Új Samsung hordozható lejátszók

Milkovits Gábor, 2007. augusztus 19. 08:03

A Samsung új hordozható médialejátszókat mutatott be az YP-P2, az YP-T10 és az YP-S5 képében.

A készülékeket hivatalosan az augusztus 31 – szeptember 5. között megrendezésre kerülő berlini IFA kiállításon fogják bemutatni, ám néhány részletet már most is lehet róluk tudni. Az elegáns kivitelű, fekete YP-P2 nagyméretű kijelzővel, Bluetooth-al, beépített FM rádióval, illetve intelligens fájlkezelővel rendelkezik. A kisebb (1,8”) képernyős YP-K5 2, 4 és 8 GB-os verziókban lesz kapható, és akkumulátora egy feltöltésével 24 óra zenét, illetve 5 és fél óra videót tud lejátszani. Ez a készülék is Bluetooth 1.2-kompatibilis, és beépített FM rádiója, illetve kihúzható hangszórója is van. A harmadik új lejátszó, az YP-T10 ennél valamivel nagyobb kijelzővel (2”), illetve erősebb akkuval (vagy energiatakarékosabb hardverrel) rendelkezik, mivel 30 óra zenét tud folyamatosan lejátszani (igaz, a nagyobb kijelző miatt videóból csak 4 órát). A készülék a fekete mellett feltűnő színekben kerül majd forgalomba, és azt is érdemes kiemelni, hogy mindössze 43 grammot nyom.

A pontos technikai részleteket a Samsung valószínűleg csak az IFA kiállításon árulja majd el, ám addig is rendelkezésre áll néhány fotó a három új hordozható lejátszóról. Kiszivárgott információk alapján egyébként a készülékek még az idén kaphatóak lesznek Európában.

Kulcsszavak: Samsung médialejátszó

Hardver ROVAT TOVÁBBI HÍREI

A DA Drive Analyzer előre jelezni a meghajtó meghibásodásából eredő adatokat fenyegető veszélyeket

A vadonatúj AI-alapú lemezhiba-előrejelző szoftver, a DA Drive Analyzer 2.0 már elérhető az ADM App Centralban, és az ASUSTOR NAS-sal együtt használható, hogy előre jelezze, mikor fog meghibásodni egy meghajtó, így elég időt biztosítva, hogy intézkedni tudj az adatok védelméről.

2024. május 12. 12:01

Kövess minket a Facebookon!

Cikkgyűjtő

További fontos híreink

Továbbra is Christian Klein az SAP első embere

2024. május 7. 13:17

Magyar siker: Nemzetközi díjat nyert a TIME magazintól a nyelvtanuló-applikáció

2024. május 3. 19:59

Megvannak 2024 legvonzóbb hazai munkaadói

2024. április 29. 11:38

Ingyenes digitális platform segít a tanároknak és diákoknak az érettségire való felkészülésben

2024. április 20. 11:36