A SaxoMobileTrader Európa legjobb befektetői mobilalkalmazása

forrás: Prím Online, 2014. augusztus 27. 13:09

A Saxo Bank SaxoMobileTrader nevű kereskedési rendszerét találta a legjobbnak amobileszközökre kifejlesztett, magánbefektetőknek szánt alkalmazások közül a Global Banking and Finance Review magazin, mely minden évben díjazza a nemzetközi pénzügyi szakma előremutató kezdeményezéseit. A SaxoTrader online kereskedési rendszerben az ügyletek egyötödét már a SaxoMobileTrader mobilalkalmazáson keresztül kötik. 

A SaxoMobile Trader lett a legjobb befektetői applikáció idén. Ez nem csak a Saxo Bank számára mérföldkő, hanem az ágazatnak is jelentős, hiszen egyre többen kötik ügyleteiket mobilalkalmazáson keresztül, és a várakozások szerint ezek száma a jövőben emelkedni fog.

 

„A befektetések világa egyre inkább demokratizálódik, a befektetési döntéseket támogató információkhoz egyre könnyebb hozzáférni, miközben a befektetők egyre tudatosabbak, és aktuális befektetéseik kapcsán kifejezetten igénylik a folyamatos, testre szabott tájékoztatást. Nem meglepő tehát a robbanásszerű fejlődés, amely a kifejezetten magánbefektetők számára kifejlesztett megoldások terén tapasztalható” – mondta Alan Plaugmann, a Saxo Bank termékekért és kereskedési platformokért felelős vezetője. – „A Saxo Bank SaxoTrader nevű kereskedési rendszerében, például, az összes ügylet mintegy 20 százalékát a mobilalkalmazás használatával kötik. A tapasztalatok alapján mind a végfelhasználókat célzó SaxoTrader kiskereskedelmi rendszerben, mind a Tradingfloor.com közösségi kereskedési oldalon, illetve a Saxo Bank együttműködő partnereinek rendszereiben ez az arány további gyors növekedés előtt áll.”

 

 

A SaxoMobileTrader a Global Banking and Finance Review legjobb mobilalkalmazásnak járó díját azzal érdemelte ki, hogy a befektetők számára egyetlen számláról több mint 30 ezer befektetési lehetőséget tesz elérhetővé, miközben a rendszer folyamatosan tájékoztatja felhasználóit a pénzpiacokat mozgató hírekről, interaktív grafikonokkal, élő árfolyamokkal. A mobilalkalmazás egyszerűen kezelhető felületet kínál, amelyen a kereskedés az asztali számítógépen vagy laptopon megszokott sebességgel folytatható. A díj odaítélésében fontos szempont volt az is, hogy online, közösségi és mobil rendszerével a Saxo Bank hatékony befektetési környezetet alakított ki, amelyet felhasználók ötletei és javaslatai alapján is rendszeresen fejleszt.

Mobilalkalmazás ROVAT TOVÁBBI HÍREI

A Rakuten Viber elnyerte a SOC 2 Type 2 tanúsítványt

A Rakuten Viber, a világ egyik vezető kommunikációs platformja, amely nagy hangsúlyt fektet a biztonságos és privát kommunikációra, sikeresen teljesítette a Service Organization Control (SOC) 2 Type II tanúsítványt. A SOC 2 az American Institute of Certified Public Accounts (AICPA) által kidolgozott ellenőrzési szabvány. Szigorú keretrendszerét úgy alakították ki, hogy biztosítsa az ügyféladatok biztonságát, rendelkezésre állását, bizalmas jellegét és védelmét.

2024. április 24. 11:38

Kövess minket a Facebookon!

Cikkgyűjtő

További fontos híreink

Ingyenes digitális platform segít a tanároknak és diákoknak az érettségire való felkészülésben

2024. április 20. 11:36

Itt a világ első, Swarovski kristályba ágyazott autós kijelzője

2024. április 10. 14:55

A csevegőprogramokat vizsgálta az NMHH

2024. április 2. 13:14

Megvannak az IAB 2023-as Legjobb szakdolgozat pályázatának nyertesei

2024. március 25. 15:50