A Samsung bemutatta új plazma TV sorozatát

forrás Prim Online, 2008. január 18. 12:12

Praktikusság, high-tech funkciók, stílusos design és megengedhető ár: ezek a tulajdonságok jellemzik a 2008-as CES kiállításon bemutatott új, úttörőnek számító 4-es és 5–ös sorozatszámú Samsung plazma TV-ket.

Az új sorozattal a Samsung megalkotta a piac első 3D megjelenítésre alkalmas, sík képernyős TV-jét. A készülékek menürendszere egyszerű használatot biztosít, és az áruk is megengedhető, így kiváló választást jelenthetnek azon vásárlók számára, akik költséghatékony, sík képernyős TV-t keresnek.

A csillogó, zongora fekete külső már első ránézésre kiemelkedő minőséget sugall. A beépített szórakoztató modulok automatikusan optimalizálják a kép- és hangminőséget, alkalmazkodva a gamerek, sport imádók vagy film rajongók igényeihez. A FilterBright tükröződésgátló technológiának köszönhetően kívülről jövő csillanásokat a képernyő elnyeli, míg a fekete legmélyebb árnyalatai is tökéletesen jelennek meg. A magas kontrasztarány pedig tökéletes képi megjelenítést nyújt.
A 3 HDMI bemeneten át – melyek közül az egyik a készülék oldalán helyezkedik el – számos multimédiás eszközt csatlakoztathatunk a készülékez. Az ötös sorozaton ráadásul egy 2.0-ás USB port gondoskodik a digitális fényképezőgépek, kamerák, vagy akár mp3 lejátszók egyszerű csatlakoztatásáról. A HDMI-CEC TV távirányító alkalmas több készülék irányíthatására HDMI porton keresztüli csatlakozás esetén.

A 4–es sorozatszámú plazmaTV-kben alkalmazott új szoftver algoritmus megszünteti a képzajokat és a hibás kontúrokat, ezáltal tiszta megjelenést biztosít még gyorsan mozgó jelentek esetén is.



Az 5–ös sorozatszámú Full HD (1080p) plazma TV új alapköve a plazma televíziók történetének. A 4-es sorozathoz hasonlóan, a számos lehetőség kínálkozik a kép- és hangminőség optimalizálására. A képek megjelenítését a single-scan rendszer még kiválóbb minőségre emeli.



 A 7-es sorozat tervezésekor egészen új technológiákat alkalmaztak, melyek eddig csak más olyan iparágak jellemzői voltak, mint például az autógyártás, vagy a divatipar. A fekete zongoralakk megjelenés megtartása mellett a készülékek egy leheletnyi színt kaptak az éleken. Az ezt kiegészítő enyhe ívek csodálatos, egyedi megjelenést adnak a Samsung új készülékeinek.

A hetes sorozaton már 4 HDMI bemenet gondoskodik a veszteségmentes adatbevitelről és az RRS csatornákon keresztül a legújabb híret, tőzsdei árfolyamok vagy  időjárási információk követhetők nyomon – akár a heti sorozat nézése közben.

Kulcsszavak: TV Samsung

TV ROVAT TOVÁBBI HÍREI

A Sony bemutatja a BRAVIA Theatre vadonatúj otthoni audio termékcsaládját

A Sony megújítja BRAVIA márkáját, hogy gazdagítsa az otthoni filmnézést és moziélményt. A streaming szolgáltatások elterjedésével egyre népszerűbbé vált a kényelmes otthoni filmnézés. A Sony széles termékválasztékát, például a digitális mozifilmes kamerákat, professzionális monitorokat és professzionális fejhallgatókat a filmgyártás szakemberei széles körben használják, így a vállalat mélyre hatóan ismeri a moziipart, valamint a filmkészítők és tartalomkészítők törekvéseit. 

2024. április 18. 11:40

Kövess minket a Facebookon!

Cikkgyűjtő

További fontos híreink

Itt a világ első, Swarovski kristályba ágyazott autós kijelzője

2024. április 10. 14:55

A csevegőprogramokat vizsgálta az NMHH

2024. április 2. 13:14

Megvannak az IAB 2023-as Legjobb szakdolgozat pályázatának nyertesei

2024. március 25. 15:50

A 2024-es év fordulópont lehet az IT munkaerőpiacon?

2024. március 20. 10:09