Gerald Grace az Invitech új vezérigazgatója

forrás: Prím Online, 2019. február 18. 12:49

Az Invitech bejelenti, hogy a mai naptól Gerald Grace tölti be a társaság vezérigazgatói pozícióját. Gerald a cégvezetői poszton David Blunck-ot követi, aki közös megegyezéssel távozik a vállalattól.

Gerald 2017 októbere óta az Invitech pénzügyi vezérigazgató-helyetteseként dolgozik. Több mint 20 éves tapasztalattal rendelkezik a nemzetközi B2B telekommunikációs szektorban. Korábban a GTS Central Europe pénzügyi vezérigazgató-helyettesi pozícióját töltötte be, az Invitech-hez történő csatlakozását megelőzően pedig a Six Degrees hoszting és menedzselt szolgáltatásokat nyújtó cégcsoport (UK) pénzügyi vezérigazgató-helyetteseként tevékenykedett.

„Nagy megtiszteltetés számomra, hogy lehetőséget kaptam az Invitech csapatának vezetésére, amelynek során David kiváló örökségére építhetek. Vezetése alatt az Invitech az ICT piac vállalati szegmensének egyik vezető vállalatává fejlődött” – fogalmazott Gerald Grace, az Invitech új vezérigazgatója. „Nagysebességű optikai és rádiós hálózatunk, valamint Tier III adatközponti infrastruktúránk révén cégünk ideális szolgáltató partnere 6000 vállalati ügyfelünknek, akiknek folyamatosan növekvő igényeit jó minőségű menedzselt adatátviteli, felhő és IT szolgáltatásokkal kívánjuk kielégíteni a jövőben is” – tette hozzá Gerald Grace.

„Nagy örömmel köszöntjük az Invitech élén Gerald-ot, aki a vállalatot a további beruházások és fejlesztések révén a növekedés következő fázisába fogja vezetni” – mondta Szalai Tamás, a CEE Equity Partners befektetési igazgatója. „Szeretnék egyúttal köszönetet mondani Davidnek, aki az elmúlt években sikerrel irányította a vállalatot, és eredményesen levezényelte a vállalatcsoport lakossági üzletágának, az Invitelnek a Digi csoport számára történő eladását is.”

Kövess minket a Facebookon!

Cikkgyűjtő

További fontos híreink

Megvannak az IAB 2023-as Legjobb szakdolgozat pályázatának nyertesei

2024. március 25. 15:50

A 2024-es év fordulópont lehet az IT munkaerőpiacon?

2024. március 20. 10:09

Nők az informatikában – Számít a nemek aránya a munkahelyen?

2024. március 12. 20:53

Szemünk előtt zajlik az e-kereskedelem mohácsi csatája

2024. március 6. 13:05