Letoltes.com magyar nyelvű 1.6-os Mozillával

Radics Péter, 2004. február 17. 18:31
A Letoltes.com e-heti frissítésében található kitűnő program internetes telefonálásra, új generációs Winamp / 5.02, két nagy tudású böngésző és Word-höz hasonló felülettel és funkciókkal rendelkező professzionális szövegszerkesztő is.
Skype / 0.96 (Kategória: Internet / Csevegés)

Internetes telefonálásra való kitűnő program, az eredeti Kazaa fejlesztőitől. Szóban beszélhetünk a Skype programot használó barátainkkal, kitűnő a hangminőség és a programnak tűzfal sem akadály!

Winamp / 5.02 (Kategória: MP3 & Zene / Lejátszók)

Az elsőszámú MP3- és médialejátszó új generációs kiadása. Ablakai szabadon formázhatók, skinekkel alakíthatók, képes videólejátszásra. A Thingerrel a beépített alkalmazások érhetők el, a ShoutCast internetes rádióhallgatás pedig még mindig kiválóan működik! (Audio CD-k, Ogg Vorbis, Windows Media, stb. lejátszásra is...)

Mozilla / 1.6 magyar
(Kategória: Internet / Böngészők)

Programozók százainak éveken át tartó munkájából született nyílt forráskódú böngésző. Kiváló internetes böngésző, igényes a felülete, kezeli a netscape-es plugineket, van hozzá magyar nyelvi csomag.

Avant Browser / 9.01 (Kategória: Internet / Böngészők)

Kitűnő böngésző, amely az Internet Explorerre épül, megállítja a felbukkanó reklámablakokat, egy ablakban tud megnyitni több weboldalt (fülekkel válthatunk köztük), képes kérésre a nagy flash animációk (többnyire reklámok) kiszűrésére, beépített Google-keresője van, és tud magyarul is!

Winamp 5 magyarítás / 5.01 (Kategória: MP3 & Zene / Lejátszók)

Magyar nyelvi csomag a Winamp 5-ös szériához. Könnyen telepíthető!

AbiWord / 2.0.2 (Kategória: Irodai Alkalmazások / Szövegszerkesztők)

A Wordhöz hasonló felülettel és funkciókkal rendelkező professzionális szövegszerkesztő. Készít táblázatokat, stílusokat, végtelen visszavonás-undo lehetőséget nyújt, kezeli a Word, RTF és TXT fájlokat, beszúrhatunk képeket.

Kulcsszavak: =letoltes

Kövess minket a Facebookon!

Cikkgyűjtő

További fontos híreink

Továbbra is Christian Klein az SAP első embere

2024. május 7. 13:17

Magyar siker: Nemzetközi díjat nyert a TIME magazintól a nyelvtanuló-applikáció

2024. május 3. 19:59

Megvannak 2024 legvonzóbb hazai munkaadói

2024. április 29. 11:38

Ingyenes digitális platform segít a tanároknak és diákoknak az érettségire való felkészülésben

2024. április 20. 11:36