Moziklasszikusok végtelen mennyiségben, gyermeknapi bónusz és korlátlan humor a Telekomnál

forrás: Prím Online, 2018. május 10. 13:55

Hármas csatornanyitással indította a májust a Telekom: a mozik világának ügyeletes sztárjait és örök klasszikusait, valamint korlátlan nevetést, népszerű külföldi és magyar gyerekfilmeket kínál tv-előfizetőinek a hónapban kódolatlanul elérhetően három csatornán a vállalat. 

A Magyarországon frissen debütált FILM4 csatorna a szokásos bónuszcsatornán lesz elérhető május másodika és június elseje között, ahol minden hónapban más és más tematikus csatornával kedveskedik TV ügyfeleinek a Telekom! Sőt májusban kódolatlanul nézhetik a Comedy Central műsorát is, gyermeknapra pedig - május végén négy napig - kilenc népszerű gyermekcsatorna nyílik meg a Telekom TV-n.*

 

A FILM4 elsősorban a filmkedvelő hölgyekre koncentrál, de a kínálatát nézve egészen biztos, hogy az egész családnak remek kikapcsolódást garantál. Tévéfilm? Sorozatok? Hollywoodi sikerfilmek? A FILM4 minden műfajból válogat a műsorába. Legyen szó a Hallmark klasszikusairól, romantikus drámákról, vígjátékokról, krimikről vagy thrillerekről, minden nap van a műsoron egy-egy sikeres alkotás. A kódolatlan időszakban olyan romantikus vígjátékokat láthatnak a nézők, mint a Szerelem a csillagok alatt, a Tökéletes esküvő, a Sors keze vagy a már klasszikusnak számító Szerelem a Fehér Házban című romantikus vígjáték Michael Douglas, Annette Benning, Martin Sheen és Michael J. Fox főszereplésével. A drámák kedvelői az Utolsó út, Utolér a múlt, Életem értelme című filmeket nézhetik meg. Akik szeretik a borzongást, azok A dajka, a Veszélyes szomszédok, és A gyilkos gyanú című mozikra készülhetnek május folyamán. A FILM4-en lesz látható a Garázsvásári rejtélyek című bűnügyi filmsorozat is.

 

Akik a filmek mellett felhőtlen nevetésre is vágynak, azoknak jó hír, hogy a FILM4 vígjátékai mellett májusban a Comedy Central csatornát is nézetik, függetlenül attól, hogy a Telekom IPTV vagy a SatTv előfizetői, sőt ebben az időszakban a csatorna elérhető lesz a TV GO-n is.*

 

Gyermeknapra mesék, gyerekműsorok minden mennyiségben! A nemzetközi gyermeknap alkalmából május 25. és május 28. között a Telekom IPTV, SatTV és a TV GO kínálatában a vállalat kinyitja a legnépszerűbb gyerekcsatornákat (Nickelodeon, Minimax, JimJam, Disney, Megamax, Kiwi, Nick JR, Cartoon Network, Boomerang), ahol minden gyerkőc megtalálhatja kedvenc mesehősét vagy egy-egy izgalmas történetet.*

 

___________ 

*A FILM4, a Comedy Central és a gyereknapi csatornanyitás ajánlatok a Telekom üzleti, valamint a közszolgálati csomagok előfizetőit nem érintik. A Telekom DVB-C digitális kábeltévé-hálózatokon ezek a csatornák továbbra is az általános feltételek mellett érhetőek el.

E-világ ROVAT TOVÁBBI HÍREI

Magyar innováció: Közel száz tűzvédelmi szakembert képeztek ki az új módszerrel

Sikeres a tűzvédelmi szakemberek képzése, akik már egy új iparági sztenderd alapján sajátítják el a papírmentes tűzvédelmet. Az innovatív magyar megoldás e-naplós rendszere átláthatóbb és könnyebb hozzáférést biztosít a tűzvédelmi eszközökhöz és az ellenőrzéshez. A papírmentes rendszer egyre szélesebb körben terjed itthon és már akkreditált képzések is elérhetőek a témában.

2024. május 13. 19:08

A MOL nyerte a funkcionális átalakítás nagydíját az SAP Quality Awards versenyen

Az üzleti transzformáció a folyamatosan változó környezetben elengedhetetlen. Az SAP éppen ezért immár tizennegyedik alkalommal díjazza azokat az üzleti átalakítást megvalósító vállalatokat, amelyek élen járnak a változásban, és jó példaként szolgálnak a sikeres bevezetésben. Az SAP Quality Awards egyik nagydíját idén a magyar MOL nyerte el. 

2024. május 13. 17:40

A Thermaltake bemutatja a The Tower 300 mikro toronyházat

A Thermaltake, a prémium PC-hardvermegoldások vezető márkája bejelentette a The Tower 300 mikro toronyházat. A The Tower sorozat az egyik legnépszerűbb termékcsalád, ami az ikonikus függőleges toronyház-kialakításáról ismert. Most egy új mikro-ATX házzal egészült ki – a The Tower 300-zal – egészült ki a sorozat, jellegzetes nyolcszögletű megjelenéssel, és lehetővé téve a hagyományos függőleges és az egyedi vízszintes elhelyezést.

2024. május 13. 16:04

K&H: ismét a legjobb digitális bank Magyarországon

A K&H Csoport az egymást követő második évben, 2024-ben is elnyerte a neves brit pénzügyi szaklap, a Global Banking and Finance Review „Legjobb Digitális Bank Magyarországon” díját. Az indoklásban a K&H innovatív digitális pénzügyek terén játszott úttörő szerepét emelték ki, különös tekintettel a világszínvonalú és könnyen kezelhető mobilbankra, valamint a hozzá kapcsolódó, a szektorban itthon elsőként beszédhanggal is és magyarul kommunikáló digitális pénzügyi asszisztensre, Kate-re. 

2024. május 13. 14:31

Kreditbeszámítással érkezhetnek az Audi Hungaria Iskolaközpont tanulói a Széchenyi-egyetemre

Együttműködési megállapodást kötött a győri Széchenyi István Egyetem az Audi Hungaria Iskolaközponttal május 8-án. Ennek értelmében az iskola duális szakképzésének tanulói az egyetem gazdálkodás és menedzsment, valamint kereskedelem és marketing alapszakán élhetnek a kreditbeszámítás lehetőségével, ami a tanulmányi idő jelentős lerövidülését is jelentheti.

2024. május 13. 12:59

Kövess minket a Facebookon!

Cikkgyűjtő

További fontos híreink

Továbbra is Christian Klein az SAP első embere

2024. május 7. 13:17

Magyar siker: Nemzetközi díjat nyert a TIME magazintól a nyelvtanuló-applikáció

2024. május 3. 19:59

Megvannak 2024 legvonzóbb hazai munkaadói

2024. április 29. 11:38

Ingyenes digitális platform segít a tanároknak és diákoknak az érettségire való felkészülésben

2024. április 20. 11:36