Megérkezett a UPC online TV-csatorna kínálata

Indul a Horizon Go

forrás: Prím Online, 2015. február 27. 10:31

A UPC Magyarország február 26-án elindította az ingyenes Horizon Go online szolgáltatását a UPC Digitális Kábeltelevízió ügyfelei részére. A kínálatban akár 70 kábelcsatorna is elérhető. Ezzel a versenytársak által online kínált TV-csatornák majdnem duplája nézhető bárhol Magyarországon, különböző eszközökön.

A UPC bemutatta szolgáltatási palettája legújabb elemét, a legfrissebb trendhez igazodva, mely szerint a felhasználók egyre több képernyőn igénylik a tartalmakhoz való hozzáférést. A Horizon Go ingyenes online szolgáltatás, amely a UPC Digitális Kábeltelevíziós ügyfelei számára érhető el tegnap óta, iOS és Android operációs rendszereket futtató készülékeken is. Használatához csupán egy My UPC regisztráció szükséges, illetve egy szélessávú kapcsolattal rendelkező mobileszköz, vagy PC.

 

Horizon Go szolgáltatással a UPC Digitális Kábeltelevíziós ügyfelei előfizetésüknek megfelelően akár 70 csatorna kínálatából válogathatnak, melyeket előfizetésenként 3 különböző eszközön nézhetnek külön-külön. A felhasználók mobiljukkal távirányítóként csatornát válthatnak TV-készülékeiken, illetve segítségével távolról is rögzíthetnek műsorokat, ha arra alkalmas médiabox-szal rendelkeznek. A szülői zár opcióval pedig korhatárok szerint korlátozhatják a műsorokat.
 

 

A UPC az utóbbi hónapokban több olyan szolgáltatást is indított, amelyeknek az otthon falai nem szabhatnak határt. Ilyen például  a UPC Phone alkalmazás, amely lehetővé teszi, hogy UPC Telefon ügyfélként bárhová magukkal vigyék és mobileszközökön is használják vezetékes hangszolgáltatásukat az otthonival megegyező percdíjakért.

 

Novemberben a UPC létrehozta díjmentes országos lakossági wi-fi hálózatát, UPC Wi-Free néven, melyre a cég ügyfelei mobileszközeikkel csatlakozhatnak. Magyarországon már több, mint 300 ezer, Európa szerte pedig több millió ilyen biztonságos hotspot érhető el, ingyenesen. A Wi-Free hálózatra csatlakozva így a most bevezetett Horizon Go szolgáltatással a UPC ügyfelei bárhol Magyarországon, akár adatforgalmi díj nélkül is élvezhetik a kábeltelevíziós csatornakínálat tartalmait.

Kulcsszavak: UPC online szolgáltatás

Kövess minket a Facebookon!

Cikkgyűjtő

További fontos híreink

Megvannak az IAB 2023-as Legjobb szakdolgozat pályázatának nyertesei

2024. március 25. 15:50

A 2024-es év fordulópont lehet az IT munkaerőpiacon?

2024. március 20. 10:09

Nők az informatikában – Számít a nemek aránya a munkahelyen?

2024. március 12. 20:53

Szemünk előtt zajlik az e-kereskedelem mohácsi csatája

2024. március 6. 13:05