Országos Gaming rendezvénysorozat indul 2022. február 18-án

forrás: Prím Online, 2022. február 13. 14:26

Egy időben, egy helyszínen minden, ami e-sport: amatőr játékosoknak, versenyzőknek, a kikapcsolódásra és a gaminggel, e-sporttal megismerkedni vágyó látogatóknak! 2022. február 18 – április 2 között középpontban Magyarország nagyvárosai!

A játékipar rugalmassága és innovációja a világjárvány alatt is töretlenül folytatódik. A technológiai újdonságok és az aktuális trendek ezúttal egy egyedülálló programsorozat keretében bárki számára elérhető közelségbe kerülnek.

 

Az Országos Gaming Expo (OGEX 2022) az első olyan országos gaming rendezvénysorozat, amely két hónapon keresztül az egyes megyeszékhelyeken kerül megrendezésre. A gaming roadshow lehetőséget biztosít mindenkinek, hogy kipróbálja magát a különböző videójátékokban, társasjátékokban, videó játékos kompetencia felmérésben, egyéb fizikai aktivitást igénylő játékokban. Star Wars kiállítás, retro játékok, autószimulátorok sem hiányozhatnak a minden korosztály számára élményt kínáló rendezvényről. 

 

 

A roadshow keretein belül rendezik meg a FIFA22 országos e-sport versenyt, amely a Magyar E-sport Szövetség (HUNESZ) versenykiírása alapján valósul meg.  

 

A rendezvény szórakoztató és szakmai részéről műsorvezetők, e-sport szakértők és influencerek gondoskodnak, így mindenki megtalálja azokat a területeket, amelyek miatt érdemes ellátogatni az Országos Gaming Expo egyes állomásaira, amelynek főszervezője az Egymillióan a Magyar Esportért Egyesület (Esportmilla).

 

A rendezvényekről és a FIFA22 versenysorozatról az Esport1 stábja, szakértői csapata tudósít és közvetít.

 

A rendezvény ingyenes, a részvételhez előzetes online, vagy helyszíni regisztráció szükséges. 

 

További információ és a nevezés a Fifa versenyre: az ogex weboldalon található. 

E-világ ROVAT TOVÁBBI HÍREI

Tökéletesre csiszolt autóval döntené meg világrekordját a Széchenyi-egyetem hallgatói csapata

A SZEnergy Team tavaly májusban az energiahatékonysági és az autonóm kategóriát is megnyerve, kettős győzelemmel és saját korábbi világcsúcsát megdöntve zárta a világ legnagyobb energiahatékonysági versenyét, a Shell-Eco Marathont. A győri Széchenyi István Egyetem csapata idén a szokásosnál is magasabbra tette a lécet: a cél a dupla címvédés, ha lehet, újabb világrekorddal. Mielőtt elutaztak volna a verseny helyszínére, bemutatták elkészült fejlesztéseiket.

2024. május 20. 12:34

A Continental budapesti gyára „Megbízható Munkaadó” díjat kapott

A Német-Magyar Ipari és Kereskedelmi Kamara (DUIHK) idén többek között a Continental budapesti telephelyét, a Continental Automotive Hungary Kft.-t díjazta a „Megbízható Munkaadó” címmel – melyet 2022-ben a teljes magyarországi Continental csoport nyert el. A rangos díjat az újonnan bevezetett szabályok értelmében a győztes az eddigi kettő helyett, immáron három évig tudhatja magáénak. Az elismeréssel azon cégeket tüntetik ki, amelyek példaértékű módon gondoskodnak dolgozóik munka-, valamint életkörülményeiről.

2024. május 20. 10:27

Kövess minket a Facebookon!

Cikkgyűjtő

További fontos híreink

Utazási konferencia az Angyalok városában

XX. E-KERESKEDELMI KONFERENCIA BY SAMEDAY

2024. május 17. 14:47

Az IKEA Kreativ megérkezett Magyarországra

2024. május 15. 17:52

Továbbra is Christian Klein az SAP első embere

2024. május 7. 13:17

Magyar siker: Nemzetközi díjat nyert a TIME magazintól a nyelvtanuló-applikáció

2024. május 3. 19:59