Az HBO is megemlékezik az Apollo Holdra szállásának 50. évfordulójáról

forrás: Prím Online, 2019. július 10. 10:04

Az HBO az Apollo-program keretében megvalósított Holdra szállás 50. évfordulóját az 1998-as, Emmy-díjas A végtelen szerelmesei – Az Apolló-program című minisorozat ismétlésével ünnepli.

Július 15-én, hétfőn egyszerre debütál az HBO GO-n a sorozat mind a 12, digitálisan felújított epizódja, amelyben eredeti vizuális trükköket a NASA referenciamodelljei alapján vadonatúj számítógépes trükkökre cserélték.

 

 

A legjobb minisorozat Emmy-díjával kitüntetett A végtelen szerelmesei – Az Apolló-program szereplőgárdájában megtalálható Bryan Cranston, David Andrews, Adam Baldwin, Cary Elwes, Sally Field, Dave Foley, Al Franken, Tony Goldwyn, Mark Harmon, Tom Hanks, Peter Horton, Chris Isaak, Tcheky Karyo, Elizabeth Perkins, Kevin Pollak, James Rebhorn és Rita Wilson. A minisorozat executive producere Tom Hanks volt, a produceri feladatokat az Imagine Entertainment részéről Brian Grazer, Rob Howard és Michael Bostick látta el.

 

65 millió dolláros büdzséjével a mai napig ez az HBO produkció volt az orlandói Disney-MGM stúdió legjelentősebb ügyfele – a produkció mindkét műtermüket, illetve összes irodahelyiségüket használta egy teljes éven keresztül. A forgatás több mint 100 helyszínen zajlott, többek között a Kennedy Űrközpontban a Canaveral-foknál, illetve olyan floridai helyszíneken, mint a haditengerészeti kiképzőközpont és a közműszolgáltató Orlandóban, valamint az Edwards légitámaszpont és a tustini tengerészgyalogos légibázis Kaliforniában, az Anza Borrego állami park Kaliforniában, illetve Washington. 

 

A NASA engedélyezte a forgatást a Kennedy Űrközpont olyan területein és épületeiben is, amelyeket ténylegesen használtak az űrprogram keretében, mint az indítóállomások, a szerelőcsarnok, az űrhajósok közlekedőfolyosói, a NASA orvosi vizsgálói és a Mercury irányítóközpont.

 

A végtelen szerelmesei – Az Apolló-programot az HBO gyártotta az Imagine Entertainmenttel és a Clavius Base-szel együttműködésben. Executive producere Tom Hanks, producerei Brian Grazer, Ron Howard és Michael Bostick, co-executive producere Tony To, supervising producerei Graham Yost és John Melfi, koproducerei Erik Bork, Bruce Richmond és Janace Tashjian, associate producere Terry Odem, tanácsadó producere Bridget Potter, technikai tanácsadója Dave Scott.

 

Kulcsszavak: HBO GO HBO

E-világ ROVAT TOVÁBBI HÍREI

Cégmarketing trendek – 2024. Legyünk jelen egyszerre mindenhol!

Legyünk ott mindenhol! Ez a jelszava mostanában a cégeknek. Mindenütt látszódni, hallatszódni kell, hogy a nagy kommunikációs zajban észrevegyenek. A PP Konferenciaközpont és a BKIK „Cégmarketing trendek – 2024 Legyünk jelen egyszerre mindenhol!” című, május 30-án megrendezendő hibrid konferenciájának előadói választ adnak arra, hogy hogyan juttassuk el üzeneteinket a vevőinknek a rendkívül felpörgetett, zajos online és offline térben 2024-ben.

2024. május 2. 12:59

Elkészült az egyedülálló hazai AI-kutatás

A mesterséges intelligencia térnyerése egyaránt kelt izgalmat és aggodalmat a cégvezetők körében. Vajon mekkora tudással rendelkeznek a mindent elsöprő technológiával kapcsolatban? Elkészült Magyarország átfogó AI&Leadership kutatása, hogy hiteles- és valós képet kapjanak egymásról is a vállalatirányítók.

2024. május 2. 11:36

Együttműködési megállapodást kötött a magyar kormány, a Yettel és a CETIN

A magyarországi digitalizáció fejlesztését szolgáló együttműködést közös nyilatkozatban erősítette meg a kormány, a Yettel Magyarország Zrt. és a távközlési infrastruktúraszolgáltató CETIN Hungary Zrt. A megállapodásban foglaltak szerint a vállalatok 2024-2028 között legalább 72 milliárd forint értékű mobil hálózatfejlesztési beruházást hajtanak végre.

2024. május 2. 09:55

Megérkeztek a HMD legújabb nyomógombos telefonjai

Ínycsiklandó tech csemegével készült a Human Mobile Devices (HMD), a ​ vállalat ugyanis épp most mutatta be legújabb kreációját, egy különleges klasszikus telefonokból álló válogatást a Nokia 215 4G, a Nokia 225 4G és a Nokia 235 4G készülékekből. A három kis nyomógombos csoda a szivárvány színeiben érkezik, 23 990 Ft fogyasztó árról indulva.

2024. május 1. 16:10

Megalkották az első magyar AI alapú éttermi asszisztenst

A koronavírus-járvány okozta elszigetelődés adta az inspirációt egy kis baráti társaság számára, hogy olyan közösségi applikációt fejlesszen, ami megkönnyíti az információszerzést, a tájékozódást, miközben a vendéglátóhelyek kiszolgáltatott helyzetét is orvosolni tudja.  A kis közösségi alkalmazás bár népszerűvé vált, de a várt áttörést nem érte el, ezért a csapat egy inkubációs programban kapott segítséget felhasználva fejlesztette ki a jelenlegi formában elérhető rendszert.

2024. május 1. 13:48

Kövess minket a Facebookon!

Cikkgyűjtő

További fontos híreink

Megvannak 2024 legvonzóbb hazai munkaadói

2024. április 29. 11:38

Ingyenes digitális platform segít a tanároknak és diákoknak az érettségire való felkészülésben

2024. április 20. 11:36

Itt a világ első, Swarovski kristályba ágyazott autós kijelzője

2024. április 10. 14:55

A csevegőprogramokat vizsgálta az NMHH

2024. április 2. 13:14