A Novodata Rt. az Epicor iScala rendszert választotta

forrás Prim Online, 2005. január 11. 15:33
Az egészségügyben és a kiskereskedelmi hálózatokban pénztári és információs rendszereiről ismert Novodata Rt. - a Scala ECE Hungary Kft-vel már évek óta fennálló partneri viszonyát követően - az Epicor iScala termékek felhasználóinak körébe lépett.
A Scala ECE Hungary Kft. és a Novodata Rt. közötti partneri megállapodás 2002-ben jött létre, amelynek értelmében a két vállalat közösen lépett fel olyan piaci helyzetekben, amikor valamely cégnek pénztári terminálokat kezelő rendszerre és vállalati ügyviteli rendszerre is szüksége volt. Az együttműködést követő közös fejlesztői munka során a Novodata Rt. megismerte az Epicor iScala ERP-rendszert, s úgy ítélte meg, hogy az megfelel a vállalat által megfogalmazott elvárásoknak.

A Novodata Rt. logisztikai folyamatainak fejlesztését és ezzel egyidejűleg a cégen belüli és a vidéki szervizhálózattal való hatékonyabb, gyorsabb kommunikáció megvalósítását tűzte ki célul. Nem utolsó szempont volt az Epicor iScala alkalmazás kiválasztásánál az sem, hogy a rendszer használatának eredményeként a vállalat könnyebben tud megfelelni az ISO minőségbiztosítási rendszer által támasztott követelményeknek.

A Novodata az Epicor iScala logisztikai, pénzügy, kontrolling, CRM, bér, szolgáltatási (szerviz) folyamatok és Vezetői Információs Rendszer moduljait vásárolta meg. A modulok támogatják a vezetői döntéshozatalt, s a vállalati kommunikációs folyamatokat is.

Megoldás ROVAT TOVÁBBI HÍREI

Compliance-szakemberi szerepben teszteli az AI-t a KPMG

A Joint Venture Szövetség (JVSZ) által rendezett Innovációra Magyar! konferencián számolt be a KPMG Magyarország munkatársa arról a kísérletükről, melynek keretében gépi tanulási modell fejlesztésével támogatták a vállalati anyagok feldolgozásának folyamatát. A vonatkozó szabályzatoknak való megfelelőség ellenőrzésére bevetett mesterséges intelligencia egyelőre nem helyettesíti a szakértői munkát, azonban jelentősen gyorsítja a folyamatot, 80% feletti hatékonyságú dokumentációs alapot hozva létre. Így a fennmaradó időben az emberi beavatkozás a nagy figyelmet igénylő, alaposabb elemzést tudja elvégezni.

2024. május 18. 13:59

A műholdas távközlés szerepe óriási mértékben nőtt

A legújabb űrtávközlési technológiák, a műholdas szolgáltatások és az űrkutatás álltak az idei Távközlés Világnapjához kapcsolódó konferencia fókuszában. A győri Széchenyi István Egyetem (SZE) eseményén kiosztották a Dr. Magyari Endre-díjakat is, amit idén Dr. Gschwindt András és Petres István hírközlési szakemberek vehettek át. A Nemzeti Média- és Hírközlési Hatóság (NMHH) az esemény kiemelt támogatója.

2024. május 18. 12:15

Kövess minket a Facebookon!

Cikkgyűjtő

További fontos híreink

Utazási konferencia az Angyalok városában

XX. E-KERESKEDELMI KONFERENCIA BY SAMEDAY

2024. május 17. 14:47

Az IKEA Kreativ megérkezett Magyarországra

2024. május 15. 17:52

Továbbra is Christian Klein az SAP első embere

2024. május 7. 13:17

Magyar siker: Nemzetközi díjat nyert a TIME magazintól a nyelvtanuló-applikáció

2024. május 3. 19:59