Internet Explorer 7 béta a Letoltes.com-on

Radics Péter, 2006. szeptember 2. 16:44
Új DivX csomag és Opera böngésző, az Internet Explorer 7-es verziójának előzetes (béta) verziója, magyar fejlesztésű logikai játék, képzőművészeti festőprogram és friss verziójú, videotelefonálásra is képes Skype várja a letoltes.com-ra látogatókat.
DivX Play Bundle (XP/2000) / 6.3 (Kategória: Multimédia / Video)

Az új, teljes, lejátszáshoz összeállított DivX csomag, amely tartalmazza a codecet ("kódkészletet"), a lejátszót, segédprogramokat és dokumentációt, hogy lejátszhassuk a DivX videókat. A DivX codec az MPEG-4 szabványon alapul, így a DVD videók MPEG-2 formátumához képest tized akkora fájlokat képes készíteni. A 6.0 lényeges újításokat hoz a DivX formátumban, és frissült a lejátszóprogram is.

Opera (International Edition - magyar) / 9.01
(Kategória: Internet / Böngészők)

Kicsi, és nagyon gyors böngésző WAP, CSS, Java, JavaScript és SSL (2.0, 3.0, TLS 1.0) támogatással. Több ablakban böngészhetsz vele a neten, minden ablaknak saját beállításai lehetnek. Kiválóan használható, gyorsan dolgozik. A szoftverbe e-mail, News, Flash és üzenetküldő támogatást is építettek.

Microsoft Internet Explorer / 7.0 beta 3
(Kategória: Internet / Böngészők)

Az Internet Explorer 7-es verziójának előzetes (béta) verziója, elsősorban kipróbálásra szánva.

Logical Stones / 2006 (Kategória: Játék / Logikai)

Magyar fejlesztésű logikai játék, amelynek célja, hogy a pályán található összes kockát a lehető legrövidebb idő alatt az Exit-be juttassuk. Egy pálya akkor van megnyerve, ha arról minden kocka sikeresen ki lett mentve. Látványos grafika, élvezetes játékmenet!

Artweaver / 0.4 (Kategória: Multimédia / Képszerkesztők)

Digitális képzőművészet, szoftveres festés - ezekre találták ki az Artweavert. Többféle ecsettel, eszközzel rajzolhatunk, támogat több ismert grafikai képformátumot, képeinkre különböző effekteket alkalmazhatunk.

Skype / 2.5.0.130
(Kategória: Internet / Csevegés)

Internetes telefonálásra való kitűnő program, az eredeti Kazaa fejlesztőitől. Szóban beszélhetünk a Skype programot használó barátainkkal, remek a hangminőség és a programnak a tűzfal sem akadály! Az új verzió kiváló minőségű videotelefonálásra is képes. Magyarul is tud
Kulcsszavak: =letoltes

Kövess minket a Facebookon!

Cikkgyűjtő

További fontos híreink

Megvannak az IAB 2023-as Legjobb szakdolgozat pályázatának nyertesei

2024. március 25. 15:50

A 2024-es év fordulópont lehet az IT munkaerőpiacon?

2024. március 20. 10:09

Nők az informatikában – Számít a nemek aránya a munkahelyen?

2024. március 12. 20:53

Szemünk előtt zajlik az e-kereskedelem mohácsi csatája

2024. március 6. 13:05