Májusi letöltésajánló

Radics Péter, 2003. május 4. 19:01
[smallimage 1 left]
A Letöltés.com május eleji ajánlata: DivX csomag, szoftver a legtöbb Siemens telefonhoz, napraforgók háttérkép, FTP-program, PowerStrip segédprogram, DVD Region-Free.
DivX Bundle / 5.05 (Kategória: Multimédia / Video)

Az 5.0-s teljes DivX csomag, amely tartalmazza a codecet ("kódkészletet"), a lejátszót, segédprogramokat és dokumentációt, hogy lejátszhassuk a DivX videókat. A DivX codec az MPEG-4 szabványon alapul, így a DVD videók MPEG-2 formátumához képest tized akkora fájlokat képes készíteni.

S25-at-Once / 1.80 (Kategória: Irodai Alkalmazások / Mobil)

Szoftver a legtöbb Siemens telefonhoz. Telefonkönyv szerkesztésére, SMS üzenetek küldésére/fogadására, logó cseréjére, stb. szolgál. Jelenleg az S25, S35i, C35i, M35i, SL45(i), SL42, S45(i), ME45, C45, M50, MT50, C55, S55 telefonokat támogatja.

Napraforgók háttérkép / (Kategória: Munkaasztal / Háttérképek)

Kiváló háttérkép 1024x768-as méretben (a Windows képes automatikusan kicsinyíteni), amely elbűvölő színvilágával, meghitt hangulatával, optimizmust árasztó összhatásával emelkedik ki a háttérképek mezőnyéből.

FTP-pFileZilla / 2.1.7 (Kategória: Internet / Ftp)

Teljes tudású FTP-program, ingyenes, korlátozás nélküli. Támogat tűzfalat, egyedi parancsokat, több fájl töltését sorba rendezhetjük, képes ASCII módban fel- és letölteni, van benne "site manager". Magyarul is tud!rogram, ingyenes, korlátozás nélküli. Támogat tűzfalat, egyedi parancsokat, több fájl töltését sorba rendezhetjük, képes ASCII módban fel- és letölteni, van benne "site manager". Magyarul is tud!

PowerStrip / 3.40
(Kategória: Rendszer / Hardver)

Népszerű segédprogram, amellyel a videokártya és a monitor beállításait változtathatjuk. Nem csak a felbontást, a színmélységet, de akár a frekvenciát, a gamma-értéket is, különböző programokhoz pedig egyedi beállításokat rendelhetünk és a betűkészletek, képernyővédők beállításait is módosíthatjuk.

DVD Region-Free / 1.30 (Kategória: Multimédia / DVD)

Bármilyen régiókódú DVD-t lejátszhatunk kedvenc lejátszóprogramunkkal, ha ezt a progit használjuk. Nem kell a firmware-rel bajlódnunk, támogatja pl. az ismert PowerDVD, WinDVD, CinePlayer lejátszóprogramokat.
Kulcsszavak: =letoltes

Kövess minket a Facebookon!

Cikkgyűjtő

További fontos híreink

Továbbra is Christian Klein az SAP első embere

2024. május 7. 13:17

Magyar siker: Nemzetközi díjat nyert a TIME magazintól a nyelvtanuló-applikáció

2024. május 3. 19:59

Megvannak 2024 legvonzóbb hazai munkaadói

2024. április 29. 11:38

Ingyenes digitális platform segít a tanároknak és diákoknak az érettségire való felkészülésben

2024. április 20. 11:36