Megújult a Vine Android alkalmazása

Szerkesztéssel és videóimportálással bővült a program

Czipperer Dia, 2014. szeptember 30. 16:10

Az iOS verzió felturbózása után a Vine most az Android alkalmazását is számos újdonsággal frissítette: többek között szerkesztjük és importálhatjuk videóinkat.

A Vine iOS applikációja a közelmúltban kapott továbbfejlesztett kameraélményt és szerkesztési eszközöket: most az Android app is követi a sorban.

 

Mostantól az Android felhasználók is importálhatnak videókat a Vine-ba a bal alsó sarokban található feltöltés ikon segítségével. Az Instagramhoz hasonlóan a userek készíthetnek és szerkeszthetnek felvételeket az appon keresztül. A szerkesztőfelületen pedig tovább színesíthetjük a hatmásodperces felvételt.

 

 A shotokat tetszés szerint rendezhetjük


A különféle shotokat kicserélhetjük és törölhetjük is tetszés szerint, így nem kell az egész felvételt a kukába dobni egy rosszul sikerült pillanat miatt. Egy-egy kockát pedig duplikálhatunk is a bal felső sarokban található „+” ikon segítségével. Az elemlámpa móddal pedig bekapcsolt vakuval is készíthetők felvételek sötétben.

 

A videó közzététele előtt előnézetben is megtekinthető a felvétel, így még ezután is van lehetőség visszatérni a szerkesztőfelületre, és módosítani azt.

 

Forrás: TheNextWeb.com

Kövess minket a Facebookon!

Cikkgyűjtő

További fontos híreink

Megvannak az IAB 2023-as Legjobb szakdolgozat pályázatának nyertesei

2024. március 25. 15:50

A 2024-es év fordulópont lehet az IT munkaerőpiacon?

2024. március 20. 10:09

Nők az informatikában – Számít a nemek aránya a munkahelyen?

2024. március 12. 20:53

Szemünk előtt zajlik az e-kereskedelem mohácsi csatája

2024. március 6. 13:05