Új, interaktív, érintőkijelzős LG televízió

forrás: Prím Online, 2018. augusztus 18. 11:26

Napjainkban magától értetődő, hogy televíziók, telefonok és tabletek vesznek körbe minket, hiszen ezeken dolgozunk, és ezeken nézünk szórakoztató tartalmakat.

Az egészségügyben ennél is fontosabb, hogy a páciensek számára megfelelő eszközök álljanak rendelkezésre – az LG ezért mutatta be a vállalat első érintőkijelzős, fali konzolos kórházi televízióját. Az új készülék kényelmes és biztonságos megoldásokat kínál mind a páciensek, mind az orvosok számára.

 

 

Az LG új Pro:Centric okostelevíziójának képernyője csupán 15,6 colos, ezért könnyen felszerelhető bármilyen, a VESA szabványnak megfelelő fali konzolra. A mozgatható fali konzollal a páciensek a számukra legkényelmesebb pozícióba állíthatják a televíziót, az érintőkijelzőt használva pedig könnyedén nyithatnak meg interaktív és szórakoztató tartalmakat. Mindezzel a kórházi ágyból is kényelmesen élvezhetik például a streaming szolgáltatók videóit és a prémium tévécsatornákat, de friss kórházi információkat is megtekinthetnek a képernyőn. A televízió az orvosok számára is kényelmes megoldásokat kínál, hiszen a konzultációkon úgy mutathatják meg pácienseiknek a röntgen- és ultrahang-felvételeket, hogy a lehető legkevésbé zavarják meg a beteg kényelmét. Az IPS technológia révén a televízió képminősége még széles betekintési szögek esetén is kiváló. A készülék tartós, hosszú távon is bírja az intenzív használatot, és számos biztonsági előnyt kínál az antimikrobiális felülettől a könnyen tisztítható védőüvegen át a lekerekített sarkokig. Mindezeknek köszönhetően az Arm TV tökéletes választás minden olyan intézmény számára, amely még optimálisabbá szeretné tenni betegei ellátását.

TV ROVAT TOVÁBBI HÍREI

Az LG új tévéivel sosem látott megoldások költöznek a nappaliba

Ha azt gondoltuk volna, hogy a tévék már nem képesek tovább fejlődni, hát tévedtünk. Mesterséges intelligencia, elképesztő grafikus teljesítmény és kábelmentes kialakítás – az LG legújabb televíziói számos felhasználási lehetőséget és minden eddiginél lenyűgözőbb vizuális élményt kínálnak.

2024. április 16. 19:47

Kövess minket a Facebookon!

Cikkgyűjtő

További fontos híreink

Itt a világ első, Swarovski kristályba ágyazott autós kijelzője

2024. április 10. 14:55

A csevegőprogramokat vizsgálta az NMHH

2024. április 2. 13:14

Megvannak az IAB 2023-as Legjobb szakdolgozat pályázatának nyertesei

2024. március 25. 15:50

A 2024-es év fordulópont lehet az IT munkaerőpiacon?

2024. március 20. 10:09