Magyarországon is elérhető a Samsung Galaxy S23 FE

forrás: Prím Online, 2023. december 14. 20:32

Magyarországon is elérhető a Samsung népszerű FE sorozatának legújabb okostelefonja, a Samsung Galaxy S23 FE. Az ikonikus és tartós formatervezéssel, élvonalbeli kameraminőséggel és magas teljesítménnyel ellátott készülék új fejezetet nyithat az emlékezetes pillanatok részletgazdag és valósághű megörökítésében.

 

Galaxy S23 FE: Ikonikus formatervezéssel, profi kamerával és zökkenőmentes játékteljesítménnyel dobja fel a mindennapokat

 

A Galaxy S23 FE az S sorozat egyedi formatervezéséhez hűen, karcsúbb kijelzővel új, lebegő kamerával és IP68-as víz- és porállósággal védett prémium kialakítással érkezik. A Galaxy S23 FE változatos, élénk színei között mindenki megtalálhatja a stílusához legközelebb álló darabot.

 

A mindennapok pillanatai életre kelnek, a Galaxy S23 FE professzionális kamerafunkcióival a felhasználók lenyűgöző minőségű fényképeket és videókat készíthetnek. Az 50 megapixeles, nagy felbontású lencsének és a háromszoros optikai zoomnak köszönhetően szinte minden részlet élesen látszódik a felvételeken. Sötétedés után a készülékkel – Nightography, éjszakai felvételek módban – letisztult szelfiket és portrékat készíthetünk, élethű színekben. A továbbfejlesztett digitális képstabilizátorral (VDIS) és az optikai képstabilizátorral (OIS) ellátott hátlapi kamera pedig szinte bármely szögből, menet közben is stabil felvételeket rögzít.

 

A felhasználók könnyedén megoszthatják a tartalmakat Galaxy S23 FE készülékükön, mivel az eszköz könnyen kezelhető szerkesztőstúdióként is funkcionál. Professzionális módban a zársebesség, a rekeszérték, az ISO és a többi vezérlőelem is az egyéni igények szerint, manuálisan beállítható. A Camera Assistant alkalmazással a felhasználók testre szabhatják a felvételeket, és kiválaszthatják, hogy mely automatizált funkciókat szeretnék használni a teljesen egyéni felvételkészítés élményéért. Az alkotás és a testreszabás szabadságát támogatják a készülék mesterséges intelligencia -alapú szerkesztőeszközei, amelyek tökéletesíthetik a végeredményt.

 

A kifogástalan gaming- és streamingélmény érdekében a Galaxy S23 FE nagyteljesítményű processzora olyan Párakamrával rendelkezik, amely segít szabályozni a hőt és fenntartani a teljesítményt, így a műveleteteket gyorssá és gördülékennyé teszi. A hosszú élettartamú, 4500 mAh kapacitású akkumulátor energiatakarékosan, 25W teljesítményű adapterrel mindössze 30 perc alatt akár 50%-ra feltölthető. Ezt a teljesítményt a magas fényerőjű, szupersima 6,4 colos Dinamikus AMOLED 2x kijelző fokozza. A Láthatóságjavító technológia automatikusan érzékeli az erőteljes fényviszonyokat, és a kijelző a csúcsmodellekhez hasonlóan élénk marad.

 

 

Zökkenőmentesen összekapcsolható Galaxy ökoszisztéma és gondos tervezés

 

A felhasználók az új Galaxy S23 FE okostelefonnal, a Galaxy Tab S9 FE és a Galaxy Tab S9 FE+ tabletekkel megismerhetik az összekapcsolható Samsung ökoszisztémában rejlő lehetőségeket. A Multivezérlés funkcióval még hatékonyabbak lehetnek, mivel könnyedén mozgathatják a tartalmakat több Galaxy készülék között, így például okostelefonról tabletre a másolás és beillesztés vagy a „húzd és ejtsd” műveletek során. Amennyiben kreatívan és hatékonyan szeretnének alkotni, a Gyorsmegosztás funkcióval egyszerűen vihetnek át videókat vagy képeket okostelefonról tabletre. A minőségi audioélményékert felelős, idén októberben bemutatott Galaxy Buds FE pedig a szórakoztatás terén sem hagyja cserben a felhasználókat. Az Auto Switch funkció okosan, manuális beállítások nélkül, a használat alapján választja ki a hangot az okostelefon, a tablet, sőt az óra és a tévé között is, a SmartThings Find alkalmazás pedig segít az elkallódott Buds megtalálásában, és jelzést küld, ha ott felejtették valahol.

 

Az eszközök és a változatos csatlakozási lehetőségek mellett a Samsung elkötelezett a személyes adatok védelme iránt. A Galaxy S23 FE széria biztonságát, a bizalmas információkat alapértelmezetten a Samsung Knox őrzi. 

 

A Samsung legújabb FE készülékei gyarapítják a vállalat legutóbbi, céltudatos újításainak sorát. A Galaxy S23 FE számos újrahasznosított anyagot tartalmaz, amelyek egyaránt megtalálhatóak a készülék belső és külső alkatrészeiben, magába foglalva a felhasználás előtti újrahasznosított alumíniumot és üveget, valamint a felhasználás utáni újrahasznosított műanyagot, amely eldobott halászhálókból, vizes hordókból és PET-palackokból készült.

 

Árak és elérhetőség

 

A Galaxy S23 FE Menta, Krém, Grafit és Lila színekben kapható. A 128 GB 279 990 forintos, a 256 GB változat pedig 304 990 forintos fogyasztói áron vásárolható meg.

Mobiltelefon-készülék ROVAT TOVÁBBI HÍREI

Hozzuk ki a legtöbbet okostelefonunk hangzásából!

A hétköznapok elengedhetetlen részeként okostelefonunk egy kifejezetten kényelmes eszköz, amit számos dologra használhatunk. Akár csak telefonálunk, akár filmet vagy sorozatot nézünk, esetleg megbeszélésen veszünk részt vagy zenét hallgatunk, fontos, hogy a legjobb minőségű hangot kapjuk. A HONOR friss tippei ebben segítenek. 

2024. május 15. 16:10

A HUAWEI Pura 70 Ultra a DXOMARK történetének legmagasabb pontszámmal rendelkező kamerás okostelefonja

A HUAWEI Pura 70 Ultra lett a legjobb okostelefon-fényképező a DXOMARK független tesztlabor szerint.  A Huawei nemrégiben mutatta be legújabb zászlóshajó-készülékét, amely rögtön átvette a vezetést a szaklabor okostelefon-kamera rangsorában. A Pura 70 Ultra hátlapján egy 50 megapixeles Ultra Lighting főkamera kapott helyet változtatható rekeszértékkel és optikai képstabilizátorral, továbbá egy 40 megapixeles ultraszéles látószögű kamera és egy 50 megapixeles Ultra Lighting makró telefotó-kamera, elöl pedig egy 13 megapixeles szelfikamera.

2024. május 15. 11:30

Kövess minket a Facebookon!

Cikkgyűjtő

További fontos híreink

Az IKEA Kreativ megérkezett Magyarországra

2024. május 15. 17:52

Továbbra is Christian Klein az SAP első embere

2024. május 7. 13:17

Magyar siker: Nemzetközi díjat nyert a TIME magazintól a nyelvtanuló-applikáció

2024. május 3. 19:59

Megvannak 2024 legvonzóbb hazai munkaadói

2024. április 29. 11:38