A MicroStrategy megkapta az SAP "Powered by NetWeaver" tanusítást

A piacvezető Üzleti Intelligencia platform még szorosabb SAP integrációt nyújt

forrás Prim Online, 2005. március 21. 13:28
A MicroStrategy Inc., az üzleti intelligencia szoftverek egyik vezető szállítója ma közzétette, hogy SAP "Powered by NetWeaver" tanusítást vehettek át, amiért elérhetővé tették SAP ügyfeleik számára, hogy a már meglévő NetWeaver technológiájuk hasznosításával üzleti intelligencia alkalmazásokat fejleszthessenek ki.
A MicroStrategy alkalmazások futnak az SAP alkalmazási szerveren és a MicroStrategy Üzleti Intelligencia tartalmat már könnyen és biztosan elérhetik felhasználók ezrei az SAP vállalati Portal Serveren keresztül.

A MicroStrategy SAP specifikus integrációt fejlesztett ki, mellyel kiérdemelte a Powered by NetWeaver tanusítványt. A MicroStrategy Web Universal fut már az SAP Web alkalmazási szerveren is (SAP Web AS, 6.40 kiadása) ugyanakkor lehetővé vált a MicroStrategy jelentésekhez való hozzáférés is az SAP vállalati portál szerveren belüli iViews használatával. Az iViews-on keresztül megjelenített MicroStrategy jelentések támogatják a "single sign-on"-t (SSO), valamint a fejlett jelentés-testreszabhatósági képességeket.

Kövess minket a Facebookon!

Cikkgyűjtő

További fontos híreink

Továbbra is Christian Klein az SAP első embere

2024. május 7. 13:17

Magyar siker: Nemzetközi díjat nyert a TIME magazintól a nyelvtanuló-applikáció

2024. május 3. 19:59

Megvannak 2024 legvonzóbb hazai munkaadói

2024. április 29. 11:38

Ingyenes digitális platform segít a tanároknak és diákoknak az érettségire való felkészülésben

2024. április 20. 11:36