Oracle: professzionális vállalati szintű támogatás Linuxhoz

forrás Prim Online, 2006. október 30. 13:45
Az Oracle bejelentette, hogy ugyanolyan professzionális, vállalati szintű támogatást fog nyújtani a Linuxhoz, mint adatbázis-kezelőjéhez, köztesszoftvereihez és alkalmazásaihoz. Az Oracle elsőként a Red Hat Linux speciális változatát jelenteti meg, kiegészítve az eddigi hibajavításokkal, és az eredeti Red Hat védjegyek eltávolításával.
A Red Hat jelenleg csak terméke legutóbbi verziójához kínál hibajavításokat, amiatt egy-egy hiba javításához a vásárlók gyakran kénytelenek egész Linux rendszerüket egy új verzióra lecserélni. Az Oracle által meghirdetett Unbreakable Linux program keretében, amely a „törhetetlen üzembiztonságú” Linux kialakítására irányul, az Oracle a jövőbeli, a jelenlegi és a korábbi Linux-kiadásokhoz egyaránt biztosítja a rendszeres programjavításokat. Ezzel a Linuxhoz ugyanolyan vállalati szintű terméktámogatást biztosít, mint ami más operációs rendszereknél már elérhető. A szolgáltatások árai a Red Hat legmagasabb szintű támogatási konstrukciójának jelenlegi ára alatt maradnak.

Az Enterprise Linux bináris állományait az Oracle díjmentesen teszi elérhetővé, a hálózaton keresztüli frissítéseket pedig Enterprise Linux Network Support néven rendszerenként és évenként 99 dolláros áron kínálja majd. Az Enterprise Linux Basic Support támogatás, amely a hálózati frissítések mellett a világ bármely pontjáról elérhető nonstop ügyfélszolgálatot is nyújt, kétprocesszoros rendszerekre évi 399 dollárba, míg processzorszám-korlátozás nélkül évi 999 dollárba fog kerülni. Az Enterprise Linux Premier Support szint, amely a Basic szinten felül a korábbi kiadásokba visszamenőlegesen átvezetett hibajavításokat és az Oracle teljes élettartamra kiterjedő támogatási konstrukcióját is magában foglalja, kétprocesszoros rendszerekre évi 1199 dollárba, míg processzorszám-korlátozás nélkül évi 1999 dollárba fog kerülni.
Kulcsszavak: Linux Red Hat Oracle

Megoldás ROVAT TOVÁBBI HÍREI

A pénzügyi bűnözés jövője: miért kulcsfontosságú az információ-vezérelt kockázatkezelés?

Az utóbbi időben a pénzügyi bűnözés elleni küzdelem jövőbeli keretrendszerének alapjaként, az információ-vezérelt kockázatkezelés kiemelten fontossá vált. A hagyományos kockázatkezelési módszerek elavultak, nem megfelelő eredményt hoznak és így komoly kockázatokat jelentenek a szervezeteknek – állapítja meg a Deloitte friss tanulmánya.

2024. május 17. 13:10

Új elnökségi tagokat választott a Magyar Marketing Szövetség

A szakma meghatározó szervezete, a Magyar Marketing Szövetség (MMSZ) május 15-én, a Haris Parkban szervezte tisztújító közgyűlését, amelyen a tagok kibővült, immár 18 tagú Elnökséget választottak, amelyben továbbra is a hazai marketing és kommunikációs szakma meghatározó döntéshozói, illetve szereplői kaptak helyet. 

2024. május 17. 09:54

Jön az év legnagyobb innovációs és startup fesztiválja

A 2015-ben indult Startup Safari Budapest hazánk egyik legnagyobb startup konferenciájaként idén ismét megnyitja kapuit, június 11-én 12 helyszínen közel 100 előadással és interaktív programmal várja az érdeklődőket, melynek során számos hazai szakember mellett nemzetközi előadókkal élőben is lehet majd találkozni és kérdezni tőlük. Nemcsak üzleti, hanem mélyebb technológiai és innovációs témákkal foglalkozik az esemény, angol és magyar nyelven egyaránt.

2024. május 16. 19:47

Teljes mértékben napenergiával működtethető a Lenovo üllői gyárának innovációs központja

Új, a nagy teljesítményű számítástechnikai (HPC) innovációkat ellátó napelemeket telepített a Lenovo üllői gyártóüzeme. A vállalat 2023 októberében átadott létesítményében működő globális innovációs központja ezáltal azt is biztosítja, hogy az ügyfelek 100%-ban napenergiával tesztelhessék a HPC-munkaterhelést.

2024. május 16. 14:43

Kövess minket a Facebookon!

Cikkgyűjtő

További fontos híreink

Az IKEA Kreativ megérkezett Magyarországra

2024. május 15. 17:52

Továbbra is Christian Klein az SAP első embere

2024. május 7. 13:17

Magyar siker: Nemzetközi díjat nyert a TIME magazintól a nyelvtanuló-applikáció

2024. május 3. 19:59

Megvannak 2024 legvonzóbb hazai munkaadói

2024. április 29. 11:38