Letoltes.com: Pucoló és konvertáló

Radics Péter, 2004. október 11. 14:07
A Letoltes.com legfrissebb, ingyenes szoftverei közül a Pucoló / 2.8.0.5 használata többlet merevlemez-kapacitással is jár, másrészt egyfajta vírusvédelmet is ellát; A GX::Transcoder univerzális videó- és audiófájl konvertáló; Új böngésző az Avant Browser / 10.0; Jópofa FTP-program a SmartFTP és a BlindWrite / 5.25-tel CD-lemezek tökéletes másolatait készíthetjük el.
Pucoló / 2.8.0.5 (Kategória: Rendszer / Lemezkezelők)

A program segítségével a Windows rendszer által átmenetileg használt, majd nem törölt állományokat takaríthatjuk ki a számítógépről. Ez egyrészt többlet merevlemez-kapacitással is jár, másrészt egyfajta vírusvédelmet is ellát, hiszen a vírusok egy része ezen (és nem ürített) átmeneti mappákat használja táptalajként. Az alkalmazás első indításakor feltérképezi az alapértelmezett ideiglenes mappák helyét a merevlemezén, majd egy listába (Pucoló-lista) felveszi azokat.

GX::Transcoder / 2.10.2350 B3d (Kategória: Multimédia / Konvertálás)

Univerzális videó- és audiófájl konvertáló, amely pl. az AAC, MP4, M4A, Bonk, FLAC, LA, LPAC, MIDI, MP2, MP3, MPC, MPP, MP+, OptiomFrog, Ogg Vorbis, rkAudio, ,VQF, WavPack, TTA ,WMA, Shorten, PCM, GSM, ADPCM, VOX, G721, G723, G726, uLaw, aLaw, DSP, Raw PCM, Monkeys Audio, AVI (Audio), MOD, Bonk, MPEG, AVI fájlokat konvertálja egymásba.

Avant Browser / 10.0 Beta 018 (Kategória: Internet / Böngészők)

Kitűnő böngésző, amely az Internet Explorerre épül, megállítja a felbukkanó reklámablakokat, egy ablakban tud megnyitni több weboldalt (fülekkel válthatunk köztük), képes kérésre a nagy flash animációk (többnyire reklámok) kiszűrésére, beépített Google-keresője van, és tud magyarul is!

SmartFTP / 1.0.982 (Kategória: Internet / Ftp)

Jópofa FTP-program, Explorer(Intéző)-szerű felülettel. Van benne drag&drop támogatás, ismer UNIX parancsokat, támogatja a megszakadt letöltések folytatását. Rendelkezik beépített FTP-keresővel is, teljesen ingyenes!

BlindWrite / 5.25 (Kategória: Rendszer / CD-írás)


CD-lemezek majdnem tökéletes másolatainak elkészítésére szolgáló kiváló program. Röptében audio CD-ket gyárt MP3, Ogg Vorbis, WAV, WMA formátumú fájlokból.
Kulcsszavak: =letoltes

Kövess minket a Facebookon!

Cikkgyűjtő

További fontos híreink

Továbbra is Christian Klein az SAP első embere

2024. május 7. 13:17

Magyar siker: Nemzetközi díjat nyert a TIME magazintól a nyelvtanuló-applikáció

2024. május 3. 19:59

Megvannak 2024 legvonzóbb hazai munkaadói

2024. április 29. 11:38

Ingyenes digitális platform segít a tanároknak és diákoknak az érettségire való felkészülésben

2024. április 20. 11:36