Az RRC a Citrix magyarországi disztribútora lett

forrás: Prím Online, 2014. július 30. 12:34

Az RRC Hungary, az infrastruktúrális, hálózati, biztonsági és kereskedelmi megoldások disztribútora és a Citrix szerződést írtak alá, melynek értelmében az RRC a Citrix termékek hivatalos magyarországi disztribútora lett.

A Citrix világszerte a mobil munkastílus motorjának számító felhő-alapú számítógép-használatra fókuszáló vállalat, mely piacvezető szerepet tölt be a felhő-alapú, a hálózati és a virtualizációs technológiák terén. A Citrix megoldások segítik az informatikai és a szolgáltató vállalatokat olyan virtuális és mobil munkaterületek kialakításában, menedzselésében és védelmében, melyek fennakadások nélkül biztosítanak alkalmazásokat, desktopokat, adatokat és szolgáltatásokat bármely felhasználó és eszköz számára, bármilyen hálózatban vagy felhőben.

Az RRC a Citrix valamennyi megoldásának, köztük a hálózat-optimalizációs, a mobil eszköz és alkalmazásmenedzsment technológiáknak a disztribútoraként egyaránt felelős a viszonteladókkal, a rendszerintegrátorokkal, valamint a független software kereskedőkkel való kapcsolattartásért, biztosítja a szervezetek számára a virtuális és mobil munkaterületek világában rohamosan növekvő igényeknek való megfeleléshez szükséges infrastruktúrát.

Céginfó ROVAT TOVÁBBI HÍREI

A telefonálástól a nagyképernyős streamelésig – így alakította át az életünket 3 évtized alatt a mobiltechnológia

1994. március 26-án, 30 évvel ezelőtt indította a Yettel az első kereskedelmi GSM szolgáltatást Magyarországon, akkor még Pannon GSM néven. Nem csak a márka, a mobiltechnológia is számos újításon ment keresztül a három évtized alatt. Az akkoriban még csak hangszolgáltatást nyújtó méregdrága belépési díjtól indulva mára korlátlan hang- és adatcsomagok, szélsebes mobilinternet érhető el megfizethető áron, mind mobilon, mind az otthonokban, mobilhálózati alapokon. 30 év fejlődése, aminek mára a lakosság és az üzleti felhasználók is a nyertesei lettek.

2024. március 27. 16:55

Kövess minket a Facebookon!

Cikkgyűjtő

További fontos híreink

Megvannak az IAB 2023-as Legjobb szakdolgozat pályázatának nyertesei

2024. március 25. 15:50

A 2024-es év fordulópont lehet az IT munkaerőpiacon?

2024. március 20. 10:09

Nők az informatikában – Számít a nemek aránya a munkahelyen?

2024. március 12. 20:53

Szemünk előtt zajlik az e-kereskedelem mohácsi csatája

2024. március 6. 13:05