Már bankkártyával is fizethetünk a Vatera online piacterén

forrás: Prím Online, 2018. április 26. 19:13

A hazai online piacterek közül elsőként a Vatera vezette be a PayPal fizetési módot oldalán, amely lehetővé teszi a felhasználók közötti közvetlen online fizetést. A világszerte több mint 200 országban 227 millió aktív felhasználói fiókkal rendelkező online pénzügyi szolgáltatóval kötött együttműködés kezdeti időszakában különleges akciókkal élhetnek a felhasználók. A partnerség számos előnnyel jár vásárlóknak és eladóknak egyaránt.

A biztonság továbbra is az első

A Vatera az eladói-vásárlói értékelésekkel és a négy pontos védelmi rendszerével már a kezdetek óta kiemelt figyelmet szentel a biztonság kérdésének, és ez az együttműködésnek köszönhetően csak fokozódni fog. Egyrészt a PayPal csalásmegelőző technológiája révén, másrészt a Vásárlóvédelem által, amely a vaterázók számára is elérhető, amennyiben az új fizetési módot választják a pénzügyi tranzakcióhoz. Például, ha egy vevő nem kapja meg a vásárolt terméket, vagy az jelentősen különbözik a leírtaktól, akkor visszafizetést igényelhet, legfeljebb a PayPalon kifizetett összeg erejéig – ami akár a vásárlás teljes összegét és a PlayPal Return shipping program keretében támogatható tranzakciók esetén a postaköltséget is magában foglalhatja.*

 

Továbbá, reklamáció esetén, illetve visszatérítés igénynél a PayPal az eladóknak is segítséget nyújthat az Eladói Védelemnek köszönhetően.** Így a termék visszaszállításának költségére is igényt nyújthatnak be a felhasználók.***

 

„Büszkék vagyunk rá, hogy egy olyan értékes partnerrel kötöttünk együttműködést, mint a Vatera. A magyar piac nagyon fontos a számunkra, és örömünkre szolgál, hogy az online piactér mind hazai, mind határon túli felhasználóinak biztosíthatjuk a PayPal szolgáltatások előnyeit, köztük a biztonságos tranzakciót és a kényelmes fizetést, melyeket világszerte nagyra értékelnek ügyfeleink” – mondta el Marcin Glogowski, a PayPal CEE ügyvezető igazgatója.

 

Egyszerű, átlátható, kényelmes 

A Vatera és az eNET 2017. májusi felmérése során az online fizetést preferáló felhasználók 46 százaléka vallotta, hogy így kényelmesebb számára a vásárlás.**** Mostantól azon eladóknál, akik bekapcsolják a PayPal fizetési lehetőséget, a Vatera vásárlói is élvezhetik a PayPal szolgáltatások széles választékát, melyek egyszerű és biztonságos online fizetést nyújtanak. Ezek egyike a „One Touch” szolgáltatás, melynek segítségével a vevők gyorsan fizethetik ki a termékeket anélkül, hogy a bejelentkezési adatokat minden alkalommal meg kellene adniuk. Ez egy újabb lépés az online vásárlás leegyszerűsítésére anélkül, hogy veszélyeztetné a tranzakció biztonságát.

 

Vásárlás határok nélkül

A biztonság kérdése nem csak itthon fontos szempont, hiszen 2017 októberétől már külföldről is engedélyezett a regisztráció a Vatera oldalán, illetve ezzel párhuzamosan a Vaterafutár szolgáltatása is kibővült a nemzetközi szállítás lehetőségével. Ennek a folyamatnak egy újabb mérföldköve a PayPal szolgáltatásainak bevezetése, mivel ez a fizetési mód világszerte közkedvelt és megbízhatóságáról ismert. A határon túlról érkező felhasználók így a Vaterán is a megszokott módon, gyorsan és kényelmesen vásárolhatnak, miközben nincs szükség az összes pénzügyi adatuk megosztására a tranzakció során. A PayPal a vásárlók számára gyorsabb és kényelmesebb vásárlást tesz lehetővé határon innen és túl.

 

„Az online vásárlás talán legfontosabb eleme a biztonság és a bizalom, külföldön és beföldön egyaránt. Oldalunkon a panaszos esetek száma eddig is ezrelékekben volt mérhető. Felméréseink azt mutatták, hogy a PayPal igen népszerű a vaterázók körében, így az együttműködés magától értetődő lépés, hogy felhasználóinknak még biztonságosabb szolgáltatásokat biztosítsunk” – mondta Szanitter Áron, a Vatera vezetője.

 

Miért érdemes még PayPalt használni a Vaterán?

Első körben az eladók csatlakozására számít az online piactér, így számukra különleges kedvezményeket biztosít. Ha egy vaterás június 10-ig hozzárendel legalább egy PayPalos fizetési módot a termékéhez, akkor onnantól számítva 8 hétig mentesül a listázási díj alól, ráadásul jutalékot sem kell fizetnie, ha a megvásárolt árut a vevő PayPallal fizeti ki.  A jövőben azon vevők is élhetnek majd különböző vásárlásösztönző kedvezményekkel, akik ezt a megoldást választják a pénzügyi tranzakcióhoz. A gördülékeny bevezetés érdekében a kereskedők számára már rendelkezésre áll egy részletes magyar nyelvű útmutató az online piactéren, emellett a PayPal oldala is elérhető már magyar nyelven. A kedvezményekhez kapcsolódó kérdéseikkel, észrevételeikkel a felhasználók a Vatera ügyfélszolgálatához fordulhatnak az alábbi linken keresztül: http://www.vatera.hu/help/contact.php

 

_________________

* Bizonyos feltételek mellett: https://www.paypal.com/hu/webapps/mpp/paypal-safety-and-security
** Bizonyos feltételek mellett: https://www.paypal.com/hu/webapps/mpp/paypal-safety-and-security
*** Bizonyos feltételek mellett: https://www.paypal.com/hu/webapps/mpp/paypal-safety-and-security
**** A Vatera és az eNET piackutató 2017. májusi reprezentatív felmérése alapján

Megoldás ROVAT TOVÁBBI HÍREI

A pénzügyi bűnözés jövője: miért kulcsfontosságú az információ-vezérelt kockázatkezelés?

Az utóbbi időben a pénzügyi bűnözés elleni küzdelem jövőbeli keretrendszerének alapjaként, az információ-vezérelt kockázatkezelés kiemelten fontossá vált. A hagyományos kockázatkezelési módszerek elavultak, nem megfelelő eredményt hoznak és így komoly kockázatokat jelentenek a szervezeteknek – állapítja meg a Deloitte friss tanulmánya.

2024. május 17. 13:10

Új elnökségi tagokat választott a Magyar Marketing Szövetség

A szakma meghatározó szervezete, a Magyar Marketing Szövetség (MMSZ) május 15-én, a Haris Parkban szervezte tisztújító közgyűlését, amelyen a tagok kibővült, immár 18 tagú Elnökséget választottak, amelyben továbbra is a hazai marketing és kommunikációs szakma meghatározó döntéshozói, illetve szereplői kaptak helyet. 

2024. május 17. 09:54

Jön az év legnagyobb innovációs és startup fesztiválja

A 2015-ben indult Startup Safari Budapest hazánk egyik legnagyobb startup konferenciájaként idén ismét megnyitja kapuit, június 11-én 12 helyszínen közel 100 előadással és interaktív programmal várja az érdeklődőket, melynek során számos hazai szakember mellett nemzetközi előadókkal élőben is lehet majd találkozni és kérdezni tőlük. Nemcsak üzleti, hanem mélyebb technológiai és innovációs témákkal foglalkozik az esemény, angol és magyar nyelven egyaránt.

2024. május 16. 19:47

Kövess minket a Facebookon!

Cikkgyűjtő

További fontos híreink

XX. E-KERESKEDELMI KONFERENCIA BY SAMEDAY

2024. május 17. 14:47

Az IKEA Kreativ megérkezett Magyarországra

2024. május 15. 17:52

Továbbra is Christian Klein az SAP első embere

2024. május 7. 13:17

Magyar siker: Nemzetközi díjat nyert a TIME magazintól a nyelvtanuló-applikáció

2024. május 3. 19:59