Letoltes.com ajánló Winamp 5.06-tal, autósüldözéses játékkal és új víruskeresőkkel

forrás Prim Online, 2004. november 22. 12:05
A Letoltes.com legújabb kínálatában szerepel a Highway Pursuit autósüldözéses játék, a Skype internetes telefonálásra való kitűnő program, van egy gyors és ingyenes PDF-nézegető, itt az elsőszámú MP3- és médialejátszó új generációs kiadása, valamint a legmagasabb találati pontossággal bíró NOD32 víruskereső frissített verziója.
Highway Pursuit / 1.0 (Kategória: Játék / Ügyességi)

A gyorsan pörgő autós-üldözési játékban az ellenséges ügynökök autójának likvidálása a cél. Ennek elérésében -változatos tájakon- segít minket az ügynökségünk a játék során küldött eszközökkel, fegyverekkel.

Skype / 1.0.0.100
(Kategória: Internet / Csevegés)

Internetes telefonálásra való kitűnő program, az eredeti Kazaa fejlesztőitől. Szóban beszélhetünk a Skype programot használó barátainkkal, kitűnő a hangminőség és a programnak tűzfal sem akadály!

Foxit PDF Reader / 1.1
(Kategória: Multimédia / Képnézegetők)

Gyors és ingyenes PDF-nézegető, amellyel az Adobe Acrobat formátumát használó fájlok megtekinthetők, nyomtathatók.

Winamp / 5.06 (Kategória: MP3 & Zene / Lejátszók)

Az elsőszámú MP3- és médialejátszó új generációs kiadása. Ablakai szabadon formázhatók, skinekkel alakíthatók, képes videolejátszásra. A Thingerrel a beépített alkalmazások érhetők el, a ShoutCast internetes rádióhallgatás pedig még mindig kiválóan működik! (Audio CD-k, Ogg Vorbis, Windows Media, stb. lejátszásra is...)

NOD32 (NT/2000/XP) / 2.12.1 magyar (Kategória: Biztonság / Víruskeresők)

Kitűnő víruskereső a Virus Bulletin szerint a legmagasabb találati pontossággal és keresési sebességgel. Eddig ismeretlen vírusok heurisztikán alapuló felismerésére is képes, keres tömörített (pl. Pklite, Lzexe, Diet, Exepack, CPAV, UPX, AsPack) végrehajtható fájlokban, számos tömörítő-eljárást támogat! (pl. ZIP, RAR, ARJ, LZH, LHA) (Windows NT/2000/XP)

NOD32 (95/98/Me) / 2.12.1 magyar
(Kategória: Biztonság / Víruskeresők)

Kitűnő víruskereső a Virus Bulletin szerint a legmagasabb találati pontossággal és keresési sebességgel. Eddig ismeretlen vírusok heurisztikán alapuló felismerésére is képes, keres tömörített (pl. Pklite, Lzexe, Diet, Exepack, CPAV, UPX, AsPack) végrehajtható fájlokban, számos tömörítő-eljárást támogat! (pl. ZIP, RAR, ARJ, LZH, LHA) (Windows 95/98/Me)
Kulcsszavak: =letoltes

Kövess minket a Facebookon!

Cikkgyűjtő

További fontos híreink

Továbbra is Christian Klein az SAP első embere

2024. május 7. 13:17

Magyar siker: Nemzetközi díjat nyert a TIME magazintól a nyelvtanuló-applikáció

2024. május 3. 19:59

Megvannak 2024 legvonzóbb hazai munkaadói

2024. április 29. 11:38

Ingyenes digitális platform segít a tanároknak és diákoknak az érettségire való felkészülésben

2024. április 20. 11:36