Óriási online tudásanyagot adnak ingyen a vállalkozók kezébe

forrás: Prím Online, 2020. március 23. 09:25

Az elmúlt hetek történései a gazdaság egyetlen szegmensét sem kímélték. Nincs ez másképp a webáruházakkal sem: vannak, akik a koronavírus hatására kezelni sem tudják az óriási keresletet, míg mások eladásai visszazuhantak. Az M. I. Solution Kft. most ingyenesen elérhetővé teszi a tudásközpontját, hogy hatékonyan kezelhessék a kialakult helyzetet.

“A legfontosabb, hogy összefogjunk ezekben az időkben, ezért az M. I. Solution Kft. is rendkívüli lépésekre szánta el magát” - jelentette ki élő Facebook-bejelentkezésében Surányi Ferenc ügyvezető. “Akár hasítanak a webáruházad eladásai és alig tudod kiszolgálni a vevőket, akár nehezebb helyzetbe kerültél a válság miatt, mindenképpen segítünk gyorsan reagálni” - tette hozzá.

 

A cég a világon egyedülálló, webáruházra köthető mesterséges intelligencia rendszerrel támogatja a webshopok növekedését. Száznál több ügyfelük tavaly összességében több mint 2 millió vásárlót szolgált ki. Most azonban úgy döntöttek, minden webáruház előtt megnyitják az M. I Tudásközpontot, amelynek fejlesztésére közel 15 millió forintot fordítottak.

 

1300 percnyi ingyenes oktatóvideó 30 napig

A webáruházak most egy hónapig ingyenesen érhetik el az M. I. Tudásközpont exkluzív oktatóanyagait. A tudásanyag részeként profi szakemberek és a legjobb tanácsadók adnak át naprakész tudást mindenről, ami a növekedést segíti.

 

A Tudásközpontban 1300 percnyi videóanyag elérhető, ami a legkülönbözőbb területeket járja körül, a jog- és adatvédelemtől a pénzügyeken keresztül egészen a cégvezetési stratégiáig. A szakemberi gárda is sokoldalú, találunk köztünk mini CRM szakértőt épp úgy, mint adatvédelemmel foglalkozó ügyvédet, online marketing szakértőt vagy PR tanácsadót.

 

A cég ezen felül a személyes, szakértői konzultációkból is 50 százalék kedvezményt biztosít minden online kereskedőnek, aki úgy érzi, jól jönne a tanácsadás a jelenlegi helyzetben.

 

Surányi Ferenc ezen felül mostantól rendszeres Facebook Live adásokban jelentkezik be, ahol a szakértők, illetve az ügyfélkörbe tartozó, tízmilliárdos forgalmat bonyolító webáruházak vezetői is vendégei lesznek. Velük arról beszélget majd, mit tesznek és mit javasolnak a többieknek is, hogy a jelenlegi helyzet nyerteseivé válhassanak.

 

Értékes csomagban jön a segítség az ügyfeleknek

Surányi Ferenc egyesével keresi meg az ügyfeleket, hogy együtt gondolkodjon velük, mi az, amiben a legtöbbet segíthetné a mostani helyzetben. Bejelentett egyúttal egy minden ügyfélre kiterjedő csomagot is, ami több oldalról nyújt segítséget.

 

Ez lényegében teljes webáruház átvilágítás, aminek részét képezi a látogatói élményelemzés egy profi szakértői csapattól, a PPC kampányelemzés két szakember részvételével, valamint 1 órás adószakértői konzultáció is. Mindezek költségét az M. I. állja.

 

“Ezzel szeretném és tudom támogatni azokat, akiknek a nálunk lévő erőforrás, tudás, tapasztalat segíthet megküzdeni a következő néhány hónap kihívásaival” - zárta a szakember.

Megoldás ROVAT TOVÁBBI HÍREI

3 árulkodó jel, hogy a cég IT csapata már nem versenyképes

Szinte követhetetlen tempóban fejlődnek a vállalati szolgáltatásokat támogató IT-rendszerek, a cégek pedig komoly piaci hátrányba kerülhetnek, ha nem tartanak lépést a változással. Az ügyfelek és a munkatársak igényei egyre csak nőnek, a versenytársak szolgáltatásai pedig rövid idő alatt gyorsabbá, kényelmesebbé, átláthatóbbá válhatnak a miénknél. 

2024. május 9. 18:01

Rákapcsolt az Euronics: már aznap megérkezhet a grill vagy a hűtő

Egyre népszerűbb a vásárlók körében az aznapi kiszállítással vagy áruházi átvétellel történő rendelés az Euronicsnél. A megrendelés napjára házhoz szállítást ígérő szolgáltatás tavaly nyáron indult, idén pedig még szélesebb időablakkal lehet már rendelni Budapesten belül. Az online leadott rendeléseket pedig az áruházakban is át lehet venni akár még aznap, ez a szolgáltatás már országszerte elérhető ingyenesen. Az ilyen módon rendelt termékek toplistáján ott vannak a ventilátorok, a kávék, a mosószerek, és az állateledelek, de rendeltek már asztali grillt is így.

2024. május 9. 16:20

Elérhetővé válik az automatikus munkabérelőleg

Automatikus Munkabérelőleg Rendszer (AMBER) néven biztosít új szolgáltatást a MagNet Faktor a Kulcs-Soft-tal partnerségben. Az új megoldás segítségével a bérszámfejtő szoftvert használó cégek alkalmazottai gyorsan és egyszerűen juthatnak a már ledolgozott munkanapok után járó fizetésükhöz. A munkavállalók mellett a vállalkozásoknak is kedvező ez a lehetőség: az adminisztratív terheik csökkennek, a bérfizetés pedig rugalmassá válik.

2024. május 9. 14:28

Üzembe állt a Siemens e-kamion töltője

A világon elsőként a felső-ausztriai Laakirchenben, az autópálya melletti OMV-töltőállómáson helyezték mindennapos üzembe a Siemens e-kamionok tankolására is alkalmas új csúcstöltőjét.

2024. május 9. 12:59

Ezeket a munkaköröket válthatja ki a magyar cégeknél a mesterséges intelligencia

Az elmúlt években figyelemreméltó fejlődésen ment át a mesterséges intelligencia, ami mára valamilyen formában szinte minden felhasználóhoz eljutott. Persze, ahogy az a nagy technológiai áttörések esetében lenni szokott, az MI megítélése is meglehetősen vegyes, valamint arról is megoszlanak a vélemények, hogy milyen gazdasági következményeket hoz magával és milyen hatással lesz a munkára. 

2024. május 9. 11:27

Kövess minket a Facebookon!

Cikkgyűjtő

További fontos híreink

Továbbra is Christian Klein az SAP első embere

2024. május 7. 13:17

Magyar siker: Nemzetközi díjat nyert a TIME magazintól a nyelvtanuló-applikáció

2024. május 3. 19:59

Megvannak 2024 legvonzóbb hazai munkaadói

2024. április 29. 11:38

Ingyenes digitális platform segít a tanároknak és diákoknak az érettségire való felkészülésben

2024. április 20. 11:36