A Casio limitált szériás kollekcióval tiszteleg a Gorillaz rajongói előtt

forrás: Prím Online, 2019. november 11. 17:20

Az 1998-ban alakult Gorillaz igazi rekorder a maga nemében, a brit csapat első lemeze hétmillió példányban kelt el, ezzel a teljesítményével pedig bekerült a Guinness Rekordok könyvébe. A világ egyik legstrapabíróbb és legsokoldalúbb karóráit gyártó Casio 2018 után másodjára, újabb limitált szériás változattal tiszteleg a zenekar előtt. 

A 2019-es Gorillaz kollekció két – GW-B5600GZ-1 és GA-2000GZ-3 típusú – G-Shock karórát rejt, amelyek dizájnját a zenekar híres grafikusa, Jamie Hewlett álmodta meg. A limitált szériás változatokat a Grammy-díjas és Brit Award győztes csapat a „Gorillaz” és a „The Now Now” című albumai inspirálták. Születését azonban intergalaktikus konfliktus árnyékolta be. A kollekció létrejöttéről és a Gorillaz tagjainak (Noodle, Murdoc Niccals, Russel Hobbs és 2D), valamint a G-Shock atyjának, Mr. Ibe idegenekkel történő találkozásáról egy rövid videó is készült, amelyen egyébként az is látható, mennyire ellenállók a G-Shock karórák a földönkívüliek fegyvereivel szemben. 

 

 

A klasszikus GW-B5600GZ-1 modellt a „The Now Now” alapján gondolták újra. A kék és rózsaszín árnyalatokat kombináló, fényenergiával és rádiójel vezérléssel működő modell egyedi tulajdonsága, hogy egy Now felirat jelenik meg a kijelzőjén, valahányszor megnyomja tulajdonosa a háttérvilágítás aktiválására szolgáló gombot. A karóra Blutooth kapcsolattal is rendelkezik, ennek megfelelőn számos funkció szinkronizálható a G-Shock okostelefonokra fejlesztett applikációjával. 

 

A kollekció második darabja, a GA-2000GZ-3 a G-Shock modellcsalád legújabb büszkeségnek tekinthető. A karbontokos modell az ikonikus camo mintázattal emelkedik ki a hétköznapi órák közül, amely stílusossá és egyedivé teszi a strapabíró szíjat. Számlapján a speciális mintázattal összhangban zöld színű rovátkák vannak, a brit zenekarra utaló felirat pedig az óra- és percmutatók fölött kapott helyet. A karórához pluszban egy sötétebb, military-hatású szíj is jár, így viselője kedvére cserélgetheti a GA-2000 szíjait. Természetesen mindkét modell rendelkezik a G-Shock családra jellemző ütés-, rázkódás- és vízállóságával. 

 

A G-Shock Gorillaz 2019 limitált szériás kollekció darabjai 65 990 Ft-os áron érhetők el a készlet erejéig. Mindkét karórához különleges díszdobozban juthatnak hozzá a rajongók. 

 

 

Kulcsszavak: Casio Gorillaz karóra G-SHOCK

Kütyük ROVAT TOVÁBBI HÍREI

A SteelSeries bemutatja a fehér színű Arctis Nova Pro sorozatot

A SteelSeries, a gaming kategóriában legtöbbet díjazott Arctis audiótermékek megalkotója, az eredeti esport márka, amely egyesíti a gaminget a kultúrával, ma bemutatta a díjnyertes Arctis Nova Pro sorozatú headset vadonatúj fehér változatát.

2024. május 2. 14:33

A CineBeam Q-val újra megkezdi a projektorok forgalmazását Magyarországon az LG

Az LG az elmúlt években nem értékesített projektorokat a magyar piacon, 2024-ben azonban újra visszatérnek a cég otthoni vetítői. Az első modell, ami újra nálunk is kapható, rögtön egy újdonság: a januári CES-en bemutatott LG CineBeam Q, ami egy kompakt, szinte műtárgyként is értelmezhető 4K projektor. A készülék egyelőre kizárólag az LG webáruházában kapható, itt viszont 15% kedvezményt kapnak azok, akik elsőként megrendelik a terméket.

2024. április 30. 16:17

Egyszerű Airpods-tisztítás és új vezetékes headset gamereknek

Neked is fejtörést okoz, hogy mivel tudnád Apple Airpods fülhallgatódat megfelelően és károkozás nélkül tisztítani? Vagy épp teljesen másban vagy, és azon agyalsz, hogy milyen gaming headsettel tudnál megszabadulni a késleltetéstől? Akkor érdemes továbbolvasnod, mert a Sandberg most mindkét problémára elhozta a megoldást!

2024. április 28. 15:43

A Sony 4 győzelmet ünnepel a 2024-es TIPA Awardson

A Sony büszkén jelenti be, hogy a nagyhírű Technical Image Press Association ismét négy TIPA-díjjal ismerte el a Sony teljesítményét és innovációját. Idén a Sony többek között a "LEGJOBB PROFESSZIONÁLISABB HYBRID KAMERA" elismerést kapta az Alpha 9 III és a "LEGJOBB APS-C EXPERT KAMERA" címet az Alpha 6700 számára.

2024. április 20. 13:14

A Sony bemutatja a BRAVIA Theatre vadonatúj otthoni audio termékcsaládját

A Sony megújítja BRAVIA márkáját, hogy gazdagítsa az otthoni filmnézést és moziélményt. A streaming szolgáltatások elterjedésével egyre népszerűbbé vált a kényelmes otthoni filmnézés. A Sony széles termékválasztékát, például a digitális mozifilmes kamerákat, professzionális monitorokat és professzionális fejhallgatókat a filmgyártás szakemberei széles körben használják, így a vállalat mélyre hatóan ismeri a moziipart, valamint a filmkészítők és tartalomkészítők törekvéseit. 

2024. április 18. 11:40

Kövess minket a Facebookon!

Cikkgyűjtő

További fontos híreink

Megvannak 2024 legvonzóbb hazai munkaadói

2024. április 29. 11:38

Ingyenes digitális platform segít a tanároknak és diákoknak az érettségire való felkészülésben

2024. április 20. 11:36

Itt a világ első, Swarovski kristályba ágyazott autós kijelzője

2024. április 10. 14:55

A csevegőprogramokat vizsgálta az NMHH

2024. április 2. 13:14