Átalakíthatják a magyar piacon is a nézői szokásokat az új androidos Philips tévék

forrás: Prím Online, 2015. január 30. 10:14

Ebben az évben a Philips televíziókat gyártó TP Vision elsőként Európában - illetve a tervek szerint Latin-Amerikában is - szinte az összes általa előállított készüléket ellátja a legújabb android mobil operációs rendszerrel, így a jövőben a Philips okostévéktől kezdve az Ultra HD (UHD) televíziókig mindegyik android rendszerű televízióként fog működni.

Applikáció-özön és folyamatos szórakoztatás


Az android 5.0 (Lollipop) beépítése a Philips készülékekbe új szintre emeli az otthoni szórakoztatást. Az operációs rendszer komoly áttörést jelent a piacon, miután a használatával a fejlesztők bármilyen készülékre, beleértve ebbe a televíziókat is, képesek alkalmazásokat készíteni. A televíziós platform integrációja az androiddal ugyanakkor egyet jelent az elérhető szolgáltatások, kényelmi funkciók bővülésével. A nézői egyetlen gombnyomással, azonnal hozzáférhetnek a Google Play applikációs áruházához és a Philips Okos TV felületéhez, ahol sok ezer címet tartalmazó online videotár (VoD) és a sugárzott műsorok újranézését lehetővé tevő catch-up kínálat is rendelkezésére áll.

 


Kényelmesebb használat


Ezeken kívül a legújabb androidos Philips Okos tévékészülékek tulajdonosai az online játékszolgáltatók széles választékához is hozzájuthatnak a beépített funkcióknak köszönhetően, illetve számukra olyan új kezelőfelület fejlesztettek ki a TPV Vision szakemberei, amellyel az eddigieknél is egyszerűbb, gyorsabb és kényelmesebb a legkülönfélébb tartalmak közötti böngészés.


Jövőbe mutató fejlesztés


Jelentős növekedési potenciált lát a TP Vision az androidos tévék iránti kereslet bővülésében. Optimizmusokat többek közt arra alapozzák, hogy a két rendszer - az android és a Philips okostévé megoldás - kombinációja a televíziózás jövőjét hozza el a háztartásokba. A kiváló képminőséget biztosító Full HD, Ultra HD, illetve az Ambilight világítás technika mellett, az android operációs rendszer révén olyan tartalmakkal, szórakoztató funkciókkal bővül az otthoni készülék, amellyel minden ember a saját ízlése, elképzelése szerint alakíthatja azt, hogy mit nézzen a tévében. 

Kulcsszavak: Philips Android TV

Kövess minket a Facebookon!

Cikkgyűjtő

További fontos híreink

Megvannak az IAB 2023-as Legjobb szakdolgozat pályázatának nyertesei

2024. március 25. 15:50

A 2024-es év fordulópont lehet az IT munkaerőpiacon?

2024. március 20. 10:09

Nők az informatikában – Számít a nemek aránya a munkahelyen?

2024. március 12. 20:53

Szemünk előtt zajlik az e-kereskedelem mohácsi csatája

2024. március 6. 13:05