Xbox Game Pass Ultimate a Samsung legújabb készülékein

forrás: Prím Online, 2020. október 19. 13:47

A Samsung legújabb csúcskészülékeit és a MOGA kontrollert megvásárlók 3 hónapig ingyenesen játszhatnak a Xbox kínálatában elérhető több mint 100 játékkal. A szolgáltatás a résztvevő eszközökre letöltött Members alkalmazásban aktiválható, a Game Pass Ultimate-en keresztül pedig felhő alapú játék és különleges kedvezmények is elérhetők. 

A Samsung és a Microsoft a mobil gaming új korszakát hozza el az Xbox Game Pass Ultimate és az Xcloud felhőalapú megoldás segítségével. Azok a felhasználók, akik 2020. augusztus 5. és 2021. január 29. között vásárolnak Samsung Galaxy S20, S20+, S20 Ultra, S20 FE, illetve Galaxy Note20 vagy Note20 Ultra okostelefont, kihajtható Galaxy Z Flip vagy Z Fold2 eszközt vagy Tab S7, illetve Tab S7+ tabletet, és mellé MOGA kontrollert, 3 hónapos ingyenes hozzáférést igényelhetnek az Xbox Game Pass Ultimate szolgáltatáshoz*. 

 

 

Az Xbox Game Pass Ultimate előfizetés a konzolos és PC-s játékok legjavát kínálja a felhasználóknak, több mint 100 egyedi címmel. Az előfizetők az Xbox Live Gold segítségével online játszhatnak a barátaikkal és kizárólag a számukra elérhető tartalmakhoz és kedvezményekhez férhetnek hozzá. A felhő alapú Xcloud szolgáltatással a felhasználók bárhol elérhetik a Game Pass játékokat és konzol vagy számítógép nélkül is belemerülhetnek az izgalmakba. 

 

A MOGA XP5-X Plus kontroller, amelyet Samsung okostelefonokhoz terveztek, a kialakítása pedig az eredeti Xbox kontrollerekhez hasonló, teljessé teszi a konzolos játékélményt mobilon is. A vezeték nélküli Bluetooth-kapcsolattal használható játékvezérlő tölthető akkumulátorral és személyre szabható gombkiosztással érkezik, így a legtöbb játékos számára kényelmes megoldást jelent. 

 

Az új mobileszköz és a kontroller megvásárlása után a felhasználók a Samsung Members alkalmazáson belül igényelhetik az ingyenes Game Pass Ultimate hozzáférést, egészen 2021. március 2-ig.

 

_______________

* Az ajánlat kizárólag új Game Pass Ultimate előfizetés esetében érvényes. A promócióban részt vevő készülékek listája: Samsung Galaxy Note20, Note20 5G, Note20 Ultra 5G, Samsung Galaxy S20, S20+, S20+ 5G, S20 Ultra 5G, S20 FE, Samsung Galaxy Z Flip 5G, Z Fold2 5G, Samsung Galaxy Tab S7, S7+. 

E-világ ROVAT TOVÁBBI HÍREI

Egyszerű Airpods-tisztítás és új vezetékes headset gamereknek

Neked is fejtörést okoz, hogy mivel tudnád Apple Airpods fülhallgatódat megfelelően és károkozás nélkül tisztítani? Vagy épp teljesen másban vagy, és azon agyalsz, hogy milyen gaming headsettel tudnál megszabadulni a késleltetéstől? Akkor érdemes továbbolvasnod, mert a Sandberg most mindkét problémára elhozta a megoldást!

2024. április 28. 15:43

A mesterséges intelligenciától a soft skilleken át a kibervédelemig

Az ELTE Informatikai Kar idén a „Semmiből született csodák – A mesterséges intelligenciától a soft skilleken át a kibervédelemig” című rendezvénnyel csatlakozott a Lányok Napja országos programhoz.

2024. április 28. 13:55

Kén-hexafluorid betiltása – Nem gáz többé!

Az üvegházhatású gázok kibocsátásának csökkentése az egész világon hatalmas feladat, és e küldetés része a kén-hexafluorid (SF6) gáz teljes körű betiltása is. Ez különösen a villamosenergia-iparban jelent komoly változást, hiszen a kapcsolóberendezések szigeteléséhez eddig rendszerint ezt az anyagot használták. 

2024. április 28. 12:04

Újabb akadály hárul el a nagy hatótávolságú e-kamionok elterjedése elől

Sikeres tesztet teljesített a Siemens: töltési rendszere 1 MW teljesítményt adott le.

A német cég prototípusát egy nagy hatótávolságú e-kamionnal tesztelték. Az új készülék több Siemens SICHARGE UC150 töltőberendezésből, ezek kimeneti teljesítményét összefogó kapcsolási kialakításból (switching matrix) és a megawatt-töltésre speciálisan kialakított diszpenzerből állt.

2024. április 28. 10:21

Kövess minket a Facebookon!

Cikkgyűjtő

További fontos híreink

Ingyenes digitális platform segít a tanároknak és diákoknak az érettségire való felkészülésben

2024. április 20. 11:36

Itt a világ első, Swarovski kristályba ágyazott autós kijelzője

2024. április 10. 14:55

A csevegőprogramokat vizsgálta az NMHH

2024. április 2. 13:14

Megvannak az IAB 2023-as Legjobb szakdolgozat pályázatának nyertesei

2024. március 25. 15:50