A Nemzeti Hírközlési Hatóság lesz a Mobil Show 2007 szakmai fővédnöke

forrás Prim Online, 2007. július 3. 18:14

Idén második alkalommal, szeptember 8. és 11. között kerül megrendezésre a mobilvilág legizgalmasabb újdonságait felvonultató kiállítás és vásár. A BNV-vel egy időben és az INFOmarket kiállítással egy pavilonban megjelenő esemény egyik fővédnöke ebben az évben a Nemzeti Hírközlési Hatóság (NHH)  lesz.

Az általános hatósági, szabályozási szerepen túl nagyon fontosnak tartjuk, hogy a fogyasztók kellően tájékozottak legyenek, és tudatos döntéseket tudjanak hozni, egyebek mellett  ezért hoztuk létre a TANTUSZ (www.tantusz.nhh.hu) tájékoztató portált is. A főként a nagyközönséget megcélzó Mobil Show ugyanezt a szándékot képviseli. Reméljük, hogy a rendezvény és a szervezet egymást kölcsönösen támogatva egyre szélesebb körben teremti meg a tájékoztatás lehetőségét, mondta Pataki Dániel az NHH elnöke.

Legtöbbünkben hatalmas tudásszomj van a technológiai újdonságok megismerése iránt, miközben a legújabb műszaki vívmányokat nap mint nap a kezünkben tartva, észrevétlenül is aktív felhasználói vagyunk a sok tekintetben csak felületesen elsajátított mobil távközlési szolgáltatásoknak. Az újdonságokon túl szeretnénk egyfajta gyakorlati útmutatót is adni a felhasználók kezébe – mondja a Mobil Show ötletgazdája, Csepeli Csaba, amikor a tavalyi, immár hagyományteremtő kiállítás életre hívásáról beszél. A BitPiac Kft. tulajdonosa szerint egy év alatt is hatalmas változások mennek végbe az iparágban, miközben a felhasználók még nagyobb számban válnak aktív érdeklődőkké.

A rendezvény ezúttal informatikai csemegét is tartogat: Magyarország méltán elismert rendezvényszervező cége, a Hungexpo idén a Mobil Show-val egyidőben és egy helyszínen tartja informatikai vásárát, az INFOmarket kiállítást.

Kulcsszavak: kiállítás INFOmarket

Telekom ROVAT TOVÁBBI HÍREI

A Vodafone országos hálózatfejlesztési programja újabb mérföldkőhöz érkezett

A Vodafone Magyarország hálózatfejlesztési stratégiájának részeként 2024 végéig országosan az állomások 40 százalékán végez kapacitásbővítést, ami a hívásminőséget és a letöltési sebességet is jelentősen javítja. A hálózatfejlesztési programnak köszönhetően többek között Debrecenben, Miskolcon, Veszprémben, Székesfehérváron és Nyíregyházán élvezhetik a szolgáltató ügyfelei a gyorsabb mobilinternetet. 

2024. május 15. 20:44

Hozzuk ki a legtöbbet okostelefonunk hangzásából!

A hétköznapok elengedhetetlen részeként okostelefonunk egy kifejezetten kényelmes eszköz, amit számos dologra használhatunk. Akár csak telefonálunk, akár filmet vagy sorozatot nézünk, esetleg megbeszélésen veszünk részt vagy zenét hallgatunk, fontos, hogy a legjobb minőségű hangot kapjuk. A HONOR friss tippei ebben segítenek. 

2024. május 15. 16:10

A HUAWEI Pura 70 Ultra a DXOMARK történetének legmagasabb pontszámmal rendelkező kamerás okostelefonja

A HUAWEI Pura 70 Ultra lett a legjobb okostelefon-fényképező a DXOMARK független tesztlabor szerint.  A Huawei nemrégiben mutatta be legújabb zászlóshajó-készülékét, amely rögtön átvette a vezetést a szaklabor okostelefon-kamera rangsorában. A Pura 70 Ultra hátlapján egy 50 megapixeles Ultra Lighting főkamera kapott helyet változtatható rekeszértékkel és optikai képstabilizátorral, továbbá egy 40 megapixeles ultraszéles látószögű kamera és egy 50 megapixeles Ultra Lighting makró telefotó-kamera, elöl pedig egy 13 megapixeles szelfikamera.

2024. május 15. 11:30

Újgenerációs, sajátmárkás készülékek a Telekomnál

A Telekom május 23-án piacra dobja az újgenerációs, saját márkás készülékeit, a T Phone 2 5G-t és T Phone 2 Pro 5G-t. A telefonok nagyobb teljesítményű processzorral, fejlett kamerarendszerrel és kiváló minőségű kijelzővel érkeznek, hogy optimalizált játék- és streaming-élményt nyújtsanak felhasználóiknak.

2024. május 14. 20:58

Telefonunk biztonsága a személyes biztonságunk

Az okostelefonok óriási segítséget jelentenek a hétköznapokban, és a munkától kezdve a szórakozáson át a pénzügyekig mindent intézhetünk rajtuk. Ezzel együtt azonban komoly veszélynek is kitehetjük magunkat – már ha nem figyelünk arra, hogy óvjuk a személyes adatainkat, és illetéktelenek ne férhessenek hozzá készülékünkhöz. Az alábbiak figyelembevételével nemcsak eszközünktől, hanem személyes adatainktól is távol tarthatunk másokat.

2024. május 11. 17:10

Kövess minket a Facebookon!

Cikkgyűjtő

További fontos híreink

Az IKEA Kreativ megérkezett Magyarországra

2024. május 15. 17:52

Továbbra is Christian Klein az SAP első embere

2024. május 7. 13:17

Magyar siker: Nemzetközi díjat nyert a TIME magazintól a nyelvtanuló-applikáció

2024. május 3. 19:59

Megvannak 2024 legvonzóbb hazai munkaadói

2024. április 29. 11:38