Korlátlan Zeneletöltés már számítógépre is

forrás Prim Online, 2008. december 11. 14:13

December 15-től mindenki, aki Vodafone Korlátlan Zeneletöltő szolgáltatás (Unlimited Music Store) előfizetéssel rendelkezik, már számítógépére is letöltheti kedvenc zenéit a www.korlatlanzene.hu weboldalról.

A Vodafone Korlátlan Zeneletöltő szolgáltatására előfizetve december 15-től már nemcsak mobiltelefonra lehet korlátlanul zenét letölteni, de számítógépre is, sőt a www.korlatlanzene.hu/zenelejatszo oldalról mostantól mindenki ingyenesen hozzájuthat a Korlátlan Zene Lejátszóhoz is. Ennek segítségével könnyen böngészhetünk a www.korlatlanzene.hu oldalon, egy-egy számba bele is hallgathatunk, illetve ezeket (meglévő Vodafone live!-os Korlátlan Zeneletöltés előfizetéssel) számítógépre azonnal le is tölthetjük. A zenelejátszó nyílt forráskódú lejátszón és böngészőn alapul, aminek grafikus felhasználói felületét bárki saját igényeinek megfelelően alakíthatja.
A Korlátlan Zeneletöltés szolgáltatás megrendelhető a Vodafone live!-on a Zene & Csengőhang/ Korlátlan Zeneletöltés menüpontban, vagy SMS-ben: a ZENE szó elküldése a 1744-re majd válasz SMS-ben kapott live!-os link megnyitásával.
A Korlátlan Zeneletöltéssel így kevesebb, mint egy CD áráért (900 FT/2 hét) szerezhetőek meg kedvenc zenéink mobilra és számítógépre egyaránt - legálisan.

Kövess minket a Facebookon!

Cikkgyűjtő

További fontos híreink

Itt a világ első, Swarovski kristályba ágyazott autós kijelzője

2024. április 10. 14:55

A csevegőprogramokat vizsgálta az NMHH

2024. április 2. 13:14

Megvannak az IAB 2023-as Legjobb szakdolgozat pályázatának nyertesei

2024. március 25. 15:50

A 2024-es év fordulópont lehet az IT munkaerőpiacon?

2024. március 20. 10:09