Letöltésajanló Netscape 7.2-vel, új Ad-Aware-rel

Radics Péter, 2004. augusztus 20. 13:50
Hosszú vajúdás után végre kiváló böngészővel jelentkezett az AOL. A Netscape és az új Ad-Aware mellett a mai ajánlóban szerepel még videó- és audiólejátszó, víruskereső és egy professzionális szövegszerkesztő.
Netscape / 7.2 teljes (Kategória: Internet / Böngészők)

Hosszú vajúdás után végre kiváló böngészővel jelentkezik az AOL Netscape, amely a Mozilla stabil kiadására épül. Szép új felület, kiváló levelező és HTML-szerkesztő, kiegészítők és pluginek tömkelege, gyors indulás és böngészés, a szabványok brilliáns ismerete, skinekkel változtatható felület, fülekkel váltogatható weboldalak - ezek jellemzik az új Netscape-et! A teljes csomagot tükröztük!

Ad-Aware SE Personal / 1.03 (Kategória: Rendszer / Egyéb)

A "spyware"-nek nevezett, hirdetéseket futtató, ingyenes programokat keresi meg a memóriában, a Registryben és a merevlemezen. Kényelmesen törölhetjük őket, biztonsági mentést is készít.

RealPlayer / 10.5 Gold (Kategória: MP3 & Zene / Lejátszók)

Internetes video- és audiólejátszó, a legtöbb website és internetes rádió ezen keresztül közvetít. A Real saját formátumai mellett az ismert hang- és videófájlok lejátszására is alkalmas.

Oldskool / 0.2 (Kategória: Multimédia / Video)

Kitűnő videólejátszó (DivX, Avi stb.) alacsony rendszerigénnyel, amely kitűnően kezel több formátumú feliratot is. Felülete a régi Windows Media Playeréhez hasonló, és teljesen ingyenes.

AntiVir Personal Edition / 6.27.00.02 (Kategória: Biztonság / Víruskeresők)

Hagyományos víruskereső funkciói mellett képes e-mailek és csatolt fájljaik figyelésére, van benne állandóan figyelő őrprogram, lehet időzíteni a keresést, megbirkózik makróvírusokkal is. Ez a demo jól használható könyvtárak, fájlok ellenőrzésére.

AbiWord / 2.1.5 (Kategória: Irodai Alkalmazások / Szövegszerkesztők)

A Wordhöz hasonló felülettel és funkciókkal rendelkező professzionális szövegszerkesztő. Készít táblázatokat, stílusokat, végtelen visszavonás-undo lehetőséget nyújt, kezeli a Word, RTF és TXT fájlokat, beszúrhatunk képeket.
Kulcsszavak: =letoltes

Kövess minket a Facebookon!

Cikkgyűjtő

További fontos híreink

Továbbra is Christian Klein az SAP első embere

2024. május 7. 13:17

Magyar siker: Nemzetközi díjat nyert a TIME magazintól a nyelvtanuló-applikáció

2024. május 3. 19:59

Megvannak 2024 legvonzóbb hazai munkaadói

2024. április 29. 11:38

Ingyenes digitális platform segít a tanároknak és diákoknak az érettségire való felkészülésben

2024. április 20. 11:36