Elképesztő sikerrel zárult a Viber egyedülálló csoportos VB tippjátéka

forrás: Prím Online, 2018. július 20. 14:15

Elképesztő sikert ért el a Rakuten Viber, a világ egyik vezető üzenetküldő alkalmazásának egyedülálló aktivitása a foci vb ideje alatt. A Viber Világbajnokság Chat Ranglista szolgáltatásban 4,3 millió felhasználó összesen mintegy 42 millió tippet adott le.

A globális ranglista mellett a felhasználók privát csoportokat is létrehozhattak, hogy egymás között adják le tippjeiket, valamint megmutassák, ki mennyire van otthon a focivilágában.

 

A játékosok a leadott tippek után pontokat kaptak. Azon résztvevők érték el a legmagasabb pontszámot, akik a legtöbbször tudták tökéletesen megjósolni a mérkőzések végeredményét. A ranglista lehetőséget nyújtott a felhasználóknak arra, hogy valós időben követhessék tippjeiket, és össze is hasonlíthatták azokat barátaikéval és a többi focirajongóéval szerte a világon.

 

A játék győztese a bolgár Deyan Yankov lett, aki 112 pontjával összesen 4,3 millió Viber felhasználót utasított maga mögé a globális ranglistán. Az elismerés mellett két személyre szóló VIP jegyet is nyert a Camp Nou stadionba, hogy élőben nézhesse meg az El Clásico-t az FC Barcelona és a Real Madrid között.

 

Az örömteli hírt személyesen Djamel Agaoua, a Viber vezérigazgatója adta át Deyan-nak Viberen.

 

A hívásról készült videó:

 

„Nagyon izgalmas volt látni, hogy emberek millióit sikerül megelőznöm a pontversenyben, és ez az érzés a döntő mérkőzés utolsó pillanatáig kitartott. Ugyanakkor mindig is hittem a szupererőmben, hogy képes vagyok megjósolni a focimeccsek végeredményeit. Végig bíztam benne, hogy én fogom megnyerni a díjat” – mondta a büszke győztes.

 

A statisztikák alapján a globális ranglista játékosai a világbajnokság mérkőzéseinek 53 százalékában tippelték meg helyesen a meccs győztesét, 7,8 százalékban pedig a pontos végeredményt. A Németország-Svédország mérkőzés kiemelkedik a többi közül, itt a felhasználók 27 százaléka jósolta meg hiba nélkül a hármas sípszó utáni állást. A legnehezebbnek az Anglia-Panama meccs bizonyult, a felhasználók mindössze 0,02 százaléka tudta megtippelni a pontos végeredményt.

 

A verseny ideje alatt nagyszerű ajándékok várták a játékosokat. A Viber többek között 2 millió matricacsomagot, 200 ezer dollár értékű Viber Out kupont és 3000 HD Rakuten TV filmutalványt küldött azoknak, akik tökéletes tippeket adtak le.

 

Mobilalkalmazás ROVAT TOVÁBBI HÍREI

Adatvédelem a felhasználók igényeire szabva – így segít a Samsung Knox

Naponta akár több százszor is kezükbe vehetjük mobiltelefonunkat, így az eszközök olyannyira mindennapjaink részévé váltak, hogy még otthonunkat is ritkán hagyjuk el nélkülük. Hozzánk tartoznak, és az olyan robbanásszerű, új technológiák, mint az AI vagy a generatív mesterséges intelligencia rendkívül izgalmas lehetőséget kínálnak a készülékek felhasználására – kiszélesítve a lehetőségek tárházát. 

2024. május 21. 20:39

Kövess minket a Facebookon!

Cikkgyűjtő

További fontos híreink

Utazási konferencia az Angyalok városában

XX. E-KERESKEDELMI KONFERENCIA BY SAMEDAY

2024. május 17. 14:47

Az IKEA Kreativ megérkezett Magyarországra

2024. május 15. 17:52

Továbbra is Christian Klein az SAP első embere

2024. május 7. 13:17

Magyar siker: Nemzetközi díjat nyert a TIME magazintól a nyelvtanuló-applikáció

2024. május 3. 19:59