Rajtol az Antenna Hungária új VoD szolgáltatása

forrás: Prím Online, 2020. december 3. 14:53

A 100%-os hazai tulajdonban lévő Antenna Hungária 2020. december 3-án indítja új VoD szolgáltatását. Az online médiatartalmak ezentúl televíziós előfizetés nélkül is elérhetők, és bármilyen eszközön megtekinthetők, internet megléte mellett. A mindigTV GO Videótár havi előfizetési díja 1.199,- Ft.

Az új online videótékában hazánk drámacsatornájának, az Epic Dramanak minőségi sorozatai kiemelt helyet kaptak. – Az Epic Drama tartalmakat full HD minőségben bocsátjuk rendelkezésre az új szolgáltatásban. Hiszünk abban, hogy a magyar partnereket úgy tudjuk segíteni, ha vonzó kínálatot biztosítunk előfizetőik számára. Hasonlóan gondolkodtunk a Telekom, a Vodafone és a Tarr Kft. VoD csomagjainak esetében is, és a tapasztalatokból egyértelműen látszódik az a tendencia, hogy egyre többen szeretik a maguk által választott időpontban megnézni a kiszemelt sorozatokat. Népszerű azon felhasználók között, akik egyszerre darálnak le komplett évadokat, de sokan vannak, akik így pótolják a tévében elmulasztott epizódokat – mondta Horváth Tamás, az Epic Dramat is tulajdonló Viasat World médiavállalat magyar piacért felelős igazgatója. Hozzátette, ugyan a világjárvány kihat a gyártásra, tartalomellátásuk a következő 12 hónapra biztosított. 

 

Az Epic Drama sorozatok Antenna Hungáriás új VoD kínálatából az igaz történeteken alapuló szériák kedvelőinek kifejezetten nézésre ajánlott a Németországot sokkoló 1988-as túszdráma filmes feldolgozása, az 54 óra, vagy a fiatal, kétszeres dezertőr Wehrmacht katona, Proska élettörténete, amelyet az Oscar-díjas rendező, Florian Gallenberger A köpönyegforgató címmel vitt sorozatra. Az északi sztorik szerelmesei egy igazi kémtörténetet ismerhetnek meg az Árnyékvonalakban, amely a független Finnország helyzetébe enged betekintést a hidegháború időszakában, a CIA és a KGB kereszttüzében. De belenézhetünk királyok életébe is: a Versailles például 3 évadon át kalauzol a Napkirály, XIV. Lajos hétköznapjaiba, A király kedvencei pedig V. Joãot portugál uralkodó és egy gyönyörű apáca törvénytelen szerelmébe enged betekintést. Innen átevezhetünk akár Spanyolországba is, a Garduna keze című sorozat révén, amely a névadó bűnbanda ténykedését szemlélteti a pestist követő, lesújtó időszakban. A bűnügyi műfaj kedvelői számára ebben a VoD kínálatban elérhető a nagy klasszikus, az Agatha és a gyilkosságok igazsága, a történelmi drámarajongók pedig A berlini farkasokon keresztül láthatnak bele a II. világháborút követő német valóságba.

 

Az Antenna Hungária mindigTV GO plattformján elérhető új Videótár szolgáltatás nem kötődik televíziós előfizetéshez, így bárki élhet vele, amennyiben előfizet a csomagra és rendelkezik internethozzáféréssel.

E-világ ROVAT TOVÁBBI HÍREI

Ezért egyre erősebb a felújított mobilok piaca

Erősödő újkészülék-eladások, a termékek hosszabbodó szoftveres támogatása és életciklusa, valamint a bevizsgált készülékek iránti növekvő bizalom is segíti Magyarországon a felújított okostelefonok piacának bővülését. A Rejoy.hu a távközlési világnap alkalmából gyűjtötte össze az aktuális trendjeit.

2024. május 18. 15:27

Compliance-szakemberi szerepben teszteli az AI-t a KPMG

A Joint Venture Szövetség (JVSZ) által rendezett Innovációra Magyar! konferencián számolt be a KPMG Magyarország munkatársa arról a kísérletükről, melynek keretében gépi tanulási modell fejlesztésével támogatták a vállalati anyagok feldolgozásának folyamatát. A vonatkozó szabályzatoknak való megfelelőség ellenőrzésére bevetett mesterséges intelligencia egyelőre nem helyettesíti a szakértői munkát, azonban jelentősen gyorsítja a folyamatot, 80% feletti hatékonyságú dokumentációs alapot hozva létre. Így a fennmaradó időben az emberi beavatkozás a nagy figyelmet igénylő, alaposabb elemzést tudja elvégezni.

2024. május 18. 13:59

A műholdas távközlés szerepe óriási mértékben nőtt

A legújabb űrtávközlési technológiák, a műholdas szolgáltatások és az űrkutatás álltak az idei Távközlés Világnapjához kapcsolódó konferencia fókuszában. A győri Széchenyi István Egyetem (SZE) eseményén kiosztották a Dr. Magyari Endre-díjakat is, amit idén Dr. Gschwindt András és Petres István hírközlési szakemberek vehettek át. A Nemzeti Média- és Hírközlési Hatóság (NMHH) az esemény kiemelt támogatója.

2024. május 18. 12:15

Elhunyt Zsakó László, a hazai számítástechnika tanárképzés elindítója

Életének 67. évében elhunyt Zsakó László, az ELTE Informatikai Kar Média- és Oktatásinformatika Tanszék nyugalmazott egyetemi docense, a Neumann János Számítógép-tudományi Társaság Tehetséggondozási Szakosztályának vezetője.

2024. május 18. 10:24

Prémium gaming élmény a felhasználóknak

A 48,9" hüvelykes (124,3 cm) Philips Evnia 49M2C8900L gaming monitor tele van erőteljes funkciókkal: QD-OLED panel, 32:9 SuperWide kijelző, 5120x1440 felbontás, 144 Hz, Ambiglow és DTS hangzás teszik a kiváló minőségű Evnia 8000 sorozat új tagját igazán figyelemfelkeltővé.

2024. május 17. 19:28

Kövess minket a Facebookon!

Cikkgyűjtő

További fontos híreink

Utazási konferencia az Angyalok városában

XX. E-KERESKEDELMI KONFERENCIA BY SAMEDAY

2024. május 17. 14:47

Az IKEA Kreativ megérkezett Magyarországra

2024. május 15. 17:52

Továbbra is Christian Klein az SAP első embere

2024. május 7. 13:17

Magyar siker: Nemzetközi díjat nyert a TIME magazintól a nyelvtanuló-applikáció

2024. május 3. 19:59