Letöltésajánló hivatalos futball Eb-háttérképgyűjteménnyel

Radics Péter, 2004. június 19. 14:58
Hogy gondtalanul gyönyörködhessünk a nagy felbontású háttérképgyűjteményben, a Letöltés.com friss ajánlójából természetesen nem hiányozhat egy vírusellenőrző sem.

UEFA EURO 2004 Wallpaper MegaPack (Kategória: Munkaasztal / Háttérképek)

A 2004. évi futball Eb örömére összeállított 10 darabos hivatalos háttérképgyűjtemény. Mindegyik kép nagy (1280x960) felbontású, így minden képernyőbeállításnál használható!

NOD32 (95/98/Me) / 2.0 magyar (Kategória: Biztonság / Vírusellenőrzők)

Kitűnő víruskereső, a Virus Bulletin szerint a legmagasabb találati pontossággal és keresési sebességgel. Eddig ismeretlen vírusok heurisztikán alapuló felismerésére is képes, keres tömörített (pl. Pklite, Lzexe, Diet, Exepack, CPAV, UPX, AsPack) végrehajtható fájlokban, számos tömörítőeljárást támogat! (pl. ZIP, RAR, ARJ, LZH, LHA)

NOD32 (NT/2000/XP) / 2.0 magyar (Kategória: Biztonság / Vírusellenőrzők)

Kitűnő víruskereső, a Virus Bulletin szerint a legmagasabb találati pontossággal és keresési sebességgel. Eddig ismeretlen vírusok heurisztikán alapuló felismerésére is képes, keres tömörített (pl. Pklite, Lzexe, Diet, Exepack, CPAV, UPX, AsPack) végrehajtható fájlokban, számos tömörítőeljárást támogat! (pl. ZIP, RAR, ARJ, LZH, LHA)

ICQ / 4.0 #1717 (Kategória: Internet / Csevegés)

Az ICQ a legnépszerűbb internetes csevegő program (a letöltések száma szerint), barátságos felülettel és rengeteg funkcióval rendelkezik. Azonnal figyelmeztet, ha a barátok, kollégák belépnek az internetre. Lehet vele beszélgetni (szövegesen), különböző játékokat játszani, még új e-mail érkezésekor is figyelmeztet. Az új ICQ tűzfal mögül is működik! Újdonságok az SMS-küldés, a csatornák, az Outlook-integráció és a PC-PC telefonálás.

Skype / 0.98.0.28 (Kategória: Internet / Csevegés)

Internetes telefonálásra való kitűnő program, az eredeti Kazaa fejlesztőitől. Szóban beszélhetünk a Skype programot használó barátainkkal, kitűnő a hangminőség és a programnak tűzfal sem akadály!

Nero Burning ROM / 6.3.1.15 (Kategória: Rendszer / CD-írás)

A legnépszerűbb CD-író segédprogram CD-R és CD-RW lemezek írására. Mindenféle módokban ír, a legtöbb CD-íróval remekül együttműködik. A csomag tartalmaz egy CD-borító tervezésére szolgáló segédprogramot is!

Nero Burning ROM / 6.3.1.15 magyarítás (Kategória: Rendszer / CD-írás)

Magyarítás az egyik legnépszerűbb CD-író segédprogramhoz. A fájlok a Nero könyvtárába másolandók!

Mozilla Thunderbird / 0.6 magyar (Kategória: Internet / E-mail)

Ingyenes, nyílt forráskódú, magyar nyelvű levelező, a Mozilla levelezőkomponensének áttervezett változata. A cél több platformon működőképes, önálló levelezőprogram megalkotása volt. Célközönsége olyan felhasználó, aki Firefoxot (vagy más, önálló böngészőt) használ, és olyan Mozilla-alapú levelezőprogramot szeretne, amely jól együttműködik a böngészőjével. Kisebb és gyorsabb, mint a Mozilla Levelező, ráadásul felhasználói felületét is áttervezték a könnyű használhatóság szempontjainak figyelembe vételével.

Kulcsszavak: =letoltes

Kövess minket a Facebookon!

Cikkgyűjtő

További fontos híreink

Továbbra is Christian Klein az SAP első embere

2024. május 7. 13:17

Magyar siker: Nemzetközi díjat nyert a TIME magazintól a nyelvtanuló-applikáció

2024. május 3. 19:59

Megvannak 2024 legvonzóbb hazai munkaadói

2024. április 29. 11:38

Ingyenes digitális platform segít a tanároknak és diákoknak az érettségire való felkészülésben

2024. április 20. 11:36