Budapesten az APC "mozgó" bemutatóterme

forrás Prim Online, 2003. június 2. 12:34
Hazánkban először, élő bemutató keretében tekinthették meg a sajtó képviselői június 2-án Budapesten az American Power Conversion (APC) egyedi fejlesztésű integrált InfraStruXure architektúráját.
Európai körútjának hazai állomásán az APC a jelenlévők számára látványosan demonstrálta az ISX hármas egységét, azt, hogy hogyan terjeszti ki a tápellátás eddigi moduláris megközelítését a szekrényre, a hűtésre, a felügyeletre és az NCPI (Network Critical Physical Infrastructure) szolgáltatásokra is, ami így biztos alapul szolgál a teljes IT rendszer felépítéséhez.

Az APC 2002-ben vezette be teljesen újszerű PowerStruXure (PSX) architektúráját, amely alapvető változást hozott az NCPI megvalósítása terén. A PSX a korábbi bonyolult táprendszereket moduláris, előre gyártott építőelemekkel váltotta fel, amelyek rugalmas, könnyen használható és szervizelhető csomagokban biztosították az alapvető tápellátási és felügyeleti funkciókat. Az elmúlt év során az informatika, a létesítmények és a telefónia területének szaksajtója világszerte innovatív és rendkívül vonzó új megoldásként értékelte ezt az új megközelítést, amelyet a Fortune 1000 lista mintegy 100 vállalata már bevezetett.

Az APC erre az alapra építkezve most bemutatta a PSX fejlődésének következő szintjét, az InfraStruXure architektúrát, amelynek technológiai újdonsága mellett működési elve a különlegessége, azaz, hogy nem csak a felhasznált alkotóelemektől lesz jó egy megoldás, hanem a részek integrációjától is egyaránt. Ebből az elvből kiindulva az ISX lehetővé teszi, hogy az informatikai vezetők a szabványos elemek széles köréből választva alakítsanak ki egyéni igényekhez igazított megoldásokat, ami hatékonnyá teszi az együttműködést a különböző részek között. Ez a megközelítés egyrészt biztosítja a részek megbízhatóságát, a méretezhetőséget, alkalmas a problémák teljes körű, testre szabható megoldására, valamint arra, hogy az InfraStruXure-t lépésenként bővítsék ki a megfelelő elemekkel.
Kulcsszavak: APC tápegység

Zsibvásárról a Vaterára: így lehet sikeres bizniszt építeni a régiségekre egy online piactéren

Fillérekért megvásárolt zsibvásáros kincsekből jól menő online vállalkozást felépíteni nem lehetetlen, ezt igazolja a Sandi Antik története is. A Vatera a régiségekkel foglalkozó házaspár tapasztalatait gyűjtötte össze, hogy segítse a bolhapiacozókat az online értékesítésben. A siker érdekében érdemes jól tájékozódni, hiszen az egyes korszakok, művészeti stílusok és fémjelzések mellett akár még az időjárás is fontos szerepet játszhat az eladások alakulásában.

2024. június 7. 13:20

3+1 tévhit: ezek a légkondicionálókkal kapcsolatos legnagyobb mítoszok

Gyakorlatilag beköszöntött a nyár, így egyre többen nyúlnak a légkondicionáló távirányítójához, hogy kellemessé tegyék otthonuk hőmérsékletét. A klímák megfelelő, egészségünk és pénztárcánk szempontjából is optimális használatát azonban még mindig számos tévhit gátolja – az LG most összegyűjtötte és meg is cáfolja a legnépszerűbb városi legendákat.

2024. június 7. 11:46

Az érettségire való felkészülésben is jól jöhetnek az okostelefonok

Az emelt szintű szobeli érettségik már nagyban zajlanak, alig két hét múlva pedig a középszintűek is elkezdődnek. A diákok számára fontos, hogy koncentráljanak, összeszedjék gondolataikat, és rendezetté tegyék hétköznapjaikat az ideális felkészüléshez. A HONOR által ajánlott alkalmazások pontosan ebben segítenek.

2024. június 7. 09:55

Aranyat nyert a Viasat History

2024. június 5-én Amszterdamban hirdették ki a GEMA Awards nyerteseit. A versenyzők között, többek mellett számos Netflix, Warner Bros., Sky Creative videószpot is helyet kapott, azonban a legjobb dokumentumfilmhez készült reklámszpot kategóriában nem tudtak versenybe szállni. Bár a második helyezett egy BBC alkotás lett, az aranyérmet a Viasat World médiavállalat, Viasat History csatornájának JFK: A gyilkosság című műsorblokkjához készített reklámfilm vitte haza.

2024. június 6. 18:20

Rainlendar Lite 2.21.1 Build 178

Az ingyenes naptárprogram segítségével nagyon könnyen kezelhetjük feladatainkat, fontosabb eseményeinket. Az egyes eseményekhez jelzést is beállíthatunk, ráadásul a naptár kinézetét is tetszőlegesen változtathatjuk.

2024. június 6. 17:59

Kövess minket a Facebookon!

Cikkgyűjtő

További fontos híreink

Marad-e az AI homály a vállalkozások körében?

2024. június 3. 13:02

Az Everguest szoftvere felforgatja a turizmus állóvizét

2024. május 27. 17:30

Minden második magyar internetező volt már áldozata kibertámadásnak

2024. május 22. 14:37

XX. E-KERESKEDELMI KONFERENCIA BY SAMEDAY

2024. május 17. 14:47