Firefox 1.0 magyar: A leggyorsabb webböngésző a Letoltes.com-on

Radics Péter, 2004. november 9. 16:58
Igazán gazdag a Letoltes.com ingyenesen letölthető szoftvereinek friss kínálata: megtalálható a Firefox 1.0 magyar webböngésző a mozilla.org-tól; a ZoneAlarm Free vagy a ZoneAlarm teljes verziója víruskeresővel; elkészült a népszerű WinRAR tömörítő magyar verziója; itt a Nero Burning ROM / 6.6.0.1 eredetiben és magyarítva is és a Skype internetes telefonálásra való kitűnő program, az eredeti Kazaa fejlesztőitől.
Mozilla Firefox (magyar) / 1.0 (Kategória: Internet / Böngészők)

Ingyenes, új generációs, innovatív, biztonságos webböngésző a mozilla.org-tól. Segítségével bármely más böngészőhöz képest gyorsabban, biztonságosabban és hatékonyabban látogathatjuk meg a weboldalakat. A beépített füles böngészés, felugró ablak tiltás, reklám blokkolás, biztonsággal kapcsolatos beállítások és számos más fejlesztés teszi egyedülállóvá.

ZoneAlarm Free / 5.5.062 (Kategória: Biztonság / Tűzfalak)
Valóban könnyen telepíthető és használható Windows tűzfal. Figyeli az internetről érkező kéréseket és a kifelé küldött üzeneteket. Támadási naplót (log) is készít, az elcsípett támadókról a weben további információt gyűjt. (otthoni használatra ingyenes!)

ZoneAlarm with Antivirus / 5.5.062 (Kategória: Biztonság / Tűzfalak)
A legnépszerűbb tűzfalprogram teljes verziója, amely a kimenő és bemenő adatforgalom figyelésén, behatolások kiszűrésén kívül internetes hirdetések és sütik (cookie-k) kezelését is elvégzi, képes jelszavas védelemre, az emilekhez csatolt fájlokra is ügyel, most pedig víruskereső is tartozik hozzá. Testreszabható, könnyen kezelhető!

WinRAR (Magyar) / 3.41 (Kategória: Rendszer / Tömörítők)
Elkészült a népszerű WinRAR tömörítő magyar verziója, amelyben a főprogram mellett a Súgó és a dokumentáció is magyar nyelvű! A fordításhoz gratulálunk Lukács Attilának.

Nero Burning ROM / 6.6.0.1
(Kategória: Rendszer / CD-írás)
A legnépszerűbb CD-író segédprogram CD-R és CD-RW lemezek írására. Mindenféle módokban ír, a legtöbb cd-íróval remekül együttműködik. A csomag tartalmaz egy CD-borító tervezésére szolgáló segédprogramot is!

Nero Burning ROM / 6.6.0.1 magyarítás
(Kategória: Rendszer / CD-írás)
Magyarítás az egyik legnépszerűbb CD-író segédprogramhoz. A fájlok a Nero könyvtárába másolandók!

Skype / 1.0.0.97 (Kategória: Internet / Csevegés)
Internetes telefonálásra való kitűnő program, az eredeti Kazaa fejlesztőitől. Szóban beszélhetünk a Skype programot használó barátainkkal, kitűnő a hangminőség és a programnak tűzfal sem akadály!
Kulcsszavak: =letoltes

Kövess minket a Facebookon!

Cikkgyűjtő

További fontos híreink

Továbbra is Christian Klein az SAP első embere

2024. május 7. 13:17

Magyar siker: Nemzetközi díjat nyert a TIME magazintól a nyelvtanuló-applikáció

2024. május 3. 19:59

Megvannak 2024 legvonzóbb hazai munkaadói

2024. április 29. 11:38

Ingyenes digitális platform segít a tanároknak és diákoknak az érettségire való felkészülésben

2024. április 20. 11:36