Letöltés.com: új ZoneAlarm

Radics Péter, 2004. augusztus 8. 11:30
A Letöltés.com vasárnap délelőtti ajánlata: könnyen telepíthető és használható Windows tűzfal; videólejátszó alacsony rendszerigénnyel; grabber; üzenetküldő és csevegő; letöltésvezérlő, valamint egy internetes telefonálásra való program.
ZoneAlarm Free / 5.1.011 (Kategória: Biztonság / Tűzfalak)

Valóban könnyen telepíthető és használható Windows tűzfal. Figyeli az internetről érkező kéréseket és a kifelé küldött üzeneteket. Támadási naplót (log) is készít, az elcsípett támadókról a weben további információt gyűjt. (otthoni használatra ingyenes!)

Oldskool / 0.1 (Kategória: Multimédia / Video)

Kitűnő videólejátszó (DivX, Avi, stb.) alacsony rendszerigénnyel, amely kitűnően kezel több formátumú feliratot is. Felülete a régi Windows Media Playeréhez hasonló, és teljesen ingyenes.

FreeRip MP3 / 2.80 (Kategória: MP3 & Zene / Grabberek)

Audio CD-ről szedhetjük le a számokat WAV, Ogg Vorbis vagy MP3 formátumban, anélkül hogy azok a hangkártyán kéne hogy keresztüljöjjenek. Támogatja a CDDB és ID3 zeneinformációs tageket is, simán működik!

Trillian / 0.74I (Kategória: Internet / Csevegés)

Kiváló üzenetküldő és csevegő, amellyel IRC-n, az AIM, az ICQ, az MSN, és a Yahoo! messenger hálózatán is beszélgethetünk. Mókásan néz ki, több kapcsolatot is létesíthetünk egyszerre, figyelmeztet ha barátaink felkapcsolódnak.

Fresh Download / 7.10 (Kategória: Internet / Letöltés-vezérlők)
Kiváló letöltés-vezérlő, teljesen ingyenes, funkciói közül kiemelendő a gyorsító technikája (többszálú letöltéssel), az integráció az Internet Explorerrel, a letöltések időzítése.

Skype / 1.0.0.10 (Kategória: Internet / Csevegés)
Internetes telefonálásra való kitűnő program, az eredeti Kazaa fejlesztőitől. Szóban beszélhetünk a Skype programot használó barátainkkal, kitűnő a hangminőség és a programnak tűzfal sem akadály!
Kulcsszavak: =letoltes

Kövess minket a Facebookon!

Cikkgyűjtő

További fontos híreink

Továbbra is Christian Klein az SAP első embere

2024. május 7. 13:17

Magyar siker: Nemzetközi díjat nyert a TIME magazintól a nyelvtanuló-applikáció

2024. május 3. 19:59

Megvannak 2024 legvonzóbb hazai munkaadói

2024. április 29. 11:38

Ingyenes digitális platform segít a tanároknak és diákoknak az érettségire való felkészülésben

2024. április 20. 11:36