Az ESET Secure Authentication szolgáltatásával bővülnek a Cyberoam eszközei

forrás: Prím Online, 2014. július 31. 13:33

A vezető, proaktív védelmet kínáló biztonságtechnológiai vállalat, az ESET bejelentette, hogy együttműködésre léptek a hálózatbiztonsági megoldásokat gyártó Cyberoam Technologies-zal. A megállapodás szerint a Cyberoam UTM (Unified Threat Management) eszközeibe és NGF (Next Generation Firewall) alkalmazásába integrálja az ESET Secure Authentication szolgáltatását, a kétfaktoros, egyszeri jelszavas (2FA OTP), távoli hozzáférést biztosító mobilalkalmazást.

A Magyarországon ősztől elérhető ESET Secure Authenticationt arra tervezték, hogy biztonságosan és problémamentesen biztosítson távoli elérést a cégek hálózatához és a szenzitív adatokhoz. A mobilalapú megoldás révén a felhasználók hozzáférnek a vállalati VPN-hez és OWA-hoz (Outlook Web App), illetve olyan egyéb Microsoft rendszerekhez, mint például a Dynamics vagy a Sharepoint. A felhasználók RADIUS alapú szolgáltatásaikban is használhatják az ESET Secure Authentication megoldást, vagy az alkalmazásprogramozási felület (API) használatával integrálhatják a már meglévő Active Directory alapú azonosítási rendszereikbe.

Az ESET Secure Authentication a kétfaktoros azonosítás legegyszerűbb és leggyorsabb módját kínálja. A felhasználó egyszerűen, mobilalkalmazáson keresztül kérhet biztonságos és véletlenszerűen generált OTP hozzáférést. Az alkalmazás telepítése egyszerű, nem igényel informatikai tudást vagy segítséget. A szerver oldali integráció és kezelés szintén gördülékeny, így az ESET Secure Authentication szolgáltatás a költséghatékony tervezésben is segíti a vállalatokat.

Számos iparágban, például az egészségügyben és a pénzügyben égető szükség van az erősebb felhasználói azonosításra. A Cyberoam jelenlegi ügyfelei most az ESET-tel kötött együttműködés révén használhatnak VPN-t a szerverek és a webes alkalmazások közötti kommunikációra, valamint a Cyberoam monitorozási és naplózási szolgáltatásaival követhetik hálózataik és felhasználóik aktivitását.

 

Kulcsszavak: Eset security Cyberoam

Kövess minket a Facebookon!

Cikkgyűjtő

További fontos híreink

Megvannak az IAB 2023-as Legjobb szakdolgozat pályázatának nyertesei

2024. március 25. 15:50

A 2024-es év fordulópont lehet az IT munkaerőpiacon?

2024. március 20. 10:09

Nők az informatikában – Számít a nemek aránya a munkahelyen?

2024. március 12. 20:53

Szemünk előtt zajlik az e-kereskedelem mohácsi csatája

2024. március 6. 13:05