Megújult az Oracle partnerprogramja

Farkas Miklós, 2010. március 26. 08:37

Az Oracle Corporation nemrégiben teljesen megújította partnerprogramját, amelynek részleteiről a hazai partnerek az Oracle „OPN Satellite” rendezvényén tájékozódhattak Balatonalmádiban.

Az új koncepció szerint a partnercégek négy partneri szint közül választhatnak. Emellett az Oracle arra ösztönzi partnereit, hogy öt fő tudásterületen belül – adatbázis, köztesszoftver, üzleti alkalmazások, szerver- és tárolómegoldások, iparági megoldások – specializálódjanak, így téve szert speciális tudásra és versenyelőnyre a piacon.

Az OPN Satellite rendezvényen az Oracle Hungary legkiválóbb magyarországi partnereit is díjazta. Az Oracle sikere nagymértékben alapul üzleti partnerhálózatán, hiszen a cég forgalmának több mint fele partnerein keresztül folyik be. Az utóbbi évek intenzív növekedése, a felvásárlások által kibővül termékportfólió méginkább szükségessé teszi az értékesítési partnerek megfelelő kiválasztását, felkészítését, és a jól teljesítő cégek elismerését.

Oracle partnerdíjak
Az év alkalmazás partnere: Ness Hungary Tanácsadó és Informatikai Kft.
A Ness Hungary az Oracle Siebel CRM területén kiépített szakmai kompetenciájával és kereskedelmi sikereivel érdemelte ki a díjat. Komoly nemzetközi és hazai versenytársak legyőzésével bizonyította, hogy a Siebel a piacvezető, legkiválóbb CRM megoldás.

Az év nagyvállalati technológiai partnere: Alerant Zrt.
Az Alerant BEA disztribútorból a legjelentősebb Oracle Fusion Middleware partnerré vált az utóbbi években. Kiemelendők a telekommunikációs szektorban és a közszférában elért sikereik, valamint az Oracle partner-inkubátor programjában való részvételük az Oracle Webcenter Suite termékével.

Az év középvállalati technológiai partnere: R&R Software Zrt.
Az R&R Software meghatározó szerepet töltött be az Oracle Hyperion vállalati teljesítménymenedzsment-rendszer hazai terjesztésében. Ezen a területen szerzett többéves tapasztalatait és a Hyperion - Oracle fúzióból adódó előnyöket kiválóan egyesítette, és ma is piacvezető szerepet tölt be a kis és középvállalati piacon. Emellett a piac elvárásaira reagálva az R&R Software komoly energiát fektetett az Oracle BI rendszereinek megismerésébe, forgalmazásába, bevezetésébe.

 

Kulcsszavak: Oracle +céginfo

Üzlet ROVAT TOVÁBBI HÍREI

Az OTP Mobil felvásárolta a HelloPayt

Tovább bővültek az OTP Mobil által kínált innovatív fizetési lehetőségek, így már nem csak a Simple alkalmazás és a SimplePay megoldások előnyeit élvezhetik a felhasználók. A fintech vállalat ugyanis felvásárolta a HelloPayt, amely elsősorban vendéglátóhelyek, szórakozóhelyek és fesztiválok fizetési rendszereit üzemelteti.

2024. április 22. 16:20

ABB: 2024. I. negyedévi eredmények

Björn Rosengren, vezérigazgató: „A magas bázisadatokhoz viszonyított első negyedéves teljesítményünk azt mutatja, hogy az év jól indult, a megrendelések dinamikája erősebb a vártnál, az árrés rekordmagas, a készpénztermelési teljesítményünk erős. Mindez kellő magabiztosságot ad ahhoz, hogy a 2024-ben várt árrést felfelé módosítsuk.”

2024. április 20. 19:07

A takarítóból lett kriptomilliárdos 10 dolláros Bitcoint hozott

Már szinte mindenki hallott vagy ismeri a kriptovaluták királyát, a Bitcoint, amit digitális aranynak is szoktak hívni. Sokan azzal is tisztába vannak, hogy 4 évente „felezés” van, ami április 20-án esedékes. A 73.000 dolláros rekordárfolyam sokakat elrémiszt, amire megoldást hoz egy szakértő piaci újitása.

2024. április 11. 16:47

Tervet meghaladó növekedés a Delta Technologiesnál a 2023-24-es üzleti év első felében

A Delta Technologies Nyrt. ma közzétett féléves gyorsjelentése szerint az üzleti év első felében 17,25 milliárd forint konszolidált árbevételt ért el, ami 57,62 %-kal haladja meg az előző üzleti év azonos időszakában elért összeget. Ráadásul a célul kitűzött éves tervnek közel 60 százaléka teljesült az üzleti év első felében, igaz, szezonálisan általában is ez az első hat hónap az erősebb.

2024. április 1. 10:34

A Xiaomi 2023-as korrigált nettó nyeresége 126,3%-kal 19,3 milliárd jüanra emelkedett

A Xiaomi Vállalatcsoport (Xiaomi Corporation – a továbbiakban “Xiaomi” vagy “Vállalatcsoport”), a fogyasztói elektronikai termékek és okoseszközök globális, vezető gyártója, nyilvánosságra hozta hivatalos, konszolidált beszámolóját a 2023. december 31-én zárult egy éves időszakra (továbbiakban “az időszak”) vonatkozóan. 

2024. március 22. 11:31

Kövess minket a Facebookon!

Cikkgyűjtő

További fontos híreink

Ingyenes digitális platform segít a tanároknak és diákoknak az érettségire való felkészülésben

2024. április 20. 11:36

Itt a világ első, Swarovski kristályba ágyazott autós kijelzője

2024. április 10. 14:55

A csevegőprogramokat vizsgálta az NMHH

2024. április 2. 13:14

Megvannak az IAB 2023-as Legjobb szakdolgozat pályázatának nyertesei

2024. március 25. 15:50