgozott tesztverzió, az „SAP Standard Application Benchmark Version 2 for SAP Business Warehouse (SAP BW)” teljes körűen felméri, mennyire képes a rendszer feldolgozni az SAP HANA-n futó feladatokat és támogatni az SAPA HANA környezetek optimális működését. A Fujitsu nemrég sikeresen teljesítette a benchmark követelményeit az SAP HANA-t virtualizált VMware vSphere 6.5 platformon és nem virtualizált formában is futtató PRIMEQUEST 2800B3 szerverekkel. A 4 és 8 SAP HANA node-os rendszerek eredményeit az SAP hitelesítette.

 

Az SAP később bejelentette, hogy 16 node-ig támogatja a VMware vSphere 6.5 legújabb verziójának használatát SAP HANA scale-out környezetekben. Ez magas teljesítményszinteket biztosít az SAP HANA-hoz, 64 (16x4) TB RAM rendszermemória mellett. A VMware vSphere megoldás a Fujitsu PRIMEFLEX for SAP HANA integrált rendszerének része.

 

 

A Fujitsu által támogatott SAP BW alkalmazás SAP HANA-hoz szánt kiadása segít maximális beruházásmegtérülést elérni, és dinamikus üzletmenet-folytonosságot biztosít a rendszererőforrások rugalmas kiosztásával az SAP HANA scale-out rendszerek között. A Fujitsu integrált megoldása a maximális skálázhatóság érdekében négy- vagy nyolcfoglalatos felső kategóriás Fujitsu PRIMERGY vagy PRIMEQUEST rendszereket használ.

 

Az ügyfelek így olyan, teljes körűen skálázható, megbízható infrastruktúrát vehetnek igénybe, amely készen áll a digitalizálással járó igények támogatására, gyorsan üzembe állítható, könnyen üzemeltethető, ugyanakkor a beruházást is értékállóvá teszi. Az adattömeg növekedése egyszerűen kiszolgálható a kapacitás és a teljesítmény igény szerinti növelésével anélkül, hogy ehhez meg kellene változtatni a meglévő hardvert vagy virtualizációs platformot. 

 

Ár és piaci bevezetés

A Fujitsu PRIMERGY és PRIMEQUEST szerverekre és VMware vSphere 6.5 platformra épülő Fujitsu PRIMEFLEX for SAP HANA integrált rendszer már ma is megvásárolható közvetlenül a Fujitsutól és SELECT viszonteladó partnereitől. Ára rendszerkonfigurációtól függően változik. 

Megoldás ROVAT TOVÁBBI HÍREI

Közzétette első negyedéves pénzügyi jelentését az LG Electronics

Az LG Electronics Inc. (LG) 2024 első negyedévében 21,09 ezer milliárd dél-koreai von konszolidált árbevételt és 1,33 ezer milliárd von működési eredményt ért el. 

2024. április 30. 09:57

2023-ban is tovább növelte nyereségességét az OXO Technologies Holding Nyrt.

Megjelent az OXO Technologies Holding Nyrt. 2023. évi tőzsdei jelentése. A beszámoló a cégcsoport sikeres gazdálkodását, növekvő nyereségességét és kezelt vagyonának dinamikus bővülését mutatja. 

2024. április 29. 16:13

Az elsők között vezette be Magyarországon a Diagon az SAP felhő alapú megoldásait

Bár a rendszerszintű felhős megoldásokat sok cég még óvatosan kezeli, a labordiagnosztikai reagensek gyártásával és forgalmazásával foglalkozó Diagon Kft. az elsők között vágott bele Magyarországon a valódi, felhő alapú fejlesztésbe, és vezette be az SAP újgenerációs vállalati rendszerét, az SAP S/4HANA-t, melynek bevezetését a Kontron Hungary Kft. végezte. Az elavult, szétaprózódott rendszer egységesítése sztenderdizált folyamatokkal, költséghatékonyan valósulhatott meg adatvesztés nélkül.

2024. április 29. 14:41

Kövess minket a Facebookon!

Cikkgyűjtő

További fontos híreink

Megvannak 2024 legvonzóbb hazai munkaadói

2024. április 29. 11:38

Ingyenes digitális platform segít a tanároknak és diákoknak az érettségire való felkészülésben

2024. április 20. 11:36

Itt a világ első, Swarovski kristályba ágyazott autós kijelzője

2024. április 10. 14:55

A csevegőprogramokat vizsgálta az NMHH

2024. április 2. 13:14