150 ezer felett az appok száma a Windows Phone áruházban

forrás: Prím Online, 2013. április 9. 09:05

A virtuális polcokon található alkalmazások már túlszárnyalták a 150 ezret: ezek között szép számmal akad magyar tartalon is. Ebben a hónapban hazai újdonságokkal jelentkeznek appajánlójuk keretében.

A hírek, horoszkóp, a repülés szerelmesinek kedveznek ezek az alkalmazások, de a banki ügyintézés megkönnyítését segítő applikáció is akad a sorban.Nézzük, miket tesztelhetnek a Windows Phone-tulajdonosok!

 

Index

Azok, akik folyamatosan szeretnének képben lenni a világ híreit illetően, az Index új Windows Phone alkalmazásával böngészhetik az álladóan frissülő cikkeket. Az app révén a hírek fogyasztása kényelmesebb és egyszerűbb, mint valaha, ráadásul sokkal korszerűbb is, mint egy zizegős, óriási méretű újság lapozgatása. Az alkalmazást úgy fejlesztették ki, hogy az érdeklődési körnek megfelelően a felhasználó gyorsan és könnyedén mozoghasson a kiadványok és a cikkek között. Az Index, Totalcar, Velvet, Dívány, Sportgéza, és a Videók tartalmain belül csúsztatással lehet lépegetni, az egyes cikkeket pedig le is lehet tölteni, így azt internetkapcsolat nélkül is bárhol, bármikor elolvashatják a felhasználók a későbbiekben. 

 

OTP Smartbank

Az okostelefonok és táblagépek elterjedése a bankok online ügyintézésére is hatással van. Magyarországon elsőként az OTP Bank biztosít ügyfelei számára aktív banki tranzakciók végzésére alkalmas alkalmazást, amely már Windows Phone operációs rendszerrel rendelkező készülékeken is elérhető. Az OTP SmartBank app segítségével könnyedén, bárhol és bármikor saját kezűleg intézhetik a felhasználók a pénzügyeiket, a bank szolgáltatásai közül így elérhetők az OTPdirekt SmartBank, SmartBank demó, OTP Bank ATM-, bankfiók kereső, devizaárfolyam és pénzváltó funkciók is. Emellett a felhasználók nyomon követhetik OTP SZÉP kártya egyenlegüket, és elfogadóhelyeket is kereshetnek.

 

Nők Lapja Café

A piacvezető női portál új Windows Phone alkalmazása a női célközönséget hivatott még inkább elkényeztetni! Ezentúl már a buszon ülve, sorban állva vagy a reggeli kávé mellett is böngészhetik a Nők Lapja Café híreit a párkapcsolati kérdésekről, egészségről, sztárokról és a legújabb divatról. Az új app segítségével természetesen a friss időjárásról is tájékozódhatnak a felhasználók, de elérhető a Szerencsesüti, az Erénykerék és a Caféblog is - vagyis minden egy helyen, ami egy nőt érdekelhet. A horoszkópok szerelmesei pedig ezentúl zsebükben hordhatják a napi, heti, havi és hétvégi szerelmi horoszkópon túl a napi kínai mantrát, Holdnaptárt és angyalhoroszkópot is. Vigyázat, csak csajoknak! 

 

Flightradar24

A repülők nyomkövetését az ún. ADS-B technológia (automatic dependent surveillance broadcast) teszi lehetővé, melynek lényege, hogy nem a tornyok határozzák meg radarhullámok útján az aktuális pozíciót, hanem maguk a gépek, méghozzá GPS műholdak segítségével. A Flightradar24 a legnépszerűbb repülőgép-követő app, melynek segítségével a felhasználók már valós időben követhetik a repülőgépeket, "meglátogathatják" bármelyik repülőteret, kereshetnek járatszám vagy útvonal alapján, értesülhetnek a késésekről, járattörlésekről, vagy például arról, ha megváltoztatták a járathoz kapcsolódó kapu számát.

E-világ ROVAT TOVÁBBI HÍREI

A Seco honlapja az ügyfelek kezébe adja a hatékonyság erejét

A Seco weboldala új, úttörő funkcióval bővül, amely segítségével az ügyfelek azonnal összehasonlíthatják a rendelkezésre álló lapkákat, így gyorsan megtalálhatják és megrendelhetik a jelenlegi szerszámaiknak megfelelő, illetve az azoknál akár kiválóbb cseretermékeket a Seco kínálatából.

2024. május 2. 19:14

Magyar klíma-körkép: a többség klíma nélkül várja a kánikulát

A magyarok 67 százalékának nincs otthon klímája, legnagyobb arányban ventilátorral hűtenek a nyári melegben. Akik mégis vásárolnak, azok egyértelműen az ár és az energiafogyasztás alapján hozzák meg a döntésüket – derül ki a Hisense friss reprezentatív kutatásából. 

2024. május 2. 17:48

Stratégiai összefogás az AWS és a Deloitte közt

Több éves, átfogó, stratégiai együttműködésbe kezdett a világ legnagyobb vezetési tanácsadó cége, a Deloitte, valamint a világ legnagyobb nyilvános felhőszolgáltatója, az Amazon Web Services (AWS). A kooperációjuk célja, hogy felgyorsítsák a vállalatok digitális transzformációját, az üzleti műveleteik felhőbe terelésével felkészítsék őket az egyre élesedő versenyre, valamint maximalizálják számukra a felhőalapú technológia üzleti előnyeit. 

2024. május 2. 16:07

A SteelSeries bemutatja a fehér színű Arctis Nova Pro sorozatot

A SteelSeries, a gaming kategóriában legtöbbet díjazott Arctis audiótermékek megalkotója, az eredeti esport márka, amely egyesíti a gaminget a kultúrával, ma bemutatta a díjnyertes Arctis Nova Pro sorozatú headset vadonatúj fehér változatát.

2024. május 2. 14:33

Cégmarketing trendek – 2024. Legyünk jelen egyszerre mindenhol!

Legyünk ott mindenhol! Ez a jelszava mostanában a cégeknek. Mindenütt látszódni, hallatszódni kell, hogy a nagy kommunikációs zajban észrevegyenek. A PP Konferenciaközpont és a BKIK „Cégmarketing trendek – 2024 Legyünk jelen egyszerre mindenhol!” című, május 30-án megrendezendő hibrid konferenciájának előadói választ adnak arra, hogy hogyan juttassuk el üzeneteinket a vevőinknek a rendkívül felpörgetett, zajos online és offline térben 2024-ben.

2024. május 2. 12:59

Kövess minket a Facebookon!

Cikkgyűjtő

További fontos híreink

Megvannak 2024 legvonzóbb hazai munkaadói

2024. április 29. 11:38

Ingyenes digitális platform segít a tanároknak és diákoknak az érettségire való felkészülésben

2024. április 20. 11:36

Itt a világ első, Swarovski kristályba ágyazott autós kijelzője

2024. április 10. 14:55

A csevegőprogramokat vizsgálta az NMHH

2024. április 2. 13:14