Winamp 5.03 és magyar nyelvű Total Commander 6.02 a letoltes.comon

Radics Péter, 2004. április 4. 19:34
A legfrissebb letoltes.com kínálatból szemezgetve: a felhasználó által alakítható képernyővédő Aquatica Screensaver 3.02 néven, Winamp 5.03, magyarított Total Commander 6.02, Norton Antivirus DAT 0403, FlashGet 1.60 profi letöltés-vezérlő és Irfan View 3.85 gyors képnézegető.

 

 

Aquatica Screensaver / 3.02 (Kategória: Munkaasztal / Képernyővédők)

 

 

Egyszerűen lenyűgöző ez a képernyővédő! Lehet, hogy próbáltál már sokféle "víz alatti képernyővédőt", de biztosítunk, ez egészen biztos, a kedvenced lesz! A program nem csak kitűnő grafikával és színekkel, animációs technikákkal van felszerelve, hanem beállításai révén tulajdonképpen Te állíthatod össze a képernyővédőt! Kiválaszthatod a 3D-s hátteret, a halak és buborékok fajtáját, beállíthatod mozgási sebességüket és hangjaikat is! Fantasztikus!

Winamp / 5.03 (Kategória: MP3 & Zene / Lejátszók)

 

 

Az elsőszámú MP3- és médialejátszó új generációs kiadása. Ablakai szabadon formázhatók, skinekkel alakíthatók, képes videólejátszásra. A Thingerrel a beépített alkalmazások érhetők el, a ShoutCast internetes rádióhallgatás pedig még mindig kiválóan működik! (Audio CD-k, Ogg Vorbis, Windows Media, stb. lejátszásra is...)

Norton Antivirus DAT / 0403 (Kategória: Biztonság / Vírus definíciós fájlok)

 

A legújabb DAT frissítés minden NAV (Norton AntiVirus) verzióhoz.

 

Total (ex-Windows) Commander / 6.02 (Kategória: Rendszer / Filekezelők)

 

Az egyedülálló funkciókkal rendelkező Windows Commander utóda, amely alapelveit a népszerű Norton Commandertől örökölte, azonban egyedülálló funkciókkal (beépített FTP program, MIME, UUE és XXE kódoló és dekódoló, CAB filekezelés, könyvtár kedvencek, önkicsomagoló készitése ZIP fájlból) is rendelkezik, Ambrits Tamás jóvoltálból magyarul elérhető. Megéri letölteni! (magyar súgóval)

 

FlashGet / 1.60 (Kategória: Internet / Letöltés-vezérlők)

 

Az egyik legszínvonalasabb, legprofibb letöltés-vezérlő, amely több szálon tölt le, így növelve a biztonságot és a sebességet (akár 500%-kal), a fájlokat kategorizálhatjuk, képes tükörszervereket keresni, időpontot lehet beállítani, átlátható, átszabható, magyarul is tud!

 

Irfan View / 3.85 (Kategória: Multimédia / Képnézegetők)

Gyors képnézegető/konverter, amely kezeli a JPEG, GIF, BMP, DIB, RLE, PCX, PNG, TIFF, TGA,RAS/SUN, ICO, AVI, WAV, MID, RMI, WMF, EMF, PBM, PGM, PPM, IFF/LBM és Photo-CD formátumokat. Egyedülállóan ismer animált GIF-eket és minden ICO formátumot is.


 

Kulcsszavak: =letoltes

Kövess minket a Facebookon!

Cikkgyűjtő

További fontos híreink

Továbbra is Christian Klein az SAP első embere

2024. május 7. 13:17

Magyar siker: Nemzetközi díjat nyert a TIME magazintól a nyelvtanuló-applikáció

2024. május 3. 19:59

Megvannak 2024 legvonzóbb hazai munkaadói

2024. április 29. 11:38

Ingyenes digitális platform segít a tanároknak és diákoknak az érettségire való felkészülésben

2024. április 20. 11:36