Az ABB ingyenessé tette a digitális szolgáltatásokat

forrás: Prím Online, 2020. április 20. 09:20

Ebben a kialakult nehéz helyzetben az ABB Robotika és Gyártásautomatizálás arra törekszik, hogy segítse ügyfeleit és partnereit a gyártásuk és az üzleti tevékenységük fenntartásában, miközben számos munkavállalójuk otthonról dolgozik.

Március 27-től kezdve 2020 végéig az ABB Robotika és Gyártásautomatizálás ingyenesen elérhető kulcsfontosságú szoftvereket biztosít ügyfeleinek.

 

Sokuk hasznára válhatnak ezek a digitális megoldások, melyekkel távolról lehet irányítani a termelést és megfelelő teljesítményen működtetni a robotrendszert, kevesebb emberi beavatkozással, különös tekintettel a jelenlegi közösségi távolságtartás és távoli munkavégzés szükségességére. A digitális eszközök használatával folytathatják a munkát és előkészíthetik az új projekteket, amelyek a dolgozók visszatérését követően kezdődhetnek.

 

Az alábbi szoftverek érhetőek el ingyenesen:

ABB Ability Connected Services – Állapotfelügyelet és Diagnosztika 

Az ABB Ability Connected Services felügyeli az egyes robotok, illetve teljes robotflotta állapotát és teljesítményét, segítve ezzel az ügyfeleket, hogy távolról megfigyelhessék és megfelelő teljesítménnyel működtethessék a robotrendszereiket.

Az ABB Ability Connected Services segítségével a szervizszakemberek még a bekövetkezésük előtt felismerhetnek olyan körülményeket, amelyek előre nem tervezett megállásokhoz és ezzel plusz költségekhez vezethetnek.

 

Regisztráljon itt és felügyelje az ABB robotjait!

 

  

A RobotStudio az ABB szimulációs és offline programozó szoftvere, mellyel egy fizikai eszköz vagy rendszer teljes digitális másolata (digitális iker) elkészíthető, így távolról is megfigyelhető válnak a gyártósorok történései. A RobotStudio offline programozási eszközeivel lehetőség adódik teljes robotos berendezés készítésére, szimulálására és tesztelésére virtuális 3D környezetben, a helyszín meglátogatása és a jelenlegi gyártás megzavarása nélkül. A RobotStudio minden kiegészítője, beleértve az összes PowerPack-et és CAD konvertert, digitális iker és Virtuális valóság meetingek mostantól ingyenesek.

- RobotStudio letöltése

- Ingyenes oktató videók

- RobotStudio Virtual Meeting webinárium megtekintése

 

 

Virtuális technikai támogatás

Amennyiben technikai támogatásra van szüksége, ingyenesen szolgáltatnak virtuális támogatást videón keresztül (Skype, Zoom, Teams). A támogatás eléréséhez keresse fel az ABB helyi képviseletét, vagy látogasson el a Digital Operation Center weboldalra további részletekért.

Ha már rendelkezik hozzáféréssel a fentebb részletezett szoftverekhez, de tanácsra, útmutatásra van szüksége a használatukkal kapcsolatban, akkor keresse fel a helyi ABB képviselőjét.

Megoldás ROVAT TOVÁBBI HÍREI

Buszos útdíjfizetés – az első időszak tanulságai

A legtöbb busz a legkevésbé szennyező kategóriába tartozik, a külföldi járművek az autópályákat használják, míg a hazai személyszállítók harmada inkább az olcsóbb útvonalakat választja és a legtöbb vállalkozás felismerte, hogy a használatarányos útdíjfizetés kényszerét minőségbiztosítási fejlesztésekre is lehet használni – ezek a legérdekesebb megállapítások az útdíjfizetés bevezetése óta eltelt időszakból.

2024. május 17. 17:30

A pénzügyi bűnözés jövője: miért kulcsfontosságú az információ-vezérelt kockázatkezelés?

Az utóbbi időben a pénzügyi bűnözés elleni küzdelem jövőbeli keretrendszerének alapjaként, az információ-vezérelt kockázatkezelés kiemelten fontossá vált. A hagyományos kockázatkezelési módszerek elavultak, nem megfelelő eredményt hoznak és így komoly kockázatokat jelentenek a szervezeteknek – állapítja meg a Deloitte friss tanulmánya.

2024. május 17. 13:10

Új elnökségi tagokat választott a Magyar Marketing Szövetség

A szakma meghatározó szervezete, a Magyar Marketing Szövetség (MMSZ) május 15-én, a Haris Parkban szervezte tisztújító közgyűlését, amelyen a tagok kibővült, immár 18 tagú Elnökséget választottak, amelyben továbbra is a hazai marketing és kommunikációs szakma meghatározó döntéshozói, illetve szereplői kaptak helyet. 

2024. május 17. 09:54

Jön az év legnagyobb innovációs és startup fesztiválja

A 2015-ben indult Startup Safari Budapest hazánk egyik legnagyobb startup konferenciájaként idén ismét megnyitja kapuit, június 11-én 12 helyszínen közel 100 előadással és interaktív programmal várja az érdeklődőket, melynek során számos hazai szakember mellett nemzetközi előadókkal élőben is lehet majd találkozni és kérdezni tőlük. Nemcsak üzleti, hanem mélyebb technológiai és innovációs témákkal foglalkozik az esemény, angol és magyar nyelven egyaránt.

2024. május 16. 19:47

Kövess minket a Facebookon!

Cikkgyűjtő

További fontos híreink

XX. E-KERESKEDELMI KONFERENCIA BY SAMEDAY

2024. május 17. 14:47

Az IKEA Kreativ megérkezett Magyarországra

2024. május 15. 17:52

Továbbra is Christian Klein az SAP első embere

2024. május 7. 13:17

Magyar siker: Nemzetközi díjat nyert a TIME magazintól a nyelvtanuló-applikáció

2024. május 3. 19:59