Letoltes.com Mikulással

Radics Péter, 2004. december 6. 14:01
A Letoltes.com most elsősorban a fiatalabb korosztályt célozta meg ünnepi képernyővédőivel, de aki a videokártyája gamma-értékét akarja beállítani egy új szoftverrel, az sem keresi fel hiába website-unkat.
Santa's Workshop Screensaver / 1.0 (Kategória: Munkaasztal / Képernyővédők)

Egy nagyon kedves és szórakoztató képernyővédő, melyben betekinthetünk Mikulás ajándékkészítő műhelyébe, ahol a jó gyerekeknek járó csudaklassz ajándékok készülnek a kis manók keze alatt. A rengeteg polc mind tele van meglepetésekkel, amikkel a Télapó később megajándékozza a kisgyerekeket. A huncut manók pedig serényen dolgoznak.

Christmas Screensaver / 1.0 (Kategória: Munkaasztal / Képernyővédők)

Egy nagyon tündéri képernyővédő, melyben találkozhatunk "személyesen" is Mikulás bácsival. A jó öreg Télapó egy szarvasok húzta szánkón repülve suhan ide-oda a képernyőn és közben néha ránk is integet és meg is szólít minket. Nagyon szép grafikájú képernyővédő!

WebSite Downloader for Windows / 1.0.1 (magyar) (Kategória: Internet / Letöltés-vezérlők)

Ez a magyar fejlesztésű szoftver nagyméretű honlapok gyors és egyszerű letöltését teszi lehetővé. A sok hasznos beállítási lehetőség még precízebb letöltést eredményez.

Esnuka / 2.1 (Kategória: Játék / Sport)

Szeretnél biliárdozni ? Ezzel a programmal több játékot (pl. pool, snooker, stb) is játszhatunk, akár 10 játékossal, több nehézségi szinten, bajnokságban is.

Mozilla Thunderbird / 1.0rc magyar (Kategória: Internet / E-mail)

Ingyenes, nyílt forráskódú, magyar nyelvű levelező, a Mozilla levelezőkomponensének áttervezett változata. A cél több platformon működőképes, önálló levelezőprogram megalkotása volt. Célközönsége olyan felhasználó, aki Firefoxot (vagy más, önálló böngészőt) használ, és olyan Mozilla-alapú levelezőprogramot szeretne, amely jól együttműködik a böngészőjével. Kisebb és gyorsabb, mint a Mozilla Levelező, ráadásul felhasználói felületét is áttervezték a könnyű használhatóság szempontjainak figyelembe vételével.

PowerStrip / 3.55 (Kategória: Rendszer / Hardver)

Népszerű segédprogram, amellyel a videokártya és a monitor beállításait változtathatjuk. Nem csak a felbontást, a színmélységet, de akár a frekvenciát, a gamma-értéket is, különböző programokhoz pedig egyedi beállításokat rendelhetünk és a betűkészletek, képernyővédők beállításait is módosíthatjuk. Tud magyarul is!

Kulcsszavak: =letoltes

Kövess minket a Facebookon!

Cikkgyűjtő

További fontos híreink

Továbbra is Christian Klein az SAP első embere

2024. május 7. 13:17

Magyar siker: Nemzetközi díjat nyert a TIME magazintól a nyelvtanuló-applikáció

2024. május 3. 19:59

Megvannak 2024 legvonzóbb hazai munkaadói

2024. április 29. 11:38

Ingyenes digitális platform segít a tanároknak és diákoknak az érettségire való felkészülésben

2024. április 20. 11:36